Şimdi Ara

Motorola Razr Maxx, mayıs ayında Avrupa ve Ortadoğu ülkelerine geliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
10.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Motorola Razr Maxx, mayıs ayında Avrupa ve Ortadoğu ülkelerine geliyor!




     

    Motorola'nın, Las Vegas'da düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı (CES 2012) kapsamında Verizon Wireless için resmiyet kazandırdığı RAZR MAXX modeli Avrupa ve Ortadoğu pazarlarına da açılıyor.


     

    Önümüzdeki mayıs ayından itibaren Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinin teknoloji mağazalarındaki yerini alması beklenen RAZR MAXX, 130.7 mm uzunluğunda, 68.9 mm genişliğinde, 8.99 mm kalınlığında ve 145 gram ağırlığında tasarlanmış. Motorola'ya göre çelikten 5 kat daha dayanıklı Kevlar materyalin kullanıldığı RAZR MAXX, 1.2 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli TI OMAP 4430 platformundan (ARM Cortex-A9), 1 GB RAM'den ve PowerVR SGX 540 grafik biriminden güç alıyor; Android 2.3.6 ''Gingerbread'' işletim sistemini kullanıyor. Akıllı telefon için ileride Android 4.0 Ice Cream Sandwich güncellemesinin yayınlanması beklenmekte.


     

    Darbe ve istenmeyen çizilmelere karşı Corning Gorilla Glass ile güçlendirilen 4.3-inç boyutunda - 540 x 960 piksel (qHD) çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif Super AMOLED ekrana ve 16 GB dahili flash belleğe yer verilen akıllı telefonun kapasitesi microSD kartlar yardımıyla (32 GB'a kadar) arttırılabiliyor.


     

    Wi-Fi 802.11n, Bluetooth 4.0 ve GPS (Glonass) teknolojilerine ev sahipliği yapan akıllı telefon, LED flaşlı - otomatik odaklama özellikli 8 megapiksel çözünürlüğünde ana kameraya ve 1.3 megapiksel çözünürlüğünde ön kameraya sahip. Ana kamera aynı zamanda 1080p video kaydı yapabiliyor. Yaptığınız çekimleri akıllı telefonun HDMI portu sayesinde LCD / Plazma televizyonunuzdan izleyebiliyorsunuz.


     

    Motorola RAZR MAXX'in kuşkusuz en iddialı olduğu konulardan birisi batarya. Firma akıllı telefonu 17.6 saate varan konuşma süresi vaat eden 3300 mAh'lik batarya ile donatmış. Akıllı telefonun fiyatına dair açıklama ise yapılmamış.


     



    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Motorola Razr Maxx
    Motorola Razr Maxx
    Motorola Razr Maxx













  • Videoda iPhone 4S kullanılmış. Sizce videomda benim cihazımı kullandınız diye patent davası gelir mi Bide OMAP4430 değilde başka SoC kullansalar daha iyi olmaz mı ? Grafik işlemcisi olan SGX540 eskidi gibi. 2007 yılında çıkmış bir grafik işlemcisi. Bu SoC'un en büyük avantajı çift kanal bellek kontrolcüsü olması(Bu cümlenin doğruluğundan tam emin değilim).
  • geç kaldı
  • kaça gelir tahmini
  • Motorola bataryaya kapasitesine önem veriyor.Atrix cihazındada bu görülüyor.1 yıllık telefon olmasına karşın şuanda çıkan yeni nesil telefonlardan bile batarya kapasitesi olarak önde...
  • 1000 TL seviyesinden girerse satış yapabilir.
  • pil çok çok önemli de bu telefon biraz daha büyük bir ekrana sahip olsaydı tam olurdu... Bence motorola MAXX'ı bir seriye dönüştürmeli...
  • Şarjı akşamı çıkarsın diye çekine çekine kullanacağım telefonu ben ne yapayım isterse 16 çekirdekli olsun. Donanımı artık eski nesil kalsa da bu telefon hala en tercih edilebilir telefonlar arasında benim için, keşke ülkemize de uygun bir fiyattan giriş yapsa.
  • Mayısta avrupada hazıranda türkiyede olsa tadından yinmez.
  • http://www.motorola.com/Consumers/US-EN/Consumer-Product-and-Services/Mobile-Phones/DROID-RAZR-MAXX-by-MOTOROLA-US-EN

    sitesinde 299 dolar ve 649 dolara iki seçenek var ama... bunlar farklı modellermi anlamadım...
  • hep geç geliyor motorola telefonlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH_HUN

    http://www.motorola.com/Consumers/US-EN/Consumer-Product-and-Services/Mobile-Phones/DROID-RAZR-MAXX-by-MOTOROLA-US-EN

    sitesinde 299 dolar ve 649 dolara iki seçenek var ama... bunlar farklı modellermi anlamadım...

    Motorola Lapdock™ 500 ile beraber alırsan 649 dolar... olabilir:9



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Rodriguez -- 3 Nisan 2012; 15:59:43 >
  • Cidden alınası bir cihaz heleki smartphone'larda bataryanın dayanma süresi bu kadar kısayken... Eğer Türkiye'de resmi olarak satışı 1200TL'yi geçmicek şekilde yapılırsa kesinlikle LG O3D satıp alırım.
    Ayrıca Motorola cihazların verdiği haz bam başka insana kaliteli olduğunu hissettiriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skid_row -- 3 Nisan 2012; 16:11:37 >
  • güzel ülkemize motorola razr maxx 2 çıktıktan sonra bu anca gelir. keşke diğer firmalar da motorolayı örnek alsa. bu bataryaya bu incelik kolay iş değil.
  • batarya yönünden diğer şirketlere de örnek olur umarım ama pazarlama olarak berbat bir firma.
  • Birazcık(!) Geç kalmadı mı? :D
  • Kevlar derken ... Tem benlik olmuş ,sinirlenip fırlatanlar için birebir :D . Şaka bir yana 3300mah batarya, gorilla glass super amoled ekran,A9 işlemci çok iyi özellikler. Çözünürlükte gayet yeterli seviyede telefon için. Grafik işlemcisi nexus ta kullanılan la aynı , sgx544 olsaydı çok iyi olurdu ama tabi daha deneme aşamasında o grafik işlemcisi . Bence güzel bir telefon olmuş , bunu yaptık şuradan kısalım dememişler, Türkiye şartlarında 1400-1500tl yi hak eden bir telefon.(iphone4s e 2200ler bayılıyorsak)
  • Vav tasarım beni gerçekten etkiledi teknik özelliklerde iyi.. Batarya v eişletim sistemi son sürüm olması iyi.. Fiyatda iyi olursa ne ala!
  • güzel
  • gelsin ülkemize 1200 lira civarından kesin alacağım. çok iyi bir telefon.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.