Şimdi Ara

Cooler Master, mekanik klavyesi CM Storm Quick Fire Pro'yu satışa sunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •  

    Oyuncular için fare, fare altlığı, klavye ve kulaklık gibi aksesuarlar hazırlayan Cooler Master, yeni mekanik klavyesi CM Storm Quick Fire Pro'yu bu aydan itibaren 99.99$ fiyat etiketiyle satışa sunuyor.

     

    454 mm uzunluğunda, 155 mm genişliğinde, 31 mm kalınlığında ve 1.300 gram ağırlığında sade tasarıma sahip olan mekanik klavyede oyuncuların sık sık kullandığı tuşlarda kırmızı LED aydınlatmaya yer verilmiş. Oyun esnasında problem yaşanmaması açısından Windows tuşu iptal edilebilen ve 1000 Hz tepki süresi sunan klavyenin kablosu 1.3 metre uzunluğunda. Klavyenin tuşları ise 50 milyon kez tıklamaya kadar dayanıklılık sergileyebiliyor. 

     




     



    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    CM Storm Quick Fire Pro
    CM Storm Quick Fire Pro
    CM Storm Quick Fire Pro
    CM Storm Quick Fire Pro
    CM Storm Quick Fire Pro








  • Yarim aydinlatilmis klavye ne sacma bir mantiktir ?
    Gece yarisi sadece FPS oynamak zorundamiyiz ?
  • Tasarımı çok agresif olmuş ve yarı aydınlatma benimde hoşuma gitmedi.Mesela tam aydınlatma ve bu hali gibi aydınlat olsa daha iyi olabilirmiş.
  • ellerinde patlar bu klavye seneye tam aydınlatmayı 2 katına satarlar :D
  • hani ya fonksiyon tuşları
  • Mekanik klavye neki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yippeee

    hani ya fonksiyon tuşları

    En üstte.
  • Mekanik klavye nedir, eskiden bütün klavyelerin standardı olan olan özelliği kaldırıp yerine basit plastikler koyan firmaların, şimdi aynı gibi satmaya gaming adında satmaya çalışmasıdır.
  • Mekanik klavye ile oyun oynamak ayrı bir keyif. Ama yarım aydınlatma banada saçma geldi. Klavyede kullanıma göre aydınlatma atama özelliği olsaymış keske. Fps oynarken diğer tuşların aydınlatmasını kapatıp sadece kontrol tuşlarını aydınlatma seçeneği olsaymış keşke. Tasarım olarak sert ve sade hatlara sahip bir ürün olmuş.
  • Profesyonel oyunculara yönelik üst düzey mekanik klavyelerin çoğu zaten dışarıdan 5 TL'lik dandik klavye gibi gözükür. Mantık olarak çok eskiden kullandığımız "çıtçıtlı" diye adlandırdığımız klavyelerle aynı mantıkta çalışır ancak basma mekanizmaları, o klavyelere göre çok daha komplike yapıdadır.

    Son senelerde iyice yaygınlaşmaya başladılar. Tek kötü yanı her mekanizmanın farklı oyun türlerine uygun olmasıdır. Yani profesyonel bir StarCraft oyuncusu ile Counter Strike oyuncusu aynı mekanik klavyeyi kullanmaz, türe uygun mekanizmaya sahip olanı (mavi, kahverengi, siyah vs...) tercih ederler, bu da her türü oynayan bir oyuncu için dezavantaj. Buna karşın bazı klavyelerin de mekanik basma tuşları değiştirilebiliyor.

    Haberde belirtilmemiş bir bilgi: CM Storm Quick Fire Pro, kırmızı, mavi, kahverengi ve siyah Cherry MX switch seçeneklerine sahip olacakmış. Yani her türden oyuncu için seçenek mevcut gözüküyor.




  • f tuşlarını madem aydınlık yaptın kullanılsın istiyorsun, sayı tuşlarıyla arasında boşluk bırakmayacaksın. esc tuşu da dahil f4 e kadar aşağıya bitişik olmalıydı. maalesef sıradan bir klavyeden çok farkı yok...
  • Eskiden bolca piyasada mekanik klavyeler vardı,daha sonra yerini dandik denilecek türden klavyeler aldı bana göre tek eksi yani biraz sesli olması
  • oyun klavyelerinde ASDW tuşlarına kabartma karakterler yerleştirmeyi alışkanlık haline getirseler iyi olacak. özellikle benim gibi yarı uykulu yarı uykusuz oyuncular oyun esnasında ister istemez harf sıralamasını karıştırabiliyor.
  • Tasarımı hoşuma gitti ancak klavyenin yarısı aydınlatılmış o kötü. Ancak kırmızı olması hoş bi ayrıntı.
    Ekstradan en az 5 tane makro tuşu gerekirdi ayrıca.
    Son olarak ayrı bir multimedya koysalarmış iyi olurmuş.
    Zira bu kadar eksiye rağmen 100$ gibi bir fiyat ellerine patlar.
  • Yani pardon güzel falanda ben asla o kadar para vermem buna! ..:)
  • Tam isiklandirmali logitech g105 varken bunu almak fantazi olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aѕℓαη66™

    Tam isiklandirmali logitech g105 varken bunu almak fantazi olur

    Farklı yapıda, farklı oyunculara hitap eden klavyeler.
  • Sinclair Spectrum 128k +2 bilgisayarım aklıma geldi. Çok benzemiş...
    Fiyatı daha uygun olsaydı alırdım kesin...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ..Knight..

    [html]<!--- RESİM BAŞLA --->
    <center><img src="https://forum.donanimhaber.com/images/images/haber/32498/DH_CMStorm_Quickfire_Pro_1.jpg" alt="" border="0" /></center>
    <!--- RESİM BİTİR --->
    <div> </div>
    <div>Oyuncular için fare, fare altlığı, klavye ve kulaklık gibi aksesuarlar hazırlayan Cooler Master, yeni mekanik klavyesi CM Storm Quick Fire Pro'yu bu aydan itibaren 99.99$ fiyat etiketiyle satışa sunuyor.</div>
    <div> </div>
    <div>454 mm uzunluğunda, 155 mm genişliğinde, 31 mm kalınlığında ve 1.300 gram ağırlığında sade tasarıma sahip olan mekanik klavyede oyuncuların sık sık kullandığı tuşlarda kırmızı LED aydınlatmaya yer verilmiş. Oyun esnasında problem yaşanmaması açısından Windows tuşu iptal edilebilen ve 1000 Hz tepki süresi sunan klavyenin kablosu 1.3 metre uzunluğunda. Klavyenin tuşları ise 50 milyon kez tıklamaya kadar dayanıklılık sergileyebiliyor.  </div>
    <div> </div>
    <!--- RESİM BAŞLA --->
    <center><img src="https://forum.donanimhaber.com/images/images/haber/32498/DH_CM_Storm_Quickfire_2.jpg" alt="" border="0" /></center>
    <!--- RESİM BİTİR --->
    <div> </div>
    <div>[galeri=517]</div>
    [/html]

    istanbulda nerde vardır bundan ?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.