Şimdi Ara

Next Issue Media uygulaması Android kullanıcılarına aylık 14.99$'dan 32 farklı dergi aboneliği sunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj







  • Tablet cihazlarının kullanımı yaygınlaştıkça dijital medyaya olan ilgi de aynı oranda artıyor. Newsstand, Zinio, Turkcell Dergilik, Vodafone Vread gibi pek çok uygulama kullanıcılarına ücretli - ücretsiz dijital medyaya erişim imkanı sunuyor.




    Bir süredir Android platformu için çalışmalar yapan Next Issue Media firması da mobil uygulamasını Android 3.0 ve üzeri sürümleri çalıştıran tabletler için yayınladı.




    Dijital medya tecrübesini en üst düzeyde yaşayabilmek için 1024x600 veya 1280x800 piksel çözünürlüğü şart. İnç başına piksel yoğunluğunun ise ortalama 160 dpi olması gerekiyor.




    Aylık 9.99$ karşılığında aylık ve iki haftalık yayınlara erişebilmek mümkün. 14.99$ karşılığında ise uygulama bünyesindeki 32 yayına da erişilebiliyor. Yayınlar tek olarak 1.99$-9.99$ arasında değişiyor.




    Firma kısa süre sonra iOS sürümünü de yayınlayarak, Newsstand uygulamasıyla platformun en önemli oyuncusu olan Apple'ın da rakibi olmaya hazırlanıyor.

     








  • Güzel bir hizmet yani bunlara internet üzerinde ücretsiz erişimde yapılabilir? belki ama bu şekilde dijital ortamda olamsı ve düzenli ve güzel bir şekilde daha iyi..
  • Bakalım beklenen çıkışı yapabilecekler mi... Bir süredir görüyoruz dağıtımını ama...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.