Şimdi Ara

Crytek: 'Bizim Gelecek Neslimiz PC'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
5.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •      Kolları epey genişleyen Crytek, yeni nesil projeler için araştırmalar yapıyor. Crytek oyunlarının genel menajeri Nick Button-Brown ise, yeni nesil konsolların aksine PC'leri övüyor.
     
         CVG'ye röportaj veren Nick Button-Brown, "Bizim gelecek neslimiz PC. PC şimdiden gelecek nesil platformların çok çok ötesinde." açıklamasıyla birlikte PC platformuna övgü yağırdı. PC'lerin kendileri için faydalı olduğunu söyleyen Brown, platforma gereken önemin verileceğini ekliyor.
     
         Röportajda Brown, "PC platformu oyun motorumuzun gelişmesine çok yardımcı oluyor. DirectX 11 ile birlikte Crysis 2'deki gelişim epey büyüktü. Gelecek nesil PC proje hazırlıklarımız da iyi gözüküyor. Yani planlarımızı PC sistemleri üstüne kuruyoruz." şeklinde konuştu.
     
         Konuşmanın devamında Brown, "CryEngine 3 şuan bile mükemmel grafik sunuyor. Fakat PC'lerdeki bir sonraki nesil teknolojileri, gelecek nesil konsollarına oranla çok daha ileride." sözlerini söyledi.
     
         Şu sıralar gözler yeni nesil platformlara çevrilmişken Crytek gibi oyun dünyasının en iyi teknoloji sunan firmalarından birisine ait bu sözler, PC oyuncularını mutlu edeceğe benziyor. 








  • İLK yorum oleyyy
  • Cry engine 4 nasıl olur acaba gerçekten farkı olmaz herhalde avatar filmi gibi olur.
  • Evet konsolcular özensin Crytek zaten Pc i kökenli bie firma ama Ea nın konsolları çıkarmamasına izin vermez diye düşünüyorum.
  • Tüm oyun geliştiricilerinin örnek alması lazım. Bilgisayar donanımları geliştikçe oyun teknolojileri de aynı oranda gelişiyor. Mevcut konsolların durumu ortada, geliştirmeye kapalılar. 5-7 senelik konsollar yerine neredeyse her ay gelişen donanıma yatırım yapmak daha mantıklı.
  • Böyle firmalar olduğu sürece pc ölmez gelecek konsollar nasıl olur bilmem ama buğün iyi pc aldığınızda 2 sene sonra yenisi almak gerekiyor aynı şey konsol için geçerli değil bir kere aldın mı yenisi gelene kadar mecbur kullanmak zorundasın oyun konusunda pc ile yarışmaları zor ancak diğer uygulamalarda xbox kinect gibi pc'nin önünde, tabi ilerde pc içinde kinect gelecek ve milyonlarca kinect satışı yapabilir microsoft windows8 sistemide kinect kullanmaya musait
  • Çok iyi olmuş, ama optimize bir motor olursa çok iyi olur. Cod WM örneğinde olduğu gibi, aldığın sistemdeki ekran kartını falan 2-3 sene sonra değiştirmek zorunda kalmadan optimize ederlerse çok daha iyi olur.
  • Crytek 4ever!! Adamlar işi biliyor.para kazanmak isteselerdi başta Far Cry ı konsollara çıkarırlardı.amaçları teknolojiyi ilerletmek ve bu konuda 1 numaralar.Şimdi söylenmesinler Bf3 çüler en iyi grafik bf3 te diye.Bf3 ün Xbox ta nasıl göründüğünü hepimiz biliyoruz.

    Not:bf3 pc oyuncusuyum.Origin Id:usmcsas
  • İnşallah öyle olur crysis 1 gibi tamamen pc odaklı pc'nin gücünü adam akıllı kullanan bir crysis bekliyorum.Crytek'e katılıyorum yeni nesilde pc konsola göre bu nesilden daha güçlü olacaktır her nesilde fark giderek açılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultra_storm -- 2 Nisan 2012; 20:44:22 >
  • yürüyün kim tutar sizi. ;)
  • quote:

    .para kazanmak isteselerdi başta Far Cry ı konsollara çıkarırlardı.amaçları teknolojiyi ilerletmek ve bu konuda 1 numaralar


    Kaç milyon dolarlara lisans hakkı kiralıyorlar CryEngine 3 için , kendi psikolojik durumunuz yerine mevcut gerçeklere göre yorum yapmayı bir beceremediniz gitti.
  • türk bir işe girerse geleceğinide düşünür... parayı değil ilermeyi ve değişmeyi seven bir milletiz..
  • çatlayin konsolfanları pc akarrrr
  • Cep telefonları ve tabler pc ler artık grafikte konsola yetişmeye başladı bence artık gelecek nesil konsollarında işi zor. PC içinse durum öyle değil her sene gelişiyor çünkü.
  • Şuanda piyasadaki en kaliteli oyun motoru Crytek'in ellerinden çıkmış olan CryEngine (2 de 3 de).Bunu hiç tereddütsüz söyleyebilirim.

    Var mı aksini iddia eden?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepunisherWZ -- 2 Nisan 2012; 22:17:30 >
  • bence yeni nesil işlemciler çıkmadan önce yeni nesil konsolların piyasaya sürülmesi büyük hata olur,rekabette bir iki seneden fazla dayanamazlar yeni nesil pc lere
  • yahu yeter be crytek.tamam anladık motorun çok iyi.her fırsatta.. sıktın!crytek o iyi dediğin oyunlarda ben grafik dışında hiçbirşey görmedim.yahu biri söylesin crysis 2 nin hikayesi nasıldı?cevap vereyim çok anlamsız ve boştu.oynanış desem oynanışları da çok iyi değil.crytek konsol exc lerinin tırnağı olamaz.demeyim demeyim dedim duramadım.şu crytek benim gözümde sadece türkçe desteği veren ortalama bir oyun firması.anlasın crytek artık sadece grafikle olmuyor.
  • PC'ye önem vermeleri elbette PC oyuncuları için güzel ama adamlar bizi düşündüklerinden değil kendi şirket geleceğinin düşündüklerinden bu stratejiyi yapıyor..:)
  • Daha çıkmamış konsollardan bile daha üstün bilgisayarlar var ama kaçımız bu bilgisayarlara sahibiz ya da sahip olacağız.Ki sahip olsak bile yok AMD ekran kartlarında bu oyun sorun çıkarıyor yok NVIDIA'da sorun çıkartıyor bir programla çakışıyor gibi sorunlar yaşamaya devam edeceğiz konsolların bana göre her zaman üstün olacağı konu bu bir oyun olduğunuz zaman sorun yaşama ihtimaliniz PC'ye göre çok çok düşük.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    Daha çıkmamış konsollardan bile daha üstün bilgisayarlar var ama kaçımız bu bilgisayarlara sahibiz ya da sahip olacağız.Ki sahip olsak bile yok AMD ekran kartlarında bu oyun sorun çıkarıyor yok NVIDIA'da sorun çıkartıyor bir programla çakışıyor gibi sorunlar yaşamaya devam edeceğiz konsolların bana göre her zaman üstün olacağı konu bu bir oyun olduğunuz zaman sorun yaşama ihtimaliniz PC'ye göre çok çok düşük.


    Peki kaçımız PS3 alabilir alsa bide 200 tl'lik orijinal oyunlar alabilir.Ayrıyetten Biri PC biri ps3.birinde oyun haricinde binlerce şey daha yapma imkanın var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.