Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Sony, Xperia Duo'nun isim hakkını üzerine aldı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Seçkin Yorumlar Sistem Belirtin Yazdır
Sayfa: [1]
Giriş

18477 Mesaj
5 Nisan 2012; 14:48:01 

Mobil dünyada yaşanan gelişmeleri yakından takip eden okuyucularımız Sony Ericsson Xperia Duo'yu hatırlayacaklardır. 2011 yılının yaz aylarında gündemi meşgul eden Xperia Duo'nun, Sony Ericsson'un çift çekirdekli işlemciye sahip ilk akıllı telefonu olarak lanse edilmesi bekleniyordu.

Akıllı telefonun 1.4 GHz saat hızında çift çekirdekli Qualcomm platformundan güç alacağı, 12 megapiksel çözünürlüğünde fotoğraf çekeceği, 4.5-inç boyutunda ve 540 x 960 piksel (qHD) çözünürlüğünde dokunmatik ekranla geleceği ve 2500 mAh'lik bataryaya sahip olacağı konuşuluyordu. Ancak daha sonra Xperia Duo'dan hiçbir haber gelmedi ta ki bugüne dek. Sony'nin, 28 Mart 2012 tarihinde Xperia Duo'nun isim hakkını üzerine aldığı ortaya çıktı. Her ne kadar Xperia Duo artık Sony'nin çift çekirdekli ilk akıllı telefonu olma ünvanını kaybetse de Xperia Duo ile ileride karşılaşma ihtimalimiz var.
En Çok Beğenilenler
Zamanında verilen bilgiler hep iddia niteliği taşıdığı için ne ile karşılaşacağımız belli olmaz. Yoruma Git ..Knight.. - 5 Nisan 2012; 15:24:24 +5

553 Mesaj
5 Nisan 2012; 14:55:22 

Ne alaka anlamış değilim ama qualcomm s4 işlemcisini kullanabilir yani yeni model ürün yelpazesini genişletir ve x perıa s fiyatı aşaği düşer bu tüketi için iyi olurrr

1591 Mesaj
5 Nisan 2012; 15:16:03 

Keşke Xperia S'deki gibi 1280x720 piksel ekran çözünürlüğü sunsaydı.

18477 Mesaj
5 Nisan 2012; 15:24:24 

quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Zamanında verilen bilgiler hep iddia niteliği taşıdığı için ne ile karşılaşacağımız belli olmaz.

1135 Mesaj
5 Nisan 2012; 17:37:04 

Xperia S gibi eski nesil işlemci kullanılacaksa hiç gelmesin.

1064 Mesaj
5 Nisan 2012; 17:49:58 

Şu duoyu da bir çıkaramadılar.
Br sürü resmi sızırıldı geçen yıldan beri..
Kaç tane bencmark testi sonucu yayınlandı falan.. Sonra da yılan hikayesine döndü konu...

Neyse. Sony sg3 e rakip olarak bu yılın geç dönemlerinde çıkaracağı telefona bu ismi verebilir belki de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lath.Crusader -- 5 Nisan 2012; 17:56:23 >

Lathander's Crusader!... (Advanced Insider!)

PUSH {R0-R7,LR}
Ve Yaşam başlar!..

802 Mesaj
5 Nisan 2012; 18:10:49 

quote:

Orijinalden alıntı: Lath.Crusader

Şu duoyu da bir çıkaramadılar. Br sürü resmi sızırıldı geçen yıldan beri.. Kaç tane bencmark testi sonucu yayınlandı falan.. Sonra da yılan hikayesine döndü konu... Neyse. Sony sg3 e rakip olarak bu yılın geç dönemlerinde çıkaracağı telefona bu ismi verebilir belki de...

haziranda hayabusa kasım aralık gibi de mintII modeli çıkacaık belki onlardan birine verir

1591 Mesaj
5 Nisan 2012; 18:20:21 

quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Zamanında verilen bilgiler hep iddia niteliği taşıdığı için ne ile karşılaşacağımız belli olmaz.

İnşallah dediğiniz gibi olur. Cevabınız için teşekkür ederim

Blackberry Curve 8520, Sony Xperia P, iPod Touch 5 32 GB, Creative Inspire 4400, Sony MDR-EX300SL; Apple Earpods

9187 Mesaj
5 Nisan 2012; 18:28:28 

Şu sony ne kadar gizemli bi firma yav..

Kontrol Yüksek Mühendisi
"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim." (Alphonse Capone)

3366 Mesaj
5 Nisan 2012; 19:34:24 

İşlemci başta olmak üzere teknik özellikler güze, bence Sony bu sektörde iyi olmak istiyorsa giriş ve orta seviye telefonalrda üretmeli kesinlikle..

1103 Mesaj
5 Nisan 2012; 20:39:15 

Xperia Quad lazım artık. Hep duo hep duo tutunamayacaksın bu gidişle Sony. Duo olucaksa bile bi Cortex A15 lazım, daha agresif donanımlar lazım

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar » [Mobil Cihazlar] » Cep Telefonu ve Aksesuarları » Sony » Sony, Xperia Duo'nun isim hakkını üzerine aldı
Sayfa: [1]
Foruma Git
Bölümde Ara
Başa Dön

Reklamlar

DH VİDEO

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.141