Şimdi Ara

Nokia Lumia 610 ve Lumia 900 için İngiltere'de ön sipariş alımları başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
6.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  •  

    Microsoft'un mobil işletim sistemi Windows Phone 7.5 Mango'yu kullanan Nokia Lumia 610 ve Lumia 900 için İngiltere'nin önemli satış sitelerinden Clove, ön siparişli satışa başladı. Clove, Lumia 610 için vergiler dahil 228 Pound (~648 TL), Lumia 900 için vergiler dahil 486 Pound (~1381 TL) fiyat belirlemiş. Öte yandan akıllı telefonların renk seçenekleri ve stoklara giriş tarihleri henüz kesinlik kazanmamış.


     

    Kısaca hatırlatmak gerekirse Nokia Lumia 610, 800 MHz saat hızında çalışan işlemci, 256 MB RAM, 3.7-inç - 480 x 800 piksel dokunmatik kapasitif ekran, 8 GB dahili flash bellek, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth, A-GPS, 720p video kaydedebilen 5 megapiksel kamera ve 1300 mAh batarya özelliklerine sahip.

     

    Lumia 900 ise 1.4 GHz saat hızında çalışan Qualcomm APQ8055 Snapdragon platformu, Adreno 205 grafik birimi, 512 MB RAM, 4.3-inç - 480 x 800 piksel dokunmatik kapasitif AMOLED ekran, 16 GB dahili flash bellek, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth, A-GPS, 720p video kaydedebilen Carl Zeiss objektifli 8 megapiksel kamera ve 1830 mAh batarya ile ön plana çıkıyor.


     










  • Nokia Lumia 610 listemdesin olum!
  • avrupada lumnia bence gayet tutacak, türkiyede fiyatına bağlı :)
  • lumia 900 için fiyat çok yüksek. şimdi kimse ama wp7 az donanım istiyor demesin ekran, hafıza, kamera olarak da orta sınıf bir android düzeyinde bu telefon.
  • giriş seviyesi 648 mi peh nokia ölü doguyor desene
  • adreno 205? ban! bari 220 koysaydın, 205 ne nokia? az donanım istemesiyle alakası yok grafik birimi zaten oyunlarda gösterir kendisini. angr birds açsak galaxy ace'edeki gibi kasmalar yaşarız buna eminim. youtubeden açın bakın hafızası doluyken telefon gerçekten yavaş çalışıyor.
  • millet ilk ios ve android ile tanıstı ya nokia ve windows işletim sistemini beğenmiyor lumia 610 android veya ios olsaydı abovvv nasıl birşey yapmışlar dersiniz he unutmadan kullanmadığınız denemediğiniz telefonları gelipte burda kotulemeyın ıllakı her işletim sisteminin ayrı ayrı güzellikleri vardır bu kadar karamsar olmayın ilk cıkan telefonlardada b kadar ozellik arıyormuydunuz merak ettim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EsatAkdemir

    adreno 205? ban! bari 220 koysaydın, 205 ne nokia? az donanım istemesiyle alakası yok grafik birimi zaten oyunlarda gösterir kendisini. angr birds açsak galaxy ace'edeki gibi kasmalar yaşarız buna eminim. youtubeden açın bakın hafızası doluyken telefon gerçekten yavaş çalışıyor.

    WP7'nin donanım şartları var arkadaşım. Nokia istesede kullanamaz farklı donanım. Bir bak WP7 kullanan cihazlara farklı GPU kullanan var mı? Ayrıca Angry Birds SGX 535 GPU kullanan iPhone'da niye kasmıyor? işinize gelince yazılımın stabilitesi gelmeyince donanımın fakirliği.
  • abi lumia 900 deki tasarım ne öyle bence şuan tasarımı en iyi tel bir sony sever olarak söylüyorum bence arc tan çok daha iyi
  • mrhb arkdşlar sizin fikirlerine ihtiyacım var araştırma yapıyorum ama sonuçlar hep reklam kokan hareketler bu sebeble hangi tel iyi ihtiyacımı gideriri bilmiyorum ... 1000 tl civarı harcama yapabilrim ondan dolayı sizden bir yardımmm istiyorum hangi teli öneririsiniz ve neden tavsiye ettiğinizi yazabilseniz şimdiden çok tşkler :)(acil biyokimyadan dr. serhat )
  • Lumia 610 bence verilen fiyatın hakkını veriyor çok fazla satılacağını düşünüyorum Hadi hayırlısı Nokia adına..
  • donaım az fakat sistem çokhafif yüksek donanıma fazla gerek duyulmuyor nokiada bu konuda geride kaln şirket fakat tercihimyine nokia en azından tasarımve karbon yapısı güzel çizilmiyor en azından
  • tasarıma bişey diyemem ama nokia teknolojiyi 1 yıl geriden takip ediyor
  • Lumia 900 benim ilgimi çekiyor evet nokia donanım konusunda çok cimri olabilir ama arkadaşlar 4 çekirdekli olupta pili yarım gün anca giden bir telefon ne işe yarar.1840 mah batarya olması çok iyi olmuş wp7 zaten çok hızlı bir sistem bu işlemci her türlü yeterli,tamam oyunlarda tegra 3 ya da diğer çift çekirdekliler iyi olabilir ancak bir telefonda ne oynamayı planlıyorsunuz..şu anki oyunların hiç biri çok yüksek donanımlara ihtiyaç duymuyor..ve telefonun da belli bir amacı vardır.hardcore oyun konsolda oynanır kontroller,pil ömrü vs gibi etkenlerden dolayı o yüzden bence pil sorununu halletmedikleri sürece yani şuan için 4 çekirdek ve benzeri güçlü donanımlar israftan başka bir şey değil...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B6C467102 -- 7 Nisan 2012; 22:57:20 >
  • bence nokia diger telefonlarını beklemekte fayda var cunku ilk wp7 deneyimi yeni gelecek ozellikleer belli ıphone 4 den 4s gecis gibi olcak bende cift cekridek islemci 2 cift cekirdek gpu olcagını dusunuyorum... ingilterde 1381 tl olan telefon turkiyede ne kadar olur? bu fiyata degmez tek cekirdekli telefona vermeye diger telefonlarını bekliycem...
  • hahaha fiyatlara bak ya biri tam win7,5 bile değil kırpıp kırpıp koyuyorlar diğerinin fiyatına bak yaptığı işe bak tamam donanımı konusunda şartlar olabilir eyvallah ama bu fiyatlar nedir kardeşim bunun win8 i var belki win8,5 ve win9 u olacak bu cihazlar bu donanımla yeni gücellemeleri alamazlar biri zaten tam 7,5 bile değil ama maşallah fiyatları almış yürümüş :) nokia ucuza gidiyo bunlar bence bu fiyatların 2 katına sat!!!

    yok yok nokia adam olmicak...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fearles46

    millet ilk ios ve android ile tanıstı ya nokia ve windows işletim sistemini beğenmiyor lumia 610 android veya ios olsaydı abovvv nasıl birşey yapmışlar dersiniz he unutmadan kullanmadığınız denemediğiniz telefonları gelipte burda kotulemeyın ıllakı her işletim sisteminin ayrı ayrı güzellikleri vardır bu kadar karamsar olmayın ilk cıkan telefonlardada b kadar ozellik arıyormuydunuz merak ettim


    şimdi yep yeni bi marka doğuyor olsa sence eski 2 satırlı siyah beyaz takozlardan mı üretmeli yoksa yeni firmalarla rekabetçi ürünler üretip arkadan geldiği için ona göre fiyat politikası mı belirlemeli...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1zagmuk

    mrhb arkdşlar sizin fikirlerine ihtiyacım var araştırma yapıyorum ama sonuçlar hep reklam kokan hareketler bu sebeble hangi tel iyi ihtiyacımı gideriri bilmiyorum ... 1000 tl civarı harcama yapabilrim ondan dolayı sizden bir yardımmm istiyorum hangi teli öneririsiniz ve neden tavsiye ettiğinizi yazabilseniz şimdiden çok tşkler :)(acil biyokimyadan dr. serhat )



    benim fikrim şu anda telefon almak için en yanlış zamanı seçmişsiniz imkanınız varsa beklemenizi şiddetle tavsiye ederim :)
  • Fiyatlara bak diyen lumia 610 nun donanımına sahip galaxy ace kaç lira ? 550 tl civarı ki ekranı daha küçük onu geçtim wp 7 nin akıcılığıda var. Evet tam wp 7.5 değil ama android 1.6 2.1 2.2 2.3 4.0 da değil( görende her telefon farklı işletim sistemi kullanıyo sanar ) Alt segment dışında 1. jenerasyon da dahil olmak üzere bütün wp7li cihazlar wp8 güncellemesi alıcak nasıl androidde alt segment bi yere kadarsa wp7 de de wp7.5 a kadar güncelleniyor. Telefon Türkiyeye gelmemiş olabilir ama en önemli şeylerden biri reklam şuan bütün dünyada her yerde karşınıza çıkıyor. Donanım ise hala 512 mb ramli iphone 4s in çalıştırdığı oyunları 1 gbli androidler kaldıramıyor (bkz: infinity blade 2 ) Ancak lumia 800'ün iphone 4s ten daha fazla sattığı ülkeler gibi bi gerçekte var. Beğenmiyo , nefret ediyo yada günde 10 kere nokia yı batırabilirsiniz. Sonuçta sizin kararınız .
  • umarım Türkiye'ye de böyle uygun bir fiyatla gelir çok hoşuma gidiyor hem kasası hem işletim sistemini merakla bekliyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.