Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: >>6270/6280 Düşünenler, Kullanıcılar>>

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: >>6270/6280 Düşünenler, Kullanıcılar>> Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
M@XWeLL

19 Şubat 2006; 19:30:53 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: anfiist

quote:

Orjinalden alıntı: M@XWeLL

quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

İnşallah .mp4 tür beyler
malesef 3gp

link?

mobile revıew de yazanlar:

Direct from the Nokia website "Video Resolution:H.263 and MPEG-4 encoded in 3gp format (QCIF).

HuNTeR_1907

Sisteme Gözat

19 Şubat 2006; 19:35:37 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: anfiist

quote:

quote:

İnşallah .mp4 tür beyler
malesef 3gp

link?

mobile revıew de yazanlar:

Direct from the Nokia website "Video Resolution:H.263 and MPEG-4 encoded in 3gp format (QCIF).

ben örnek videoların linkini(6280in)verdim ilk sayfada..hatta yazdımda videolar 3gp diye..

Gamertag: HuNTeR1907
W610i
Révølvér

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

19 Şubat 2006; 19:42:41 

@**hunter*91**

kardeş, tam ekran yapınca sanki biraz dağılıyor gibi ama... VGA mı ordakiler bilmiyorum

Samsung Innov8 Coming Soon...
HuNTeR_1907

Sisteme Gözat

19 Şubat 2006; 19:50:43 

quote:

@**hunter*91**

kardeş, tam ekran yapınca sanki biraz dağılıyor gibi ama... VGA mı ordakiler bilmiyorum

bir ya da 2 tanesi vga ve 13.78 fps dağılma olabilir; 3gp

W610i
narinci

19 Şubat 2006; 22:51:17 

Arkadaşlar 6270 5 dk bi inceleme fırsatım oldu izlenimlerim :

Telefonu elime aldığımda çok kaba geldi ve öyle fotolardaki gibi de estettik durmuyor özelikle kalınlığı hissediliyor N70 ten biraz kısa ve kalın .. Malzeme kalitesinide hiç beğenmedim N70 malzeme kalitesi olarak bundan çok daha üstün Sonuç olarak malzeme kalitesi ve tasarım kesinlikle n70 daha güzel

telefon ile bir fotoda çektim foto çekimi ve zoomm çok hızlı zoom mu düzgün yakınlaştırmalı ve çok güzel
ancak fotosunu hiç beğenmedim N70 çok daha güzel çekiyor renkler ve netlik hiç iyi değil bence 6630 un fotoları daha kaliteli şimdi diyeceksiniz tel ekranından bunu nasıl anladın ben 7610 6630 n70 kulandım telefonların ekrandaki fotolarını ve bilgisayardaki fotolarının karşılaştırarak orantıladım

foto video çekimini se ler gibi fuul ekran yatay çekebiliyor

telefonun ekranı N70 ten biraz daha büyük ve pixeli daha fazla olmasına rağmen kaliteli değil N70 gibi sönük duruyor D600 ve N90 çok daha kaliteli

Bu telefonun en beğendiğim özelliği hoperlör sesi oldu yüksek ve kaliteli N70 daha iyi diyebilirim

telefon ile bir videoda çektim ve oynattım zoom çok iyi düzgün yakınlaştırmalı ve hızlı ama karelenmeler çok 15 fps civarında karelenmeleri w900 den daha fazla geldi bana renklerde iyideğil mat video sesi çok iyi kayıt ediyor doğal ve yüksek ( telefonun video ve foto kalitesinin iyi olmadığını telefonu elime alıp kamerasına baktığımda tahmin etmiştim .. Çünkü kamera objektifi küçük ve kalitesizdi d600 k750 n70 çok daha iyi duruyor kamera çevresi de çok basit 2 mp ye yakışmıyor estetik değil basit )
kulaklıkla dinleme şansım olmadı iyi olacağını sanmıyorun N70 civarında birşeydir herhalde
Bu cihaz yerine n70 veya D600 daha iyi bir seçim olur bence

Fiyatını sorunca peşin 970 lira dedi Tabi üzerimde süper bi takım elbise ve James bond çanta vardı ( Herhalde çantanın para dolu olduğunu sandı )

KarbonmonoksitEthyl FuroateNikotinAngelica root extractFormaldehidKatranDDTHidrojenAseton SiyanürNaftalinRadyoaktif Maddeler BütanFenolArsenik: Fare zehiri.....= SİGARA
ASUSJC&SonyH9&U600&Zen-Neeon2
HuNTeR_1907

Sisteme Gözat

19 Şubat 2006; 22:55:37 

quote:

Orjinalden alıntı: narinci

Telefonu elime aldığımda çok kaba geldi ve öyle fotolardaki gibi de estettik durmuyor özelikle kalınlığı hissediliyor N70 ten biraz kısa ve kalın .. Malzeme kalitesinide hiç beğenmedim N70 malzeme kalitesi olarak bundan çok daha üstün Sonuç olarak malzeme kalitesi ve tasarım kesinlikle n70 daha güzel

telefon ile bir fotoda çektim foto çekimi ve zoomm çok hızlı zoom mu düzgün yakınlaştırmalı ve çok güzel
ancak fotosunu hiç beğenmedim N70 çok daha güzel çekiyor renkler ve netlik hiç iyi değil bence 6630 un fotoları daha kaliteli şimdi diyeceksiniz tel ekranından bunu nasıl anladın ben 7610 6630 n70 kulandım telefonların ekrandaki fotolarını ve bilgisayardaki fotolarının karşılaştırarak orantıladım

telefonun ekranı N70 ten biraz daha büyük ve pixeli daha fazla olmasına rağmen kaliteli değil N70 gibi sönük duruyor D600 ve N90 çok daha kaliteli

Bu telefonun en beğendiğim özelliği hoperlör sesi oldu yüksek ve kaliteli N70 daha iyi diyebilirim

telefon ile bir videoda çektim ve oynattım zoom çok iyi düzgün yakınlaştırmalı ve hızlı ama karelenmeler çok 15 fps civarında karelenmeleri w900 den daha fazla geldi bana renklerde iyideğil mat video sesi çok iyi kayıt ediyor doğal ve yüksek ( telefonun video ve foto kalitesinin iyi olmadığını telefonu elime alıp kamerasına baktığımda tahmin etmiştim .. Çünkü kamera objektifi küçük ve kalitesizdi d600 k750 n70 çok daha iyi duruyor kamera çevresi de çok basit 2 mp ye yakışmıyor estetik değil basit )
kulaklıkla dinleme şansım olmadı iyi olacağını sanmıyorun N70 civarında birşeydir herhalde

Fiyatını sorunca peşin 970 lira dedi Tabi üzerimde süper bi takım elbise ve James bond çanta vardı ( Herhalde çantanın para dolu olduğunu sandı )

izlenimini yazdığım için sağol telefonu almayı düşünenler için iyi olur..ayrıca zaten 6270 iyi video çekmiyor..6280 vga çekiyor
yarınada Revolver40'tan bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **hunter*91** -- 19 Şubat 2006 22:56:26 >

W610i
Révølvér

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

19 Şubat 2006; 23:56:19 

quote:

Orjinalden alıntı: narinci

Peki kardeş ses kalitesi SE nin W serisine göre nasıl ?

Samsung Innov8 Coming Soon...
narinci

20 Şubat 2006; 0:02:00 

Kulaklıktan dinleyemedim hoperlör sesi çok iyi

KarbonmonoksitEthyl FuroateNikotinAngelica root extractFormaldehidKatranDDTHidrojenAseton SiyanürNaftalinRadyoaktif Maddeler BütanFenolArsenik: Fare zehiri.....= SİGARA
ASUSJC&SonyH9&U600&Zen-Neeon2
wasabi

20 Şubat 2006; 17:33:43 

evet revolver40 gittinmi 6270i görmeye. senin izlenimlerin neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamido3 -- 20 Şubat 2006 17:33:56 >

donatello

20 Şubat 2006; 18:10:08 

evet revolver40 senin hayırlı haberlerini bekliyoruz

-----------------SGH D600--------------------

KIZAKLI KARİZMA

selsey

20 Şubat 2006; 22:49:30 

beyler hafıza kart girişi yokmuş sınırlı hafızası varmış diolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selsey -- 20 Şubat 2006 22:50:13 >
Révølvér

Sisteme Gözat

20 Şubat 2006; 22:53:59