Şimdi Ara

Piano Dust Buster ile piyano öğrenmek kolaylaşıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Piano Dust Buster ile piyano öğrenmek kolaylaşıyor

     

    Mobil cihazların yetenekleri geliştikçe, mobil uygulamaların kişisel yeteneklere katkısı da aynı derecede artıyor. Müzik enstrümanları alanında fark yaratmak isteyen Piano Dust Buster uygulaması da bunlardan birisi.




    Geçtiğimiz yıl yayınlanan Wild Chords iPad uygulaması gitarınızın sesini algılayarak akorları öğrenmenize yardımcı oluyordu ve oldukça başarılı bir uygulamaydı.




    JoyTunes firmasının Piano Dust Buster uygulaması ise piyano eğitimi konusunda özellikle küçük yaştaki piyanist adayları için büyük kolaylık sunuyor. Piano Dust Buster uygulaması iPad mikrofonu ile piyanodaki çalınan notaları algılıyor ve ekranda sanal piyano üzerinde canlandırıyor. Böylece müzik eğitimine katkıda bulunuyor. Piyanonuz olmasa bile sanal piyano ile de çalmaya devam edebiliyorsunuz. Barındırdığı iki farklı oyun ile piyano öğrenmek çok daha eğlenceli bir hale geliyor.




    Uygulama pek çok ödül aldı ve oyun mekaniği çok başarılı bulunuyor. Uygulamayı iTunes üzerinden ücretsiz indirmek mümkün. Firmanın ayrıca flüt eğitimi konusunda bir uygulaması daha bulunuyor. 

     

     



    Piano Dust Buster ile piyano öğrenmek kolaylaşıyor




















  • HARİKA BİR OLAY DH TAKİPCİLERİDE BU HABERİ BEKLİYORDU SABIRSIZLIKLA
  • Fandroid ciler yayınlar birazdan bunun cakmasını.
  • Güzel bir haber böyle uygulamalari markette görmek güzel bir durum. Piyanoya yeni başlayanlar ve acemini olanlara faydalı olacaktır. Özellikle küçük yas grubu için ilgi çekici hale getirilmiş.
  • bu guzel haber ıcın tesekkurler bu tur uygulamalar gercekten super oluyor tesekkurler DH
  • Çok iyi düşünülmüş bu akıllı cihazların dah ahayatımıza büyük katkıları olacağından eminim.. Hiç piyano ile alakası olmayan bir insan bile çok rahatlıkla bu işin erbabı olabilir :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: istanbul2007

    HARİKA BİR OLAY DH TAKİPCİLERİDE BU HABERİ BEKLİYORDU SABIRSIZLIKLA

  • Güzel bir uygulama.
  • Davul gitar piyano derken herkez bir müziseyn havasına girdi eğlenceli ve baya eğitici uygulamalar bunları görmek gerçekten güzel ve kayıt yapma kısmına geldiğinizde caldığınız seyleri dinlemek bir hayli eğlenceli oluyor heleki bu işe baya zaman harçamıs ve arkadaşlarınızla proff işler yapmaya calıstıgınızda
  • Gerçekten çok çok çok harika bir uygulama.Bu uygulama, virtual piano gibi sadece nereye basacağınızı göstermiyor.O üstteki yaratık çizgi'ye geldiği anda, biz tuşa basıyoruz.Bu şekilde hangi an'da hangi zamanda hangi tuşa basacağımızı görüyoruz.Magic piano'yu da çok övdüler denedim, sadece yuvarlağın üzerine basıyorsun.

    Sayın @ekrem71 ve @gun; rica ediyorum, bugün saatlerce araştırıp seçtiğim bu uygulamaları da, listenize alın.Böyle faydalı uygulamaları insanlar görmeliler.

    Dust Buster 2, söyledim zaten.

    Piano Notes: Altta piyano, üstte notalar.Bu şekilde, müzik defterinde gördüğümüz notların yerlerini, nota eğitimini öğreniyoruz.

    Ear Wizard: Ünlü müzik grubu dream theater'in piyanisti yapmış uygulamayı.Kendisi bir tuşa basıyor.Biz onu takip ediyoruz.1 tane basıyor, biz 1 tane basıyoruz onun bastığı notaya.O 2 tane basıyor, biz 2 tane o 3 biz 3... 10 tane ye kadar çıkıyor.Müzik kulağı gelişiyor.

    smule Guitar: Smule firmasının geliştirdiği gitar uygulaması. Çok güzel, bir süre sonra yorduğunu söyleyebilirim.Çok zevkli.Smule'nin piyano uygulaması çok kötü, fakat bu da tam tersi çok iyi.Oyunda sürekli satın almaya yönlendirmesi, ve satın almada çok pahalı olması büyük dezavantaj.Denenmeye değer!

    Music Therory uygulaması, MusicTheory.com'un yaptığı Theory uygulaması, Music Tutor uygulaması nota eğitimi veriyor.Aynı şekilde tenuta'da.

    50 in1 piano uygulaması dai birçok piyano çeşidini sunuyor.

    Kesinlikle tavsiye ederim.Size tavsiyem, bunları not alın. 'Müzik Uygulamaları koleksyonu' adı altında veya tek tek paylaşabilirsiniz diye düşünüyorum.
    İyi forumlar





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.