Şimdi Ara

Android için Instagram uygulaması 1 gün içinde 1 milyon indirme barajını aştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  •  

    Apple'ın iOS platformunda 27 milyondan fazla indirilerek önemli başarının altına imza atan Instagram uygulaması, Android platformu kullanıcıları tarafından da büyük bir ilgiyle karşılandı.

     

    Yaklaşık 430.000 kişinin ön kayıt yaptırdığı Instagram, Google Play üzerinden ücretsiz olarak yayınlandı ve uygulama 1 gün içinde 1 milyon indirme barajını aştı. Akıllı telefonunuzla çektiğiniz fotoğraflara çeşitli efektler uygulayabilmeniz olanağını tanıyan Instagram ile fotoğraflarınızı Facebook, Twitter, Foursquare veya Tumblr gibi ağlarda paylaşabiliyorsunuz.


     










  • Keşke Android desteği çıkmasaydı. iPhone ve İnstagram gayet güzel ikiliydi.
  • Çok başarılı diyebilirim.Özellikle sosyal medyalar ile ağı çok iyi....
  • ahaha ilk yoruma bak sen hemen git iphone nu çöpe at yazık oldu di mi artık bir işe yaramaz ortalığa bir yere atta kuşlar da yesin :-)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haQQo

    Keşke Android desteği çıkmasaydı. iPhone ve İnstagram gayet güzel ikiliydi.


    Kardeşim nasıl bir mantıktır bu ya? Android'e çıkınca artık iPhone'un havası mı kalmıyor?

    Adamlar sana platform özgürlüğü tanıyor, daha ne yapsınlar?
  • yanlız facebook daki arkadaşları senkronize ederken sorun yaşıyor
  • bırısı sunu upload edıp koyabılır mı acaba markkete gırınce hesaba baglı telefon yok dıyıp duruyo yaw
  • 2.5 bin tl lik iphone'un değeri kalmadı... Zaten yoktu.
  • İfanlar kudurdu ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haQQo

    Keşke Android desteği çıkmasaydı. iPhone ve İnstagram gayet güzel ikiliydi.


    senin gibi ıphone ile hava atmaya çalışan zavallı insanlar KEŞKE olmasaydı..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mesutreis

    İfanlar kudurdu ;)

    aynen hocam bu daha bir başlangıç çektikleri fotonun altına ıphone ıle cekıldı yazmaya baslarlar :-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani bazı Apple'ın kıskanç fanlarını görüyorumda, içimden inşallah Instagram Android'de bin kat daha başarılı olur diyorum zaten öyle olucak gibi gözüküyor!..
  • eee program yapımcılarıda haklı sonradan görmelerden bıkıp bilinçli kullanıcılara yöneliyorlar.
  • iOS'ta çok başarılıydı.Android platformunada gelmiş olması program için artı bir durum.
  • Arkadaş gelde Apple'ı böyle malların olduğu bir ülkede sev, lan ne gerizekalı adamlar var resmen Apple ürünlerini bir statü göstergesi falan sanıyorlar. Ben şunu anladım Apple'dan böyle mallar yüzünden nefret ediyorum Apple ürünü almadım almamda şu Apple olmasa bunca beyinsiz ifan ne yapacak cidden merak ediyorum. Kazık yemeyi sonrada Android'li F/P ürünleri alıp parasını abuk sabuk yerlere kaptırmayıp birde üstüne aynı hizmeti alan normal bir insan evladını görünce resmen kuduruyorlar siz durun daha bu başlangıç fazla sürmez Mac OS'un Windows karşısında yaşadığı çöküşü iOS'ta Android karşısında yaşar hiç merak etmeyin, baksanıza zaten milyonlarcası sırf Instagram için Apple'a servet ödüyormuş demek uygulamalar Android'e çıktıkça -ki artık çıkmayan uygulama oyun kalmadı- ifanlarda kudurup bırakacak demekki , Allah'ım neler var ya...




  • Lise-1 zamanlarımda sanırım hatırlıyorum nokia 6600 mı ne vardı. O kadar popüler olmuştu ki artık lisemizin etrafında ki inşaat binalarda çalışan işcilerde geziyordu. Asla telefonu onlara çok görmüyorum tabikide, ama aç gezip parak biriktirip önemli ihtiyaçlarından kısıp sırf popüler diye böyle telefonları alıyorlardı o dönemlerde. Şimdi de iphone aynı mantıkla hizmet etmekte. Bilkent'te öğrenciyim şu bi gerçekki bilkente bir adet vardır masaya iphone araba anahtarı cüzdan sigara bi koyulur önce. Lan arkadaş neyin havasını atıyorsun. Parayla alınan şeyin havası mı olur. Ama öyle bir yerleşmiş ki belirli bir grubları var bunların, o gruplara girebilmek için bir iphone şart. Bilkentte bunu görmek rahatlıkla mümkün. Kasa yapısı olarak iphone'u çok seviyorum, ama gel gör ki o zaman nasıl nokia degilde sony-ericcsson aldıysam bu zamanda iphone degil galaxy s2 aldım. Allah halkımızı paraya dayalı özentilikten, ve toplumsal çöküşten korusun. Ne diyelim en azından bizde ipad almak için böbreğini satanlar yok mesala, gene iyiyiz hadi...




  • Neden herkes iphone un çok lüks bir cihaz olduğunu düşünüyor anlamadım asgari ücretle çalışan bir kişi bile aylık 90 TL ye iphone sahibi olabiliyor ki oluyorda zaten. iphone kullananlardan çok kullanmayanlar iphone nu ilahlaştırdı resmen abarttığınız kadarda bir cihaz değil emin olun.
  • bir statü olarak değil de bir yaşam tarzı olarak görmekte fayda var. Sizin nasıl ben Android kullanırım arkadaş !! tarzı cümleler kullanarak o markaya sadakatiniz varsa ios' ta Apple' cılar için vazgeçilmezdir. Her iki platformun kendine göre artı ve eksileri tabii ki var. Ben inkar etmiyorum fakat Apple ürünlerini kullanmaktan da keyif alıyorum. Android' e b.k atıyormuyum hayır :) Herkes mutlu olduğu platformu kullandığı sürece sorunda kalmayacaktır. Android kullananların çoğunluğu htc,samsung tarzı telefonlar kullanıyorlar. Bence Htc ve Samsung ucuz telefon üretmiyorlar. Yani ortaya çıkan 300-400 tl kadar fark.O da insanı bir üst statüde görmek için komik rakamlar. ip4s için 2.500 tl olduğunu söyleyen arkadaş, lütfen aç araştır arkadaşım. Aptal mısın sen de gidip oparatörlerden kontratlı alıyorsun. :)
  • @manyakurt


    gördüğüm en büyük failsin usta. iPad ve Android tabletleri kıyaslama ! hadi telefonu anlarım ama tablet işine hiiiiç girme.Gördüğüm üzere anlamıyorsun bu işlerden.Android destek sağlasın ilk önce sahip olduğu markalarda.
  • bir an kendini zengin ve lüks rezidanslarda kapıcılık yapan adamın oğlu olarak gördüm seni. ne bu eziklik hissiyatı.abartma lütfen :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.