Şimdi Ara

China Times: AU Optronics, Sony için 4.3-inç boyutlu AMOLED paneller hazırlayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •  
    Xperia serisi akıllı telefonlarında ''Reality Display'' olarak isimlendirdiği, Bravia Engine destekli dokunmatik ekranlara yer veren Sony, 2012'nin ikinci çeyreğinden itibaren mevcut stratejisini değiştirebilir.
     
    China Times cephesinden gelen haberlere göre Sony, yeni akıllı telefonunda 4.3-inç boyutunda dokunmatik AMOLED ekran kullanmayı planlıyor. Sony'nin, AMOLED ekran üretimi için AU Optronics firması ile el sıkıştığı dile getiriliyor.
     
    Tayvan merkezli AU Optronics'in, Apple, Samsung, LG, Dell Viewsonic ve Acer'ın da aralarında bulunduğu pek çok firma için panel üretimi yapmakta olduğunu belirtelim.







  • Sony Reality Display durumunu bozmamalı bence. Sonuç olarak Xperia Arc kullanıcısıyım ve Amoled ekranlarla kıyaslandığında ben bariz fark görmüyorum hatta çoğu durumda Amoled ekranın renk tonlamasını çok abartı buluyorum. Bir insanın yanakları nasıl pembiş olabilir. Sonuç itibari ile bekleyip görecez.
  • Sony 4.3 inç.ekranı standart olarak benimsemiş görünüyor mobilde,doğruyuda yapıyor...mutlaka alt modeller olacaktır,şuanki ekran teknolojisi gayet iyi Bravia mobil farkını hissettiriyor bozmasada olurdu belki pil tüketimi için gidilmiş olabilir...
  • Çözünürlükleri düşmesin. 4.3 inç ekranda 720P çözünürlük çok keskin bir görüntü veriyor. Ama Sony kendiside yeni paneller hazırlasa iyi olur. Super Clear LCD'yi yanlış hatırlamıyosam Samsung ile birlikte hazırlamıştı. Güzel görüntü veriyodu. Onu geliştirse Sony iyi işler yapabilir(SC LCD 2'yi Sony'mi hazırladı bilmiyorum).
  • Çözünürlük ve ppi böyle devam etsin yeter.
  • zaten lcd lerde koyu renk sorunu vardı. bunun giderilmesi için lcd teknolojisinden vazgecilmeli ama amoled olunca sgs2 deki gibi olacaksa pek hoş olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi adres seçmiş anlaşılan Sony, bu atılımlarda demek oluyorki akıllı telefon sektörüne hem önemveriyor hemde yatırımlarını devam ettiricek..
  • Amoledin geliştirilmiş versiyonlarını kullanırsa ne ala. Pentile saçmalığı olmasın en azından, bekleyip göreceğiz bakalım. Bravia Engine iyi de görüş açısı çok düşük kalıyor Amolede göre. Sırf bunun için doğru bir adım.
  • Amoled ekranlar LCD ekranlardan bariz olarak önde, özellikle siyah performansında fark kendini belli ediyor. Samsung dışındaki firmaların da Amoled üretimine girmeleri çok güzel, girsinler ki Samsung'un Amoled'deki tekeli kırılsın, rekabet olsun. Samsung şuan tekel olduğu için yavaştan yavaştan iyileştiriyor ekranları, birden sunmuyor önümüze.
  • bir dahaki sefere telefonum sony olcak eskiden beri sony alırdım ama amoled ekrandan ötürü samsung aldım ve hem ıcs yönünden hemde wifi yüzünden bir daha samsung almam.
  • 4,3 inç kesinlikle yeterli,adı üstünde cep telefonu bu,amolede geçerse sony tadından yenmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mladenbmv

    bir dahaki sefere telefonum sony olcak eskiden beri sony alırdım ama amoled ekrandan ötürü samsung aldım ve hem ıcs yönünden hemde wifi yüzünden bir daha samsung almam.

    hocam sıkıntılarınız neler acarmisiniz merak ettim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mladenbmv

    bir dahaki sefere telefonum sony olcak eskiden beri sony alırdım ama amoled ekrandan ötürü samsung aldım ve hem ıcs yönünden hemde wifi yüzünden bir daha samsung almam.


    amoled ekranda bravia engine teknolojisi kullanıldığını düşünsene vuavv
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.