Şimdi Ara

SwiftKey 3 Beta sürümünde boşluk tuşuna ihtiyaç ortadan kalkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj






  • Android işletim sisteminin en iyi üçüncü parti klavye uygulamalarından birisi olan TouchType firmasının geliştirdiği SwiftKey yazılımı, 3. sürümü ile önemli yeniliklere kavuşuyor.




    Henüz beta aşamasında olan SwiftKey 3, firmanın premium üyelerine ücretsiz olarak sunulmuş durumda. Bu sürümdeki en önemli yenilik boşluk-space tuşuna basma ihtiyacını ortadan kaldırması. Firmanın Smart Space adlı yazım düzeltme teknolojisi eksik veya yanlış tuşlanan boşluk karakterini tüm cümle içerisinde tespit ederek düzeltiyor. 




    Ayrıca pek çok dildeki önemli simgeler de teknolojiye eklenmiş. Bu, diğer klavye uygulamalarına göre en akıcı kelime düzeltmeyi sunuyor. Uzun süreli kullanımlarda boşluk tuşuna basmadan cümle yazmaya karşı alışkanlık kazanıldığı belirtiliyor. Yine de klavye düzeninde daha büyük bir boşluk tuşuna yer verilmiş.




    Arayüzde geliştirmeler, Güney Kore, Estonya, Fars, İzlanda, Litvanya, Letonya ve Sırbistan dillerinin eklenmesiyle toplamda 42 dil desteği, Cobalt ve Holo adlı iki yeni tema, öğrenilen kelimelerin yedeklenmesi, gelişmiş manuel kelime kaydetme seçeneği beta sürümünde sunulan diğer yenilikler.




    Firma kullanıcılardan gelen geri dönüşümler vasıtasıyla beta sürümü üzerinde değişiklikler yaparak en kısa sürede final sürümüne ulaşmayı hedefliyor.

     








  • Boşluk tuşu koymayıp,tuşları büyütseler daha iyi olurmuş bence.1 taşla iki tuş olurdu;Hem tuşlar büyürdü,hemde space tuşuna basma ihtiyacımız ortadan kalkmış olurdu.Yada Space tuşunu ufaltabilirlerdi.Space tuşu olmadan sorun yaşanabilir.
  • Telefonum da ve tabletimde kullandigim klavye budur. Benim icin en guzel yani kelimelerimi otomatik duzeltebilmem ve kaydettigi icin kolay yazabilmem :-)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: l3ortacine16

    Boşluk tuşu koymayıp,tuşları büyütseler daha iyi olurmuş bence.1 taşla iki tuş olurdu;Hem tuşlar büyürdü,hemde space tuşuna basma ihtiyacımız ortadan kalkmış olurdu.Yada Space tuşunu ufaltabilirlerdi.Space tuşu olmadan sorun yaşanabilir.


    Tuşların boyuları dikey ve yatay olarak boyutlanabiliyo zaten.
  • gerçekten güzel bir klavye,herkese tavsiye ederim.
  • Çok başarılı bir uygulama. Beta sürümü ile önemli yenilikler getirmişler. Artık yazmak daha kolay. Ancak bazı önemli ayarları da kaldırmışlar. Mesela tuşa uzun basma süresi oldukça önemli bir özellikti ancak ayarlarda göremedim öyle bir şey. Bu üzücü. Ayrıca "Enter" tuşuna basılı tuttuğumuzda bir bölme açılırdı oradan seçerdik. Şimdi ise yeni bir sayfa açılıyor. Orayı açıp kullandıktan sonra tekrardan kapatmamız gerekiyor el ile. Bu kullanışsız olmuş.

    Umarım bu tip eksiklikleri tam sürümde düzeltmiş olurlar. Eminim ki kullanıcılar tepki gösterecektir. Bu arada tema oldukça güzel ve sade olmuş. Tebrik ediyorum kendilerini.
  • Aslında çokgüzel bir hizmet, :) Başlarda biraz zorlanılabilir alışma aşamasında ama güzel olur..:)
  • Ben şimdi bir şey sormak istiyorum o kadar kelime öğrettik bu programa şimdi biz yeni bir rom yüklesek telefona program her şeyi unutacak android/data kısmındaki swiftkey klasöründe kelimeleri kaydeden dosya hangisi ? yeni rom yüklediğimde içine atayım

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.