bende bizim ordaki telefoncunun vitrinine bakıyordum..6270i gördüm...pek küçük bir telefon değil(ekranı büyük olduğu için )navigasyon tuşu falan pek güzel görünmüyordu..bi de foto çektim ama çok yansıma çıkmış güzel değil..
yine de ekleyeyim..diğer telefonların boyutuyla,nasıl durduğunu falan karşılaştırabilirsiniz..anlaşılıyor az biraz
biraz zor anlaşılıyor..telefonları söyleyeyim ; en soldaki 6681,onun sağındaki 6680,onun sağındaki n70,onun yanındaki 6270 onun sağındaki w550i..onunda yanındaki k750i
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **hunter*1907** -- 6 Mart 2006; 15:21:38 >
sen 6280 ile 6270'i karıstırıyo olabilirsin... gordugun telefon hangisi? bu arada tam adres verirsen sevinirim.Strazburg caddesi dedigine gore bu yer ankara'da bi telefoncu??? daha detaylı bilgilendirirsen bizi seviniriz.... sagol....
Arkadaşlar sadece sdrasburg caddesinde degil hemen hemen her telefoncuda var zaten alıcaları önceden spariş vermişler stoklara geldikce dağıtım yapıyolar.dün metroda gördüm 444 euro + KDV İnanan inanır inanmayan olduğu yerde kalır ben sizi bilgilendirme açısından söyledim.
cevap verdigin icin tesekkurler ben seni iglenemek icin falan mesaj yazmadin,bilmiyosun falan diye.... yanlış anlama sadece hangi telefon??? 6280 dimi? bunun cevabını kesin olarak verirsen sevinirim tekrar tesekkurler...