Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia

Plenus -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (11 Ekim 2007; 11:16:11)

quote:

Orjinalden alıntı: Plenus

AĞLIYORUM.GİF

arkadaşlar bugun telefonumu elime aldım (6280) bi anda ekran karardı. tuşları bi kaç kez bastım felan. ekran geldi, yana kaydı, resimler birbirine girdi. sonra düzeldi. 5 dakka geçti tekrar aynı şey. ekran karardı, görüntü gidip geldi, grafikler karıştı ve düzeldi ne olmuş olabilir? çok sıkıldım ya tam bayram üstü. pil den felan olabilir mi? yeni minisd aldım 1 gb kingston ama alalım 2 hafta oldu. tam dolu da değil. 2 hafta sonra böle bi şey yapar mı?

yaw benim sorunuma cevap olacak yok mu??

kad_kad -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (11 Ekim 2007; 20:22:47)

quote:

Orjinalden alıntı: ssbrc

quote:

Orjinalden alıntı: kad_kad

servisdeki telim netten durumuna bakdıgımda söle bişey yazıyor anlamadım ..

Servis Durumu İşlem Görüyor-Yüksek Seviyeye Gönderildi

bu nedemek.

Verdiğin servis yapamadı (büyük ihtimalle yetkisi yetmedi) ve daha üst seviye (level 3 veya 4) olan Maltepe Repair Factory'e gönderildi.Merak etme ordan telin sorunsuz gelir.Benimde oraya gitmişti bi kere kvk yapamamıştı.Sonra mis gibi geldi.[:'(]

peki neden yetkisi yetmedi acaba
çok buyuk sorunmu var yoksa allahala
normalde bir servisin yapamayacagı bir sorun çıkmadı heralde sadece kapanıyordu

bari deyişşeler bu arada sıfırını verseler yaw :))

ttrsntrky -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (11 Ekim 2007; 20:54:24)

quote:

quote:

AĞLIYORUM.GİF

arkadaşlar bugun telefonumu elime aldım (6280) bi anda ekran karardı. tuşları bi kaç kez bastım felan. ekran geldi, yana kaydı, resimler birbirine girdi. sonra düzeldi. 5 dakka geçti tekrar aynı şey. ekran karardı, görüntü gidip geldi, grafikler karıştı ve düzeldi ne olmuş olabilir? çok sıkıldım ya tam bayram üstü. pil den felan olabilir mi? yeni minisd aldım 1 gb kingston ama alalım 2 hafta oldu. tam dolu da değil. 2 hafta sonra böle bi şey yapar mı?

kardeşim bendede kingston marka 1 gb minisd kart war 5-6 aydır hiç bi sorun çıkarmadı karttan olcağını sanmam

master88 kardeşim o creative zen mp3 çalar komple 60 ytl sen harbi kazıklanmısın

ssbrc -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (12 Ekim 2007; 10:26:14)

quote:

quote:

quote:

bu nedemek.

Verdiğin servis yapamadı (büyük ihtimalle yetkisi yetmedi) ve daha üst seviye (level 3 veya 4) olan Maltepe Repair Factory'e gönderildi.Merak etme ordan telin sorunsuz gelir.Benimde oraya gitmişti bi kere kvk yapamamıştı.Sonra mis gibi geldi.[:'(]

peki neden yetkisi yetmedi acaba
çok buyuk sorunmu var yoksa allahala
normalde bir servisin yapamayacagı bir sorun çıkmadı heralde sadece kapanıyordu

bari deyişşeler bu arada sıfırını verseler yaw :))

Verdiğin servisin yapamayacağı birşeydir.0 cihaz en son çare verirler.Yani anakartı komple değiştiklerinde yine olmadıysa son çare 0 teldir.

Plenus -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (12 Ekim 2007; 11:29:38)

quote:

Orjinalden alıntı: ttrsntrky

quote:

quote:

AĞLIYORUM.GİF

kardeşim bendede kingston marka 1 gb minisd kart war 5-6 aydır hiç bi sorun çıkarmadı karttan olcağını sanmam

peki neden böle oldu. artık hiç açılmıyo.ekran karardı. kvk servis de ptsi açılcakmış. bayram gunu telefonsuz kaldık ii mi.

SAMET/ -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (12 Ekim 2007; 16:11:18)

quote:

quote:

quote:

AĞLIYORUM.GİF

master88 kardeşim o creative zen mp3 çalar komple 60 ytl sen harbi kazıklanmısın

anlaşılan kulaklık konusunda bilgi sahibi değilsin.
bu kulaklık tek olarak satılmaktadır bir cihazın yanında verilmemektedir. bu kulaklığı müzik tutkunları alıyor 1000 ytl'ye kadar shure marka aynı tip kulaklıklar mevcut[&:]
buyur adres
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=520&productid=bd81589#tablnk

buda senin dediğim müzik çalar herhalde. onun yanında 10ytl bile etmeyen kulaklık veriliyor [&:]
http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=9181&productId=bd49603

SAMET/ -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (12 Ekim 2007; 16:16:33)

quote:

quote:

quote:

quote:

AĞLIYORUM.GİF

peki neden böle oldu. artık hiç açılmıyo.ekran karardı. kvk servis de ptsi açılcakmış. bayram gunu telefonsuz kaldık ii mi.

anlaşılan bu telefonun ömrü fazla değil yoğun kullanan kullanıcılarda bu sorun hep var. en yakın zamanda ben elimden çıkaracağım garanti mayısta bitiyor. gözüm korktu artık.

DorSey -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (12 Ekim 2007; 22:28:48)

yazdıgım yazıyı okuyan olmadı galıba arakdaslar

basarm -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (12 Ekim 2007; 23:16:23)

eyvallah kardeşim sağol verdiğin bilgi için.
quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

quote:

Orjinalden alıntı: basarm

slm arkadaşlar bende 6288 var. buna yenı hafıza kartı alıcam max. ne kadar desteklediğini bilen var mı aranızda.

şimdiden yardımınız için sağolun..

herkese kolay gelsin.

kartı sadece film için alıcam

max 2gb sorunsuz destekler [:'(]

SAMET/ -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (13 Ekim 2007; 17:47:10)

6288 5.92 yazılımla çekildi
[image]http://www.resimyuklet.com/depo1/resim1192296222.jpg[/image]

6280 6.43 yazılımla çekildi
[image]http://www.resimyuklet.com/depo1/resim1192296287.jpg[/image]

resimler aynı anda aynı bölgeden çekildi. 6288 telefondaki mavilik sorunu önceden bende de vardı son yazılımda gördüğünüz gibi öyle bir sorun yok beklemeden yükletin derim. bende de 2 telefon olmasa farkına varamazdım. 6.43 yazılımda müzik çalardaki 249. şarkıdan sonrakiyı açarken 1. şarkı açılıyordu o sorunda yok şuan 274 tane müzik var direk açabiliyorum. ama 5.92 yazılımda mesela 260. şarkıyı açmak istediğinizde 1. şarkı açılıyor. lafın kısası son yazılım her zaman iyidir[:'(]

SAMET/ -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (13 Ekim 2007; 17:49:46)

söylemeyi unutmuşum bu mavilik sorunu 6.10 yazılımda da vardı resim arşivimden biliyorum[&:]
6.43 süper[:'(]

ssbrc -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (13 Ekim 2007; 19:46:00)

quote:

Orjinalden alıntı: master88

söylemeyi unutmuşum bu mavilik sorunu 6.10 yazılımda da vardı resim arşivimden biliyorum[&:]

en sonunda 6.43 hakkında tatmin edici bir yorum geldi birisinden.sağol[:'(]

SAMET/ -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (13 Ekim 2007; 20:26:29)

quote:

quote:

bende daha bugün fark ettim[:D]

ssbrc -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (13 Ekim 2007; 22:04:57)

quote:

quote:

quote:

bende daha bugün fark ettim[:D]

bu teli satma işide nerden çıktı.millete niye bakıyorsun mis gibi tel [:'(]

SAMET/ -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (14 Ekim 2007; 12:10:21)

bende telefondan memnunum severek kullanıyorum ama wi-fi oluşu benim için çok önemli bir özellik. evde ve gittiğim çevrede genelde hep kablosuz modem oluyor evde ve oralarda internette olmak çok iyi birşey. mesela gece oldu forumda önemli bir konu var pc başında olmak yerine yatağında adsl kullanarak cepten takip edebiliyorsun büyük rahatlık. yeni N95 8gb 2.8 inc ekranı var buda büyük bir +. Ama başta da belirttiğim gibi bu telefonuda çok seviyorum herşeyinden memnunum fiyatına göre alınacak tek telefon bence. 2 3 ay daha 6280 kullanmaya devam edeceğim.[&:]

kad_kad -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (14 Ekim 2007; 13:54:57)

quote:

bu nedemek.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar servise son bakdıgımda şu yazıyor aynı yerde

Yüksek Seviye KOZM

??

metintekin -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (14 Ekim 2007; 18:01:54)

quote:

quote:

quote:

quote:

AĞLIYORUM.GİF

Aynı sorun 1ay önce falan benim teldede oldu....Genpaya werdim 2günde yaptılar...ekranı değişti [8D]

[ReNoVaTiO] -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (15 Ekim 2007; 14:04:50)

Vay bizim 6280 forumu hala capcanlı... bayagı olmustu girmeyeli...
tanıdıklara selam tekrardan...

1.5 yıldır 6280 kullanıyorum... simdide begendigim icin 6288 alcam... cok memnunum

SAMET/ -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (15 Ekim 2007; 14:09:50)

quote:

Orjinalden alıntı: [ReNoVaTiO]

1.5 yıldır 6280 kullanıyorum... simdide begendigim icin 6288 alcam... cok memnunum

ooo hoş geldin nerelere kayboldun yoksun ortalarda.

beğendiğin için 6288 almana bir anlam veremedim. kab al 6280'e tak hiçbir farkı yok. sana daha ucuza gelir böylesi.

ssbrc -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (15 Ekim 2007; 19:07:18)

quote:

Orjinalden alıntı: [ReNoVaTiO]

hoşgeldin.kapagı değiştir masterin dediği gibi bi daha alma yeni tel[:'(]

Plenus -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (15 Ekim 2007; 21:38:49)

quote:

quote:

quote:

Aynı sorun 1ay önce falan benim teldede oldu....Genpaya werdim 2günde yaptılar...ekranı değişti [8D]

bugun verdim beşiktaş kvk ya mesaj geldi gelin alın die. ama sölemeyi unuttum versiyon yukseltmeyi ama yukseltip veirler dimİ??

Plenus -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (15 Ekim 2007; 21:42:16)

Tamir MR - Mekanik Onarım
Değişen Parça TSNKKEY2880A-9798188-[A03-37] Ui Keymat Assy With Artwork Antracite Sı, 6280(1)
TSNKLCD1200A-4850847-[H03-06] Lcd Am 240X320 262Kco, 6270 6280 6288(1)

DİE YAZIYO KVK NIN SAYFASINDA DEĞİŞMİŞ DİMİ PARÇALAR..?

hell line -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (16 Ekim 2007; 1:00:18)

benim telefonu güncellemek istedim 6288 var .. versiyonda 6.10 ama bağladım falan hala yeni versiyon olarak 6.10 gösteriyo ..

6.43 e nası ulaşırım acaba yada nsu nezaman güncellenir...

DorSey -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (16 Ekim 2007; 2:56:10)

merhaba 6288 ime siyah kapak arıyorum hep beyaz nereye kadar arada değişiklik olsun

ssbrc -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (16 Ekim 2007; 8:42:18)

quote:

Orjinalden alıntı: hell line

benim telefonu güncellemek istedim 6288 var .. versiyonda 6.10 ama bağladım falan hala yeni versiyon olarak 6.10 gösteriyo ..

6.43 e nası ulaşırım acaba yada nsu nezaman güncellenir...

En yakın nokia servisine ver.Garanti kapsamında ücretsiz güncellerler.Fazla sürmez alırsın.

SAMET/ -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (16 Ekim 2007; 12:46:12)

quote:

quote:

quote:

bugun verdim beşiktaş kvk ya mesaj geldi gelin alın die. ama sölemeyi unuttum versiyon yukseltmeyi ama yukseltip veirler dimİ??

onlar söylemesende yüklüyorlar[&:]

SAMET/ -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (16 Ekim 2007; 12:48:19)

quote:

Orjinalden alıntı: DorSey

merhaba 6288 ime siyah kapak arıyorum hep beyaz nereye kadar arada değişiklik olsun

orjinal alıyım dersen 40ytl'den aşağı benim bildiğim yok. kapakta kırık çıkık yoksa kullan derim sen bilirsin tabi.

hell line -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (16 Ekim 2007; 13:06:36)

peki hocam versiyon hakkında yazdığım msjla ilgili bi bilgin var mı acaba...

bendeki nsu en güncel update olarak v6.10 olarak gösteriyo .. 6.43 ü bulamıyorum ...

nası yaparız ... servise vermiyim diyorum şimdi gerek yok evdeki telefonları ben update ediyorum paso bişi olmuyo [8D]

SAMET/ -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (16 Ekim 2007; 13:10:14)

quote:

peki hocam versiyon hakkında yazdığım msjla ilgili bi bilgin var mı acaba...

bendeki nsu en güncel update olarak v6.10 olarak gösteriyo .. 6.43 ü bulamıyorum ...

nası yaparız ... servise vermiyim diyorum şimdi gerek yok evdeki telefonları ben update ediyorum paso bişi olmuyo [8D]

evde senin gibi deneyenlerin hepsinin telefonu göçtü o yüzden bende o işe hiç girişmedim (yani bir bilgim yok). elden vereceğin bir yer varsa 1 günde olur uğraşma bence.

hell line -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (16 Ekim 2007; 13:20:40)

dün senin karşılaştırmalı fotonu görünce gaz geldi dedim yükliyim 6.43 ü ... bende de 5.92 vardı 1 ay önce v6.10 a yükseltmiştim ama nalet olsun mavilikler hat safhadaydı...

dün işte baktım nsu ya 6.10 gösteriyo hala .. bidaha üstüne yazdım versiyonu[8D] tabiki değişen bişey olmadı[:@]

olmadı bugün tanıdık bi yer var veriyimde atsınlar 6.43 ü madem .. ben bulamadım çünkü..

bu arada hocam videodaki gece oda ortamındaki mavilik gittimi peki.. n70 ten sona video için terfi etmiştim 6288 e ama beni gece videosunda hüsrana uğrattı

n70 daha iyiydi videoda benim için .. bu versiyonda video için durum nasıl acaba ...

SAMET/ -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (16 Ekim 2007; 13:26:45)

quote:

dün senin karşılaştırmalı fotonu görünce gaz geldi dedim yükliyim 6.43 ü ... bende de 5.92 vardı 1 ay önce v6.10 a yükseltmiştim ama nalet olsun mavilikler hat safhadaydı...

dün işte baktım nsu ya 6.10 gösteriyo hala .. bidaha üstüne yazdım versiyonu[8D] tabiki değişen bişey olmadı[:@]

olmadı bugün tanıdık bi yer var veriyimde atsınlar 6.43 ü madem .. ben bulamadım çünkü..

bu arada hocam videodaki gece oda ortamındaki mavilik gittimi peki.. n70 ten sona video için terfi etmiştim 6288 e ama beni gece videosunda hüsrana uğrattı

n70 daha iyiydi videoda benim için .. bu versiyonda video için durum nasıl acaba ...

sana kısaca şunu söyleyim 6.43 yazılımda mavi perde objektifden kalktı video'da iyileşti. 640x480 video formatıyla n70'den kat kat iyi. sende şimdi bir resim çek ver yeni yazılım yükletince yine tam aynı açıdan çek bakalım fark benim gibi olacak mı. kolay gelsin

SAMET/ -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (16 Ekim 2007; 13:28:46)

6.43 yazılımın 1 artısı daha program çalışırken müzik dinleyebiliyorsun. mesela hem msn hemde müzik dinle süper.[:@]

hell line -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (16 Ekim 2007; 13:38:48)

gelişmeler şuan çok iyi yönde benim için bugün halledebilirsen vericem servise bakalım yorum yaparım yükletince artık[:'(]

teşekkürler master88 [:'(]

SAMET/ -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (16 Ekim 2007; 13:49:27)

quote:

gelişmeler şuan çok iyi yönde benim için bugün halledebilirsen vericem servise bakalım yorum yaparım yükletince artık[:'(]

teşekkürler master88 [:'(]

kolay gelsin resim örneklerini bekliyoruz[&:]

ssbrc -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (16 Ekim 2007; 18:45:37)

quote:

6.43 yazılımın 1 artısı daha program çalışırken müzik dinleyebiliyorsun. mesela hem msn hemde müzik dinle süper.[:@]

işte bunu bekliyordum.5.92 den sonra o özelliğimizi elimizden almışlardı.Hatalarının farkına vardılar düzelttiler.Ara tatilde yükleteceğim şimdi okuldan zaman bulamıyorum.Belki ozaman kadar 6.43 ünde üstü çıkar.Oda aradan çıkar :D

DorSey -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (17 Ekim 2007; 1:44:54)

evet haklısın hiçbir şey yok ta arada değiştirmek amaclı hep beyaz sıkıntı verdi biraz bakıyorum cevremde siyah kapak kullanan arakdaslarım var siyahta bayahı hoş duruyor bırde temalarıma baktımda sankı sıyah kapakla daha uygunlar gıbı geldı orjınal olması daha ıyı tabıkı hem bu kapagın orjınal olup olmadıgını nereden anlıyacagım neresınden yanı bırde bu kapakta usttekı arama kapama tuslarının oldugu yerde siyah tuslar oluyor degılmı ben baktımda bulamadım internette alışveriş sitelerınde falan yardım edersen sevınırım ay cıktıktan sonra almayı dusunuyorum bır tane
quote:

quote:

orjinal alıyım dersen 40ytl'den aşağı benim bildiğim yok. kapakta kırık çıkık yoksa kullan derim sen bilirsin tabi.

SAMET/ -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (17 Ekim 2007; 15:33:26)

quote:

evet haklısın hiçbir şey yok ta arada değiştirmek amaclı hep beyaz sıkıntı verdi biraz bakıyorum cevremde siyah kapak kullanan arakdaslarım var siyahta bayahı hoş duruyor bırde temalarıma baktımda sankı sıyah kapakla daha uygunlar gıbı geldı orjınal olması daha ıyı tabıkı hem bu kapagın orjınal olup olmadıgını nereden anlıyacagım neresınden yanı bırde bu kapakta usttekı arama kapama tuslarının oldugu yerde siyah tuslar oluyor degılmı ben baktımda bulamadım internette alışveriş sitelerınde falan yardım edersen sevınırım ay cıktıktan sonra almayı dusunuyorum bır tane
quote:

quote:

orjinal olmayan daha solgun renkli oluyor ve önceden orjinal bir kabı elinize aldığınızda kalite hissi oluyor. ama sahte kendini belli ediyor orjinal mi sahte mi anlamanız kolay. kapama tuşlarının olduğu yer olarak kast ettiğin yeri anlamadım. yes no tuşlarından mı bahsediyorsun?
[image]http://www.resimyuklet.com/depo2/resim1192624213.jpg[/image][image]http://www.resimyuklet.com/depo2/resim1192624348.jpg[/image][image]http://www.resimyuklet.com/depo2/resim1192624382.jpg[/image]
ilk 2 resim 6288 tuş takımı 3. resim 6280 tuş takımı bunlardan mı bahsediyorsun

SAMET/ -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (17 Ekim 2007; 15:36:50)

quote:

quote:

işte bunu bekliyordum.5.92 den sonra o özelliğimizi elimizden almışlardı.Hatalarının farkına vardılar düzelttiler.Ara tatilde yükleteceğim şimdi okuldan zaman bulamıyorum.Belki ozaman kadar 6.43 ünde üstü çıkar.Oda aradan çıkar :D

benim için büyük bir eksiklikti düzelmesi iyi oldu. cepten msn'e girdiğim zaman sıkılmıyorum aynı anda müzik hoş oluyor.

Plenus -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (17 Ekim 2007; 16:35:53)

quote:

quote:

quote:

quote:

orjinal olmayan daha solgun renkli oluyor ve önceden orjinal bir kabı elinize aldığınızda kalite hissi oluyor. ama sahte kendini belli ediyor orjinal mi sahte mi anlamanız kolay. kapama tuşlarının olduğu yer olarak kast ettiğin yeri anlamadım. yes no tuşlarından mı bahsediyorsun?
[image]http://www.resimyuklet.com/depo2/resim1192624213.jpg[/image][image]http://www.resimyuklet.com/depo2/resim1192624348.jpg[/image][image]http://www.resimyuklet.com/depo2/resim1192624382.jpg[/image]
ilk 2 resim 6288 tuş takımı 3. resim 6280 tuş takımı bunlardan mı bahsediyorsun

ben de siyah kapak almayı düşünüyom. 6280 nim war. siyah 6288 alcam .bugun bi telefoncu da o kapak ona olmaz. tuşları oturmaz dediler. orjinal 45 beşiktaş da .çok pahalı geldi bana. yan sanayii en ucuz kaça ve nerde bulabilirim??

SAMET/ -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (17 Ekim 2007; 16:48:53)

tek tuş değişirse tabi olmaz ama kapak komple değiştiği için oturmama olayı olmaz. o telefoncu kimse olaydan anladığı yokmuş her neyse. yan sanayi almanı tavsiye etmem çabuk renk atıyor verdiğin paraya değmez almışken orjinal al. yan sanayide 20 civarı diye biliyorum.

DorSey -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (17 Ekim 2007; 23:28:33)

evet master tam ustune bastın resmını koymussun zaten 6288 sıyah tuslar yanı orjınal kapagı aldıgım zaman o tuslarda o kapagın içinde olucak degılmı onu kastettım yanı sımdı kapagı alırım o bolge su anda kullandııgm beyaz kapaktakı tuslar kalmaz sıyah kapakla dıgısır ???

Plenus -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (18 Ekim 2007; 9:19:39)

quote:

evet master tam ustune bastın resmını koymussun zaten 6288 sıyah tuslar yanı orjınal kapagı aldıgım zaman o tuslarda o kapagın içinde olucak degılmı onu kastettım yanı sımdı kapagı alırım o bolge su anda kullandııgm beyaz kapaktakı tuslar kalmaz sıyah kapakla dıgısır ???

ben de öle sanıyodum ama değilmiş. kapak tek başına satılıyo tuşsuz yani. sadece kapak 45 lira tuşlar da 5 lira galiba. ben yan sanaayi alıcam. ama en cuz nerde bulabilrim? sirkeci?

hell line -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (18 Ekim 2007; 10:36:58)

hocam bende servise vericektim telefonu update için ... gittim telefoncuma sohbet muhabbet bakınırken k790i ile takasladım benim 6288 i [;)]

sıkılmıştım model değişimi yaptım birden .. vallaha versiyon karşılaştırması yapıcaktım ama herşey birden gelişti [:)]

zevkle kulladığım teller arasında yerini aldı bile 6288 [:'(]

SAMET/ -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (18 Ekim 2007; 12:41:20)

quote:

pelanus arkadaşımızın belirttiği gibi tuşlar ayrı satılmakta ve 15 20ytl'ye satılıyor. 5ytl felan değil. kapak değiştiğin zaman tuşlarıda değişmen şart zaten tuş ölçüleri farklı[&:]

SAMET/ -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (18 Ekim 2007; 12:45:01)

quote:

hocam bende servise vericektim telefonu update için ... gittim telefoncuma sohbet muhabbet bakınırken k790i ile takasladım benim 6288 i [;)]

sıkılmıştım model değişimi yaptım birden .. vallaha versiyon karşılaştırması yapıcaktım ama herşey birden gelişti [:)]

hayırlı olsun güle güle kullan.

hell line -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (18 Ekim 2007; 14:46:35)

quote:

quote:

teşekkür ediyorum hocam .. sende bu aralar n95 düşünüyodun heralde wi-fi , büyük ekran ve 5mp özelliklerine terfi etmek istiyodun.. inşallah sende kavuşursun teline [:'(]

SAMET/ -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (18 Ekim 2007; 14:51:57)

quote:

quote:

quote:

teşekkür ediyorum hocam .. sende bu aralar n95 düşünüyodun heralde wi-fi , büyük ekran ve 5mp özelliklerine terfi etmek istiyodun.. inşallah sende kavuşursun teline [:'(]

inşallah dostum sağol. ocak ayında yurt dışından gelecek hayırlısıyla yeni siyah 8gb modeli çıktı onu alacağım sabırsızlıkla bekliyorum.
sıkılmadan sattığım tek telefon 6280 olacak halen severek kullanıyorum.

Plenus -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (18 Ekim 2007; 23:11:55)

yaw belki çok sorulmuş ama ben yine sorıyım çünkü çoktandır takip ediyom rastlamadım. ya bu blutut ile çal nasıl kullanılıyo? bilgisayardan müzik dinleyebiliyomuyuz??

DorSey -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (19 Ekim 2007; 1:27:47)

hadi ya bak bunu bilmiyordum desene bir değişiklik için 60 65 ytl yi gözden cıkaracagız bayagı bır masraf demekkı bu yaaa o zaman bu degısıklııgı bıraz askıya alayım ben en ıyısı belkı o arada fıyat duser cok pahalı geldı sımdılık
quote:

quote:

pelanus arkadaşımızın belirttiği gibi tuşlar ayrı satılmakta ve 15 20ytl'ye satılıyor. 5ytl felan değil. kapak değiştiğin zaman tuşlarıda değişmen şart zaten tuş ölçüleri farklı[&:]

DorSey -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (19 Ekim 2007; 1:32:20)

arakdasım hayırlı olsun yenı telefonun bencede 6288 zevkle kullanılacak telefonlar arasında bende bır ara sony ericsson a geçiş yapsammı diye dusunuyordum ama bir türlü karar veremedim k550i ile kamera karsılastırması yaptım mesela fotograf cektım ıkı ıle aynı yerı aynı anda 6288 daha ıyı geldı bana sozde sony ericsson un fotosu daha ıyı dıyorlar ama anlamadım ben neresı ıyı video tartısılmaz zaten ama ne bıleyım hayırlı olsun gule gule kullan aslında daha once boyle bır degısıklık yapmayı dusunen ve aklında hala boyle bır dusunce olabılecek bırı ıcın bır karsılastırma yaparsan sevınırım meskul etmezsem senı tabıkı :)
quote:

Plenus -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (19 Ekim 2007; 11:07:58)

quote:

yaw belki çok sorulmuş ama ben yine sorıyım çünkü çoktandır takip ediyom rastlamadım. ya bu blutut ile çal nasıl kullanılıyo? bilgisayardan müzik dinleyebiliyomuyuz??

??

SAMET/ -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (19 Ekim 2007; 13:14:04)

quote:

arakdasım hayırlı olsun yenı telefonun bencede 6288 zevkle kullanılacak telefonlar arasında bende bır ara sony ericsson a geçiş yapsammı diye dusunuyordum ama bir türlü karar veremedim k550i ile kamera karsılastırması yaptım mesela fotograf cektım ıkı ıle aynı yerı aynı anda 6288 daha ıyı geldı bana sozde sony ericsson un fotosu daha ıyı dıyorlar ama anlamadım ben neresı ıyı video tartısılmaz zaten ama ne bıleyım hayırlı olsun gule gule kullan aslında daha once boyle bır degısıklık yapmayı dusunen ve aklında hala boyle bır dusunce olabılecek bırı ıcın bır karsılastırma yaparsan sevınırım meskul etmezsem senı tabıkı :)
quote:

arkadaşın değiştirdiği telefon başka. resim konusunda tabikide o daha iyi 3.2 mega pixel sonuçta.

SAMET/ -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (19 Ekim 2007; 13:31:37)

quote:

quote:

??

stereo bluetooth kulaklık lazım[&:]

Plenus -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (19 Ekim 2007; 18:02:36)

quote:

quote:

quote:

??

mesela bi program olsa. pc yi blutut kulaklık görse nasıl olur?? gerçi pc ye atıp dinleyebilirsin ama, fantazi olsun işte :-)

SAMET/ -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (19 Ekim 2007; 18:08:52)

quote:

quote:

quote:

quote:

??

mesela bi program olsa. pc yi blutut kulaklık görse nasıl olur?? gerçi pc ye atıp dinleyebilirsin ama, fantazi olsun işte :-)

[;)]olur neden olmasın[8D][8D][sm=s17.gif] tek hava olsun her işe varız[:D]

ferhatdzgn -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (20 Ekim 2007; 13:48:53)

arkadaşlar merhaba benim bi sorum olucak.bende 6280 var.ona nasıl yeniden versiyon yüklerim.yardımcı olursanız sevinirim.

ssbrc -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (20 Ekim 2007; 14:01:10)

quote:

Orjinalden alıntı: ferhatdzgn

arkadaşlar merhaba benim bi sorum olucak.bende 6280 var.ona nasıl yeniden versiyon yüklerim.yardımcı olursanız sevinirim.

en yakın servise verirsen garanti kapsamında en son yazılımı yüklerler.Kendin yüklemeni tavsiye etmem.Zaten zahmetli bir iş.Kablo vb. gerek

ferhatdzgn -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (20 Ekim 2007; 14:09:19)

fakat yurt dışından getirdim telefonu yani garantisi yok zaten. peki yükleme yöntemi nasıl kablo derken bildiğimiz data kablo değilmi?yani eğer olabiliyorsa yaparım zahmeti önemli değil.dışardaki normal telefoncular bile yapabiliyorsa ben neden yapamıyım :)

heavyy -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (20 Ekim 2007; 19:54:52)

6288 de hangi msn programını tavsiye edersiniz?

ssbrc -> Cevap: Www.****.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar (20 Ekim 2007; 20:22:26)

quote:

Orjinalden alıntı: ferhatdzgn

fakat yurt dışından getirdim telefonu yani garantisi yok zaten. peki yükleme yöntemi nasıl kablo derken bildiğimiz data kablo değilmi?yani eğer olabiliyorsa yaparım zahmeti önemli değil.dışardaki normal telefoncular bile yapabiliyorsa ben neden yapamıyım :)

6.43 versiyonu için;
http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=188287 bu adres yardımcı olur sana 103MB lık bir dosya var.

Bu program sayesindede kendin telefoununa atabilirsin.Gerekli bilgiler orada mevcut ayrıca ufak bir aramaylada daha değişik siteler bulabilirsin.
http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=124518&highlight=phoenix+service+software

Tekrar söylüyorum riskli bir iş. Eprom çökebilir.

Sayfa: <<   < önceki  135 136 [137] 138 139 140 141 142 143 144   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.564453