Cevap: >>6270/6280 Düşünenler, Kullanıcılar>> (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia

kanuni9 -> Cevap: >>6270/6280 Düşünenler, Kullanıcılar>> (13 Aralık 2006; 13:25:02)

bu gün 6288 aldim siyah cok güzel ses harika kemara video harika ses stereo karizma bir tlf cok memmun kaldim tavsiye edilir icine birde msn attim 24 saat msn deyim [:'(]

master88 -> Cevap: >>6270/6280 Düşünenler, Kullanıcılar>> (13 Aralık 2006; 13:46:45)

hayırlı olsun güle güle kullan. kaça aldın?

cloudy_tr -> Cevap: >>6270/6280 Düşünenler, Kullanıcılar>> (13 Aralık 2006; 13:53:51)

YA BEN BU TOPİCİGİN 90 SAYFASSINI OKURSAM ZATEN PROFESOR OLURUM..NOKİANIN PATRONU OLURUM..HATTA BİLL GATES DE BENİ YANINA ALIR..BANA YARDIM YOKMUUUUUUUUUUUUUU

master88 -> Cevap: >>6270/6280 Düşünenler, Kullanıcılar>> (13 Aralık 2006; 14:11:22)

baştan değil ama 30 40 sayfa geriye gidp okumaya başla çok paylaşımlar oldu tavsiye ederim.[:'(]
quote:

Orjinalden alıntı: cloudy_tr

YA BEN BU TOPİCİGİN 90 SAYFASSINI OKURSAM ZATEN PROFESOR OLURUM..NOKİANIN PATRONU OLURUM..HATTA BİLL GATES DE BENİ YANINA ALIR..BANA YARDIM YOKMUUUUUUUUUUUUUU

486 DX2 -> Cevap: 6280 (13 Aralık 2006; 14:23:18)

quote:

Orjinalden alıntı: huseyingungor

Mesajını, karakter sayısı 840 olana kadar yazarsın.

Ben bunu istemiyorum, sadece 160 karakter göstersin istiyorum işte, yoksa bir iki harf için 2. yada 3. mesaj oluşuyor.

cloudy_tr -> Cevap: >>6270/6280 Düşünenler, Kullanıcılar>> (13 Aralık 2006; 14:24:11)

kaçtan başlayım BİRADER ACİL YAZ BANA YAAAAAAA..BEN OKUMAYI SEVMEM.TAMAM YANİ İLLA BENİ PROFERSOR DEİLDE UZMAN YAPACAKSINIZ ANNADIM:)

master88 -> Cevap: 6280 (13 Aralık 2006; 15:02:05)

bu tip telefonlar hep böyle işte 2 mesaja geçince /2 yazıyor tek çare o zaten geri sayım yapıyor. benimde 913 den başlıyor geri sayım hep böyle[:'(]

quote:

Orjinalden alıntı: 486 DX2

quote:

Orjinalden alıntı: huseyingungor

Mesajını, karakter sayısı 840 olana kadar yazarsın.

Ben bunu istemiyorum, sadece 160 karakter göstersin istiyorum işte, yoksa bir iki harf için 2. yada 3. mesaj oluşuyor.

master88 -> Cevap: >>6270/6280 Düşünenler, Kullanıcılar>> (13 Aralık 2006; 15:05:26)

valla ne kadar geriden başlarsan o kadar ii. bunun tam şuradan başla diyecek yeri yok her sayfada değişik paylaşımlar bilgiler var[:)]

quote:

Orjinalden alıntı: cloudy_tr

kaçtan başlayım BİRADER ACİL YAZ BANA YAAAAAAA..BEN OKUMAYI SEVMEM.TAMAM YANİ İLLA BENİ PROFERSOR DEİLDE UZMAN YAPACAKSINIZ ANNADIM:)

master88 -> Cevap: 6280 (13 Aralık 2006; 15:11:42)

metin ben sana bu olayı dün akşam demiştim ayarlardan yapılandırmaya gireceksin oradan tercih edilen erişim noktası kullandığın hattı seçtikten sonra tüm uygulamarı varsayılan etkinleştir oldu bitti bu kadar yine olmazsa ayarları tam alamamışsın demektir[:'(] dahada olmazsa telefonu çöpe at bu kadar ne uğraşıyorsun[8D]nasıl olsa para akıyor sana[;)]
[sm=s17.gif]
quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

Beyler bu yeni gelen 6280 i değiştircem walla. Salı telefocuları gezecem N73 - K790i bakacam. HAyırlısı [sm=s15.gif]

Bİ sorum war bide.
Telefona Turkcell internet ayarları tamam ve telefonun kendi web browserından sorunsuz nete giriyom. AMa diğer net bağlantısı istiyen hiç bi programa bağlanmıyo!!! mesela MSN-Opera- Vİsual Radio kullanamıyom .Bu olay canımı çok sıktı nasıl düzelcek bu!!! [8|]
[sm=sidik.gif]

asi_ -> Cevap: 6280 (13 Aralık 2006; 18:45:55)

quote:

Orjinalden alıntı: master88

metin ben sana bu olayı dün akşam demiştim ayarlardan yapılandırmaya gireceksin oradan tercih edilen erişim noktası kullandığın hattı seçtikten sonra tüm uygulamarı varsayılan etkinleştir oldu bitti bu kadar yine olmazsa ayarları tam alamamışsın demektir[:'(] dahada olmazsa telefonu çöpe at bu kadar ne uğraşıyorsun[8D]nasıl olsa para akıyor sana[;)]
[sm=s17.gif]
quote:

Beyler bu yeni gelen 6280 i değiştircem walla. Salı telefocuları gezecem N73 - K790i bakacam. HAyırlısı [sm=s15.gif]

Bİ sorum war bide.
Telefona Turkcell internet ayarları tamam ve telefonun kendi web browserından sorunsuz nete giriyom. AMa diğer net bağlantısı istiyen hiç bi programa bağlanmıyo!!! mesela MSN-Opera- Vİsual Radio kullanamıyom .Bu olay canımı çok sıktı nasıl düzelcek bu!!! [8|]
[sm=sidik.gif]

hocam sebebi o değil ...
kullanılan 3.parti programlar(msn vs ) erişim noktası adını ^^internet^^ olarak görmek isterler ve bu isimde göremezlerse bağlanamazlar ... sorun bundan kaynaklanıyor ...
saygılar !!!

metintekin -> Cevap: 6280 (13 Aralık 2006; 22:01:23)

quote:

[sm=s17.gif]
quote:

Bİ sorum war bide.
[sm=sidik.gif]

Samet!!!!!!!! benim bu soruyu sorduğum saatlerde daha sana sormamıştım len [;)][8D]

Ama senini dediğini yapınca oldu!! Şuanda msn e giriom!! ama morenge dışında güzel kullanışlı hızlı bi msn issstiyommm [:'(][:'(]

ssbrc -> Cevap: 6280 (14 Aralık 2006; 10:52:01)

Beyler wallpaperlarımızı koyalım buraya kendi aramızda paylaşım olsun.Ben bilgisayardakileri rar layıp upload ettim sizdende beklerim[:'(]
http://rapid.share.com/files/7423674/Wallpapers.rar.html
Noktayı kaldırın

metintekin -> Cevap: 6280 (14 Aralık 2006; 18:23:53)

Telefonda MSN için Morange ı tek geçerim!!! [:'(]

Daha önce üyelik istio die sewmemiştim ama bugün üye olup kullanınca değerini anladım [:'(] Herkese tawsiyemdir.

Bİde mobile9.com daki 6280 temalrından BRABUS teması çook hoşuma gitti.
Ama bu temanın kapak sesi yok. Yani kapağı aç kapa yapınca ses çıkmıyor. Diğer kullandığım Mustang temasında süper bi kapak sesi war(motor sesi) bu sesi BRABUS temasıyla birlikte nasıl kullanıcam!!!
Yapabilecek olan warsa iki temayıda yollıyım.
BRABUS TEMASI İNDİR!

MUSTANG TEMASI-İNDİR!

metintekin -> Cevap: 6280 (14 Aralık 2006; 18:38:26)

quote:

Orjinalden alıntı: ssbrc

Beyler wallpaperlarımızı koyalım buraya kendi aramızda paylaşım olsun.Ben bilgisayardakileri rar layıp upload ettim sizdende beklerim[:'(]
Noktayı kaldırın

Eline sağlık!

BEnde kendi walpaperlarımı upload ediyom. İStiyen download edebilir. [sm=s15.gif]

TIKLAYIN!!!

ssbrc -> Cevap: 6280 (14 Aralık 2006; 19:40:13)

quote:

quote:

Noktayı kaldırın

Eline sağlık!

BEnde kendi walpaperlarımı upload ediyom. İStiyen download edebilir. [sm=s15.gif]

TIKLAYIN!!!

japan1ad
coldrain
attachment_050
misc-turntablemaviii
sgd1136441658.7922
Güzelmiş bunlar.Sağol

cihangoren -> Cevap: :.....6270/6280/6288 DH ANA TOPIC:..... (15 Aralık 2006; 11:00:59)

Arkadaslar hepinize merhaba...
Yaklasık 1,5 ay once buraya 3.65 versiyonlu 6280 ime Phoenix ile firmware güncellemesi yaptığımı ve bunun sonucunda telefonumun göçtüğünü yazmıstım ...İzmir STS'ye telefonumu verdim ve tam 1. ay olduğu gün telefonumu teslim aldım.Su an versiyon 5.92 nazar değmesin telefonum sorunsuz.Ve gözüme ilk çarpan değişiklik...Radyoda ses öncekine göre hayli artmış vede kaliteli!! Fotolarda belirgin 1 değişiklik yok öncedende iyi çekiordu şimdide,Morange ve opera mini sorunsuz calısıor...5.92 yüklemek isteyenler için yazdım önceki versionum 3.65 di tavsiye ediorum,saygılar...

master88 -> Cevap: 6280 (15 Aralık 2006; 12:01:12)

bende tema yapma programı vardı ama 20 gün kullanım süresi vardı şimdi açamıyorum açılsa ben buraya ne güzel temalar eklerdim ama birtürlü programı bulamadım[sm=s18.gif]

master88 -> Cevap: :.....6270/6280/6288 DH ANA TOPIC:..... (15 Aralık 2006; 12:04:16)

benim versiyon 3.60 ama hiç yükletmeyi düşünmedim resim kalitesinden çok memnunum o yüzden versiyonu değiştirmeye korkuyorum. menülerde ne tür farklar var buraya yazabilirsen sevinirim.

quote:

Orjinalden alıntı: cihangoren

Arkadaslar hepinize merhaba...
Yaklasık 1,5 ay once buraya 3.65 versiyonlu 6280 ime Phoenix ile firmware güncellemesi yaptığımı ve bunun sonucunda telefonumun göçtüğünü yazmıstım ...İzmir STS'ye telefonumu verdim ve tam 1. ay olduğu gün telefonumu teslim aldım.Su an versiyon 5.92 nazar değmesin telefonum sorunsuz.Ve gözüme ilk çarpan değişiklik...Radyoda ses öncekine göre hayli artmış vede kaliteli!! Fotolarda belirgin 1 değişiklik yok öncedende iyi çekiordu şimdide,Morange ve opera mini sorunsuz calısıor...5.92 yüklemek isteyenler için yazdım önceki versionum 3.65 di tavsiye ediorum,saygılar...

master88 -> Cevap: 6280 (15 Aralık 2006; 12:08:19)

paylaşımların olması çok güzel forum durma noktasına gelmişti. bu foruma sorunu olmadan giren birkaç kişi kaldı.
aslında bir yandan şu anlaşılıyor telefon sorun çıkarmıyor[;)]

quote:

Noktayı kaldırın

master88 -> Cevap: 6280 (15 Aralık 2006; 12:13:47)

başta morange için çok kötü diyordun ben onu emek emek aradım buldum. program msn programı gibi durmuyor meraktan yükledim baktımki içinde msn bölümü var sende kullanınca farkı anladın msn programları içinde en kullanışlı bu program aynı symbian gibi ve daha önemlisi az köntör harcıyor dün 3 saat msnde kaldım 1 kontör gitti daha ne olsun kardeeeeşim[8D]

morange'nin patanti benim[;)]

quote:

Telefonda MSN için Morange ı tek geçerim!!! [:'(]

Daha önce üyelik istio die sewmemiştim ama bugün üye olup kullanınca değerini anladım [:'(] Herkese tawsiyemdir.

Bİde mobile9.com daki 6280 temalrından BRABUS teması çook hoşuma gitti.
Ama bu temanın kapak sesi yok. Yani kapağı aç kapa yapınca ses çıkmıyor. Diğer kullandığım Mustang temasında süper bi kapak sesi war(motor sesi) bu sesi BRABUS temasıyla birlikte nasıl kullanıcam!!!
Yapabilecek olan warsa iki temayıda yollıyım.
BRABUS TEMASI İNDİR!

MUSTANG TEMASI-İNDİR!

cihangoren -> Cevap: 6280 (15 Aralık 2006; 12:43:07)

3.65 ile 5.92 arasındaki farkları biraz zaman gectiginde yazarım master arkadasım.Bu arada size büyük emek verip özenle hazırladıgım jack daniels temamı öneriorum hosunuza gidicektir mutlaka deneyin ehehe ;)

http://rapid-share.com/files/7572460/jack_daniels.nth.html

rapid ile share arasındaki tireyi silmeyi unutmayalım;)
Master bu arada tema programını silmiştim pc den olsaydı hallederdik problemini yardımcı olamadım uzgunum :(

master88 -> Cevap: 6280 (15 Aralık 2006; 12:47:47)

kardeş başka yerden upload etsen sorun var hergün download hakkı var oradan şimdi indiremiyorum[8|]

quote:

Orjinalden alıntı: cihangoren

3.65 ile 5.92 arasındaki farkları biraz zaman gectiginde yazarım master arkadasım.Bu arada size büyük emek verip özenle hazırladıgım jack daniels temamı öneriorum hosunuza gidicektir mutlaka deneyin ehehe ;)

http://rapid-share.com/files/7572460/jack_daniels.nth.html

rapid ile share arasındaki tireyi silmeyi unutmayalım;)

master88 -> Cevap: 6280 (15 Aralık 2006; 12:50:10)

sende tema yapma programı var herhalde beni msn'e eklesene imzamda adresim var

ssbrc -> Cevap: 6280 (15 Aralık 2006; 14:13:27)

Master sende dök arşivini buraya [:D]

master88 -> Cevap: 6280 (15 Aralık 2006; 14:35:39)

bende tema oyun program var onları toparlayıp ekleyim.[;)]

quote:

Master sende dök arşivini buraya [:D]

ssbrc -> Cevap: 6280 (15 Aralık 2006; 15:17:12)

ok

master88 -> Cevap: 6280 (15 Aralık 2006; 16:34:44)

tıklayın

benim tema oyun program arşivim ne var ne yok ekledim

metintekin -> Cevap: 6280 (15 Aralık 2006; 16:50:31)

quote:

tıklayın

Eline sağlık!! Topic dediğin böle paylaşımcı olur yaw [8D] [:'(]

Beyler K790i alayımmı bunu werip? Daha jelanileri falan çıkarmadım.1 haftalık tel ve yanında 1gb hafıza kartımıda wericem + 150 ytl wericem. Sıfır KVK K790i + 1gb kart alıcam. Sizce napıyım??? [sm=s18.gif]

Yada benim tel +60ytl = Sıfır KVK N72 ama N72 hiç düşünmüyom [:@]

metintekin -> Cevap: 6280 (15 Aralık 2006; 16:59:25)

quote:

Orjinalden alıntı: momal

merhaba arkadaşlar ben 6280 almayı düşünüyodum hatta tam alıcaktım şu 6288 çıktı. bunların arasında ne fark olduğunu bilen warmı.bikaç arkadaş sadece kapakları fark edio demişler saçmalamışlar bi kapak için yeni tel mi çıkarır nokia . bu iki telefon arasındaki farkları bilen warsa yaza bilirmi bide 6288 nasıl fotolar çekiyor 6288 le çekilmiş fotoraf hiç gormedim[:)][:)][:)]

6288 in 6280 den FARKI!

1- Yeni kapak [:D]

2-Kutu tasarımı [:D]

3-Model adı [:D]

4-64mb yerine 512mb hafıza kartı çıkıyo kutudan. Zati bu dewirde 1gb tan aşşağı kullanırsan tele yazık yaw [8D]

YAni 6280 veya 6288 düşünüyosan hangisinin tipini beğendiysen onu al [;)]

momal -> Cevap: 6280 (15 Aralık 2006; 17:17:17)

quote:

sen kime saçmalamışlar diyorsun burada birşey biliyoruzda yazıyoruz. bilip bilmeden yazma kullanan biri olarak fark yok dedik bir tarafımızdan uydurmadık. iki telefonun özelliklerini aç yan yana koy farkları yaz görelim ilk mesajından saçmalamya başlamışsın.[:-][8|][>:]

quote:

merhaba arkadaşlar ben 6280 almayı düşünüyodum hatta tam alıcaktım şu 6288 çıktı. bunların arasında ne fark olduğunu bilen warmı.bikaç arkadaş sadece kapakları fark edio demişler saçmalamışlar bi kapak için yeni tel mi çıkarır nokia . bu iki telefon arasındaki farkları bilen warsa yaza bilirmi bide 6288 nasıl fotolar çekiyor 6288 le çekilmiş fotoraf hiç gormedim[:)][:)][:)]
[8|]

o mesajı senmi yazmıştın kimin yazdığına fln bakmadım zaten ama hala sozumun arkasındayım we saçmalamadığımı iddia ediyorum ayrıca ilk mesajım olup olmamasıda hiçbişeyi değiştirmez.Ben o telefonların ikisinide kullanmadım ama beynimi kullanarak nokia gibi bir firmanın bir kapak için yeni bir telefon modeli çıkartmıyacağını soyluyorum. haksızsam yinede kusura bakma saçmalamışsın dedemem gerekiyodu ben bu siteye başkalarıyla tartışmak içinde gelmedin sadece konuları gordum gerçekten hoş bir forum diye kayıt oldum

momal -> Cevap: 6280 (15 Aralık 2006; 17:21:51)

quote:

quote:

6288 in 6280 den FARKI!

1- Yeni kapak [:D]

2-Kutu tasarımı [:D]

3-Model adı [:D]

4-64mb yerine 512mb hafıza kartı çıkıyo kutudan. Zati bu dewirde 1gb tan aşşağı kullanırsan tele yazık yaw [8D]

YAni 6280 veya 6288 düşünüyosan hangisinin tipini beğendiysen onu al [;)]

teşekkürederim

ssbrc -> Cevap: 6280 (15 Aralık 2006; 18:05:32)

quote:

tıklayın

Eline sağlık.Yüklüyorum şu an

cloudy_tr -> Cevap: 6280 (15 Aralık 2006; 20:17:55)

usta masterrrrr kardeşşşş 3 saat 1 kontor demişsin o nasıl oluyor ya hangi şebeke seninki peki mesaj yazmaya göre kontor fiyatı değişiyormu alooooooo master kardeş aydınlat bizi..

bide 6280 i televizyon kumandası yapma programını bilen varmı?
bide 6280 e 2gb kart koyarsak kasma yaparmı?deneyen varmı?
alo benim versiyon 3,81 3 gün oldu alalı..
ikinci sarjımıda 12 saat mi yapmalıyım aloooo cvp plsss

tunerrus -> Cevap: 6280 (15 Aralık 2006; 20:32:35)

arkadaşlar belki daha önce forumda çok konuşldu ama ben şu an bulamadım

benm telefonumda tema problemi var telefonda tema değiştiremiyorum yeterli hafıza yok diyo telefon hafızasında hiç bişey olmadığı halde 28kb boş alan gösteriyo bunu nası düzelticem. acil yardıma ihtiyacım var şimdiden sağolun

ShaLer -> Cevap: 6280 (15 Aralık 2006; 22:41:05)

quote:

Orjinalden alıntı: tunerrus

arkadaşlar belki daha önce forumda çok konuşldu ama ben şu an bulamadım

benm telefonumda tema problemi var telefonda tema değiştiremiyorum yeterli hafıza yok diyo telefon hafızasında hiç bişey olmadığı halde 28kb boş alan gösteriyo bunu nası düzelticem. acil yardıma ihtiyacım var şimdiden sağolun

ßunun proßLemini versiyon deği$tirmek ßiLe çözmedi ßu konuda çaresiz kaLdık[sm=s20.gif]

baccheus -> Cevap: 6280 (15 Aralık 2006; 23:43:24)

arkadaşlar bende de thema deiştirmede yeterli hafıza yok diyor.... buna bi çare bulunmadığını duyunca yıkıldım....[X(]

bu sorun yaygın bişey mi?

bi de ben artık thema diştiremiyecekmiyim...

deiştirmek için biraz uzun da olsa başka bi yol var mı...

servisler bu srunu halledemiyolar mı?

be de farkındayım çok soru sorduğumu ama bu tell i seviyorum....[:(]

lütfen cvp atın... tşkkrlr...

ssbrc -> Cevap: 6280 (16 Aralık 2006; 0:40:54)

quote:

Orjinalden alıntı: baccheus

arkadaşlar bende de thema deiştirmede yeterli hafıza yok diyor.... buna bi çare bulunmadığını duyunca yıkıldım....[X(]

bu sorun yaygın bişey mi?

bi de ben artık thema diştiremiyecekmiyim...

deiştirmek için biraz uzun da olsa başka bi yol var mı...

servisler bu srunu halledemiyolar mı?

be de farkındayım çok soru sorduğumu ama bu tell i seviyorum....[:(]

lütfen cvp atın... tşkkrlr...

o sorun bendede var.yeni versiyon yüklet tekrar hafızan boşalsın.

meteg -> Cevap: 6288 hakkında merak edilenler (16 Aralık 2006; 0:43:35)

selamlar,

benim başka bir sorunum var. 6270'i Mayıs ayından beri kullanıyorum ve son derece memnunum, son derece dikkatli olmama rağmen telefonu yaklaşık 4 hafta önce yere düşürdüm. telefonun kasasında çizikler ve tuş takımında da çok hafif soyulma meydana geldi. telefonun çalışmasında bir sorun yok. acaba kasayı ve tuş takımını değiştirmek mümkünmüdür? çok derin çizikler olmasa da rahatsız edici benim için..

teşekkürler,

xcyberg -> Cevap: 6288 hakkında merak edilenler (16 Aralık 2006; 0:58:44)

Bildiğim kadarıyla değişiyor 6270 in kasası telefonculara bakabilirsin.[:'(]

momal -> Cevap: 6288 hakkında merak edilenler (16 Aralık 2006; 1:08:37)

ya bu 6280 in çektiği resimlerin niye renkleri çok cansız. netlikte sorun yok ama renkler soluk

Sayfa: <<   < önceki  130 131 [132] 133 134 135 136 137 138 139   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.077881