'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 41583 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Sabaha kadar açık bir yer biliyorum ama o kadar ucuza zor. Salaş küçük bi meyhane istersen gidip durumunu anlatirsin işletmeci abla iyi biridir. Ciğer istanbul diye bi yer var orayı sor onun bulunduğu binanın en üst katı ağaç ev
panpa evin orda değil mi kafeden falan mı giriyon ?
kafedeyim evet ev burda olsaydı keşke:( önceden abimlerin evi burdaydı onlarda taşındılar.
panpa çok sokaklarda durma tecavüz falan ederler bak deli cenki biliyonmu deliye bile tecavüz etmeye kalkmışlar tinercisi var balicisi var öyle ok sokakta durma bide banklarda yatma
hocam daha once denedim.şu ulkede sabaha kadar duracagın en son yer taksim olsun.12 den sonra cevre degişi veriyor.başın belaya girmez umarım sabaha kadar.
Tarlabaşı karakoluna git ve durumunu anlat. Paranın kalmadığını, gidecek yerinin olmadığını geceyi dışarıda geçirmen gerektiğini açıkla. Nezarette uyumayı rica et. En azından güvende uyu.
Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"
40 dk oturdum 2tl yazdı gece tarifesi biraz tuzlu galiba:) saat 4 gibi çıkacam kafeden bakalım bir yere girip bişeyler yerim saat 5 de zaten sabah ezanı:)
taksim meydanın hemen ordan taksim hastanesine gir arka sokaklarda hep gördüğün hastene oranın kantinine otur bişey olmaz
bakiyim ordan geçersem.
yanında çanta felan yoksa esenlere git içerde banka yat uyu kimse bişey demez sabah otobusum var dersin dikkat et soymasınlar, istanbulu pek bilmem ama süleymaniye cami filan ayasofya filan bu saatlerde ibadet eden vardır sabah namazı bekliyen filan sen de git 2,3 saat uyu :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasgeuk -- 3 Nisan 2012; 3:11:18 >
Ayarlayanadın mı bi hatun gideydin evine? Neyse hastane güzel fikir git sabaha kadar takıl kimse ne yapıyorsun demez ama dikkat et uyuyup kalma böbrekler gitmese bile cüzdan, telefon gider... Camiyede abdestsiz girip sonra çarpılma
Ulen DH yarbayının düştüğü duruma bak... Ev müsait değil ama önceden haberim olsaydı en azından gelirdim yanına takılırdık icabında.. Bisikletle taksimde kameraya pankart açan eleman benim... Ayırca taksimdeki bütün bakkal, market, büfeler tanır beni... hepsine ürün veriyodum eskiden...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KötüKediŞero -- 3 Nisan 2012; 3:49:26 >
Usta kusura bakma yav, 10:45'de paketi kapatıyormuşuz bugün, sana söylemeyi unuttum. Baktım 10:30 oldu falan arayan olmayınca hazırlandım ben de. Kusura bakma yav, kötü oldu Valla. Valla üzüldüm yav. Bir iyiliğimiz dokunsun dedik, içine ettim yav.
git otogara veya hava alanına yat mis gibi temiz bedava internette var sıcakcikta kimse bir şey demez yanına birde sıcak çikolata sabaha kadar kal oradan sonra başka otogara gidersin evden kaçtığımda oradan aklımda kalmıştı da
taksim meydanın hemen ordan taksim hastanesine gir arka sokaklarda hep gördüğün hastene oranın kantinine otur bişey olmaz
bakiyim ordan geçersem.
yanında çanta felan yoksa esenlere git içerde banka yat uyu kimse bişey demez sabah otobusum var dersin dikkat et soymasınlar, istanbulu pek bilmem ama süleymaniye cami filan ayasofya filan bu saatlerde ibadet eden vardır sabah namazı bekliyen filan sen de git 2,3 saat uyu :D
Karadeniz Technical University Geological Engineering Aslında Astrojeolog. BFME2 Fan Club Oynanmış, bitmiş, perdesi inmiş bir tiyatro oyunu hakkında, bu tiyatro oyununu hiç görmeden yorum yapmak. İşte Jeoloji böyle bir şey.