Şimdi Ara

Nokia TV uygulaması Lumia modellerine geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj






  • Microsoft ile yaptığı ortaklık sonrası piyasaya sürdüğü Windows Phone işletim sistemi yüklü Lumia modelleri ile akıllı telefon pazarında iddiasını sürdürmek isteyen Nokia, yazılım anlamında hiçbir desteği modellerinden esirgemiyor.




    Firma dün yaptığı duyuruda Nokia Lumia modelleri için Nokia TV adında yeni bir TV bilgilendirme ve izleme servisi hazırladığını açıkladı. Önümüzdeki haftalarda Finlandiya'da resmi bir lansmanı yapılacak.




    Nokia TV, ücretsiz bir bilgilendirme ve izleme servisi olacak. İlk olarak Finlandiya'da başlayacak hizmette kullanıcılar TV kanallarının yayın akışını anlık olarak görebilecek ve istedikleri diziyi doğrudan cep telefonlarında izleyebilecek. Yayınlarla ilgili detaylar ve yapılan yorumlar da takip edilebilecek. Nokia TV ayrıca yayıncı kuruluşların internet TV yayınlarını da destekleyecek.




    WP7Forum sitesinin elde ettiği bilgilere göre ise sadece internet tabanlı olacak olan uygulama entegre alıcı modüllerini desteklemeyecek. Uygulama içerisinde arama yapılabilirken, videolar telefona indirilebilecek. Ayrıca eş zamanlı yayınlar da izlenebilecek.




    Finlandiya'nın Nokia'nın anavatanı olması ve mobil kullanıcı ağının üst seviyede olması nedeniyle uygulamanın ilk olarak burada başlayacağı belirtiliyor. Diğer ülkeler hakkındaki detaylar ise lansman günü ortaya çıkacak.

     

     








  • lumie mumia ne abi ya adam gibi bi isimle gelmediler karşımıza baka adam galaxy dio adam sensation dio. Off nokia of yaşlandırdın bizi.
  • win8 ile birlikte nokia da patlama bekliyorum. yazın bunu bir kenara. yazılım olarak onormal derecede yatırım yapıyorlar 1,5-2 senedir.

    win8 nokia tabletler

    win8 nokia telefonlar.

    win8 pc ler

    ve bunların ortak yazılım platformunda birleştirilmesi.

    düşünün sinerjiyi.
  • Bu uygulama 2015 in 3. çeyreğinde Türkiye ye gelebilirmiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: met@lrock

    lumie mumia ne abi ya adam gibi bi isimle gelmediler karşımıza baka adam galaxy dio adam sensation dio. Off nokia of yaşlandırdın bizi.


    kardeşim çocuğuna isimmi koyuyosun isme göre telefon mu alınır
  • Nokia wp7 kullanan cepleri için çok faydalı ve güzel yazılımlar geliştiriyor. Nokia maps, Nokia music gibi uygulamalar tanıtılmıştı. Bence Nokia wp7 ile çıkış yakalayacaktır. Windows 8 kullanan ve iyi bir donanıma sahip bir tablette yaparlarsa durumu toparlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erci501

    Bu uygulama 2015 in 3. çeyreğinde Türkiye ye gelebilirmiş.

  • hadi bakalım görelim nokia' nın marifetlerini
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m.t.y.

    win8 ile birlikte nokia da patlama bekliyorum. yazın bunu bir kenara. yazılım olarak onormal derecede yatırım yapıyorlar 1,5-2 senedir. win8 nokia tabletlerwin8 nokia telefonlar.win8 pc lerve bunların ortak yazılım platformunda birleştirilmesi. düşünün sinerjiyi.


    bu fiyat politikasıyla hiçbişey olmaz ha win8 piyasanın en iyisi olacak o ayrı konu bana göre wp7 de şu anda en iyisi ama fiyatlara bakınca daha öncede yazdım n9 galaxy s2 ile aynı fiyatta kim s2 dururken n9 alır win8 gelince de 2500 tl den açarlar kapıyı ... oldu gözlerim doldu :)
  • ayrıca eskiden nokianın marketinde s60 telefonlar için de tv programları vardı verimli sayılırlardı ama kaldırıldı şu anda nokianın marketi resmen dökülüyor s60 telefonları sattılar destek yok nokia dan adam olmaz... Allah tan tarkçe destek geliyor da htc samsung da windowslu telefonlar çıkarıyor windows nokianın tekelinde olursa nokia gibi o da batar :)
  • Bu gerçekten Nokia ve Mıcrosoft için çok büyük ve önemli boyut'da bir avantaj olucak tabi karşı taraflardan aynı cevap ve ya daha iyi gelmeyene kadar..
  • talerk kardes haklisin, nokia bence cok iyi is yapti isim onemli degil nokia herzaman 1 numara! En guvenilir marka nokia, samsung lg melg aliyoz 2 gunde hasadi çikiyo telefonun..
  • WP cihazlar yakında android cihazları geçecek gibi gözüküyor.
  • wp şuanki haliyle çok fazla umutlandırıyor bir kısım insanı (bende dahilim buna) wp8 çıktığı zaman piyasa büyük oranda etkilencek , ve bu etki büyüyerek gidecek... eğer ülkemizde fiyat politikası mantıklı yapılırda hayvan gibi kar koymazsa aracılar çok iyi satış rakamları elde edilebilir diye bakıyorum.. Tabi androit le çok rahat rekabet edebilecek bir platform gelişiyor fakat fiyatlandırma salakça olursa kimse yüzüne bakmaz, akıllıca olursada android in en büyük rakibi en iyi alternatifi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.