Şimdi Ara

Samsung: 3D desteği sunan akıllı telefon planlarımız dahilinde değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  •  
    LG Mobile, HTC ve Sharp gibi firmaların akıllı telefonlarında 3D deneyimi sunmalarıyla gözler doğrudan Güney Koreli Samsung'a çevrilmişti. Samsung'un belki de bugüne kadar hakkında en çok spekülasyon yayınlanan akıllı telefonu Galaxy S III'te 3D destekli dokunmatik ekranın bulunacağı dahi iddia edildi.
     
    Ancak Samsung, teknoloji meraklılarının akıllarındaki soru işaretlerini ortadan kaldırmak adına bu konuda açıklamada bulundu. Samsung yetkilisinin yaptığı açıklamaya göre şu an için akıllı telefonlarında 3D ekran kullanmak planları dahilinde değil.



  • Şuanda evlerimizde bile yaygın olmayan 3D'yi mobil cihazlarda görmek insanı gerçekten şaşırtıyor. Bence sağlık açısından 3D kullanmamaları daha iyi. Sonuçta 3D insan gözünü ciddi derecede yoruyor. Ayrıca foruma ne oldu ? Girmeye çalışınca şu yazıyor:

    nlık bir hata oluştu.

    Microsoft OLE DB Provider for SQL Server (0x80040E14)
    Could not find stored procedure 'spInsertUpdateSession'.
    /js/globalSessionFunction.asp, line 38

    Browser Type:
    Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/535.19 (KHTML, like Gecko) Chrome/18.0.1025.142 Safari/535.19

    Page:
    GET /Default.asp


    Time:
    Thursday, April 05, 2012, 7:23:38 PM
  • adam haklı beyler.
  • Çok gerekli birsey değil, hatta gereksiz bile. Üreticiler önce pil dayanımı ile ilgisi birşeyler yapsınlar da, 3D, 4D gibi fanteziler sonra yapılır.
  • Kesinlikle kullanmasınlar.Göz boyamak için bir teknoloji(telefonlarda kullanılması).Şarjı harcayan,göz yoran gereksiz bir şey.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joven

    özellikle mobil cihazlar için gereksiz bir teknoleji kaldıki 3d seyir zevki ekran boyutu ile alakalı 3d derinliğini hissetmek o küçük ekranlarda mümkün değil


    Nintendo 3DS'in ekranında gayet de mümkün.
  • telefonlarda 3d teknolojisinin biraz daha gelişmesi lazım. çünkü şuanki telefonlardaki 3d ekranlar 3d tasoların gelişmişi gibi.
  • Küçük ekranlara alışmak zor , nintendo 3ds e de bir türlü alışamadım .
  • Tüketiciyi küçücük ekranda 3D ekran diye manasız bir özellik sunarak kandırmayacak olmalı iyi.Küçük ekran 3D olsa ne olur olmasa ne olur.
  • önce kendi telefonlarına güncelleme çıkarsın başka bişey beklemiyoruz kendilerinden...
  • Bence iyi bir kaar.. Bence daha bu çözümler için erken yani kullanılması elbetde güzel ama kişisel tercih meselesi..
  • ben 3d kullanıyorum çokda memnunum özellikle film ve oyunlarda mükemmele yakın ,ekran zaten 4 küsür inç ,hiçte öyle gereksiz izlenimi uyandırmadı , gayette çok sattı 3d li telefonlar.
  • Sonunda zeki bir marka cikti Ne ise yariyorsa kucucuk ekranda 3D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil için yenilikler yapsınlar önce, sonra 3D deneyimi yaşatırlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaansam

    ben 3d kullanıyorum çokda memnunum özellikle film ve oyunlarda mükemmele yakın ,ekran zaten 4 küsür inç ,hiçte öyle gereksiz izlenimi uyandırmadı , gayette çok sattı 3d li telefonlar.
    Nerdeyse yüzde 60 varan indirimler yaptı HTC çok satsa yaparmıydı...Tamam telefonu almışınız fakat abartmayın. 3D telefonlar için gereksiz....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Rodriguez -- 5 Nisan 2012; 21:28:41 >
  • 3D yerine sarj sorununa çözüm bulsalar
    daha makbule geçer
  • Zaten gerekli değildi. Donanımında falan da değilim artık aştılar performansta da. Pil dayanıklılığını, kamera ve kasa kalitesini adam gibi yapsınlar yeter bana.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FaruK_26

    quote:

    Orijinalden alıntı: kaansam ben 3d kullanıyorum çokda memnunum özellikle film ve oyunlarda mükemmele yakın ,ekran zaten 4 küsür inç ,hiçte öyle gereksiz izlenimi uyandırmadı , gayette çok sattı 3d li telefonlar.
    Nerdeyse yüzde 60 varan indirimler yaptı HTC çok satsa yaparmıydı...Tamam telefonu almışınız fakat abartmayın. 3D telefonlar için gereksiz....


    Ne indirimi yahu? HTC indirim falan yapmadı ,bütün elektronik marketler ilk başta millete sattılar 2li fiyatlardan sonra piyasa doyunca ithal eden firmalar depolarında kalanları kampanya adı altında düşük fiyattan satmaya başladılar , yurt dışında bu cihazların zaten satış fiyatları belli (yanılmayalım). Htc desire HD almıştım 1500tlye şimdi malum sitelerde 700-1100tl aralığında . Lg cepheside aynı ,apple de fark yok.Ticarette işler bu şekilde yürüyor ,satılan ürünlerin genelde ilk çıkış fiyatları herzaman yüksek olur sonra denge bulur daha sonrada kampanya adı altında son kalanlarda satılır.HTC diye bir yönelmem olmadı dedimki "3d özellikli telefonlar" bunlardan biride LG ve evet çok sattılar ,anlamadığım sen Samsung CEO sumusun ,LG mi yoksa HTC mi çinki 2 si gerekli 1 tanesi gereksiz diyor sende gereksiz diyorsun ancak elinde hiç bir data yok. Umarım bu gereksiz lafını kullanıpta söylemişsinizdir...




  • HTC Evo 3D telefonunu kullanıyorum 3D özelliğin beni çekse de o fiyata alacağım başka bir cihaz daha fazla özellik sunmayacağını hesap edip aldım desem yeridir. (çok derinlemesine araştırmadım gerçi belki de vardır daha iyisi). Bence 3D nin tek dezavantajı şu an yaygınlaşmamış olması. Oyunlarda oldukça eğlenceli olan 3D netten indirdiğim bazı fotoğrafları görünce (ki gözü inanılmaz yoruyor) ekrandan fırlamış gibi olan görüntüler çok hoşuma gitti.(Tabii kendi çektiğim 3D fotolar da çok güzel duruyor)
    Şu gerekli değil, olsa ne olacak gibi sözler bana çok ilginç geliyor. Farklı birşeye bir insanın bu kadar kapalı olması bana sağlıklı gelmiyor. Elbette bu cihazlarda daha da gelişmesi gereken (özellikle batarya ömrü) çok şey var. Ama bu cihazlar artık telefon özelliğini de barındıran avuçiçi bilgisayar formundalar. Ve yeni özellikler zaman geçtikçe artacaktır da.




  • BEN LG OPTİMUS 3D kullanıyorum 3d si gayet güzel farklı bir özellik ama olmazsa olmaz değil hatta olmasada olur daha önce şarz problemini halletmeleri lazım şu anda akıllı telefonların önündeki en büyük engel bence şarz sıkıntısı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.