Şimdi Ara

Nzxt Sentry Mix [Kullanıcı İncelemesi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nzxt Sentry Mix


    NZXT donanım meraklıları ve oyuncular için benzersiz ürünler tasarlama amacı ile 2004 yılında kurulmuştur. NZXT oyun şasi, güç ve oyun giriş aygıtları kapsayan ürün yelpazesi ile dünya genelinde medya ve yayınlar çok sayıda ödül kazandı. Oyuncular tarafından kurulan, NZXT yeni ufuklar genişletmek ve her ürünün açıklanması ile daha zarf zorlamaya devam ediyor.

     Nzxt Sentry Mix [Kullanıcı İncelemesi]


    Teknik Özellikler



     Nzxt Sentry Mix [Kullanıcı İncelemesi]


    Kutu Ve Kutu İçerigi


    Kutu içeriginden ihtiyaç dışında pek fazla bir şey yok.Üürünün kendisi ,kullanım klavzu,4 adet vida,6 adet 3 pin uzatma kablosu,1 adet ise molex güç kablosu.


     Nzxt Sentry Mix [Kullanıcı İncelemesi] Nzxt Sentry Mix [Kullanıcı İncelemesi] Nzxt Sentry Mix [Kullanıcı İncelemesi] Nzxt Sentry Mix [Kullanıcı İncelemesi] Nzxt Sentry Mix [Kullanıcı İncelemesi]


    Nzxt Sentry Mix


    Ürünün dış görünümünden bahsetmek gerekirse plastik ve kaucuk madde kullanılmış.Açıkcası bu durum benim hoşuma gitti çünkü oldukça mat bir görünümü var ve dışardan darbe alıdıgında herhangi bir iz olmuyor.Bu kontrolcüyü diger kontrolcülerden ayıran bir özellik ise led kontrolü.Ürünün yaklaşık 5 tane farklı red modu var ve bu modlar arasında soldaki ufak dügme sayesinde geçiş yapabiliyorsunuz.Böylece kasanızın renk düzeniyle daha uyumlu bir hale geliyor.

    Teknik özelliklerinden bahsetme gerekirse ürünün 6 tane fan kotrol kanalı var ve kanal başı 50W çıkış veriyor.Verebildigi voltaj aralıgıysa 4.8V / 12V arası.Yani fanları tamamen kapalı konuma getiremiyor .Bu deger günümüz kontrolünce odukça yüksek bir deger ve kanal başına günümüz fanlarını düşünürsek yaklaşık kanal başı 4 fana toplam 28 fana tekabül eder.Bu olay en çok su sogutma sistemince çok sayıda fan kullanan kullanıcıları olduça tatmin edecektir.NZXT Sentry Mix düz siyah ve gri renk düzeni geliyor, ve çok basit bir tasarımı var.Fan kontrolcülerin kontrol panelleri ise kaydıralabilir şekilde tasarlanmış.Ayrıca bu tasarım ekolayzır ayarınıda epey benziyor.


     Nzxt Sentry Mix [Kullanıcı İncelemesi] Nzxt Sentry Mix [Kullanıcı İncelemesi] Nzxt Sentry Mix [Kullanıcı İncelemesi] Nzxt Sentry Mix [Kullanıcı İncelemesi] Nzxt Sentry Mix [Kullanıcı İncelemesi]


    Ürünün arka paneline Sentry Mix devresine daha yakından b baktıgımızda ,6 adet 3 pin fan konnektörü ve 12v güç için iki standart 4-pin Molex baglantısını görüyoruz ayrıca bu kabloların düzenli görülmesi için tutturulmuş vaziyette.,Devre kartı arka sabitlenmiş ön yüz plakası ile birlikte, sol ve sağ tarafında dört vida ile yerine sıkıca tutturulmuştur.


     Nzxt Sentry Mix [Kullanıcı İncelemesi] Nzxt Sentry Mix [Kullanıcı İncelemesi] Nzxt Sentry Mix [Kullanıcı İncelemesi] Nzxt Sentry Mix [Kullanıcı İncelemesi] Nzxt Sentry Mix [Kullanıcı İncelemesi]


    Beş farklı led seçenegiyle kasanızda maksimum uyumu yakalıyabilirsiniz.


     Nzxt Sentry Mix [Kullanıcı İncelemesi] Nzxt Sentry Mix [Kullanıcı İncelemesi] Nzxt Sentry Mix [Kullanıcı İncelemesi] Nzxt Sentry Mix [Kullanıcı İncelemesi]  Nzxt Sentry Mix [Kullanıcı İncelemesi]


    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Güzel inceleme emeğinize sağlık :)
  • Güzel bir kontrolcü, hayırlı olsun. Eline sağlık.
  • bu güzelmiş işte
    ellerinize sağlık
  • Elinize sağlık , güzel ve yeterli bir inceleme olmuş. Ben sistemlerde fan kontrolcüden ziyade kaliteli fanların kullanılmasından yanayım. Ama fan kontrolcüde kasalara bir güzellik katıyor gerçekten. Özellikle Lcd li olanlar. Bu üründe fena görünmüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chris Brown

    Elinize sağlık , güzel ve yeterli bir inceleme olmuş. Ben sistemlerde fan kontrolcüden ziyade kaliteli fanların kullanılmasından yanayım. Ama fan kontrolcüde kasalara bir güzellik katıyor gerçekten. Özellikle Lcd li olanlar. Bu üründe fena görünmüyor.

    Ürünler hakkında vakit bulunca bir iki kelam edecegim fakat görsellik olarak şimdiye kadar gördügüm en başarılı kontrolcü ve kanal başına 50W ciddi deger .Zaten video da tek kanala 4 Fan baglı.Lcd göstergeyi ayriyetten alacagım çünkü Lcd li panele sahip kontolcü özelligi bulunan ürünlerde hem kanal destegi az hem hem kanal başına düşen güç az hem de fanı fanın devri fazla düşmüyor.Fan konusuna gelecek olursak Türkiyede dogru düzgün fan yok ledli hele hiç yok.Bileydim bu xigmatekleri sokmazdım kasaya.Yetmez gibi 10 tane 14 lük taktık birde kasaya
  • Fm120 serisi ve şuanda AP121 ler oldukça başarılar , gördüğüm en iyi fanlar diyebilirim bunlar için. Aslında 10 tane saçma fan takmaktansa aynı işi çok daha sessiz olarak belki daha iyi şekilde 3 tane AP121 ile halledebiliriz. Led seçeneğide vardı sanırım.
  • 10 Fan zaten fantazi benimki yarı devirde bile çalışmıyorlardır.Fm120 kullandımda çok sesli fan acayip hassasım ben gelemiyorum .Ama şu inceledigim SilenX IXP-76-18 efsane fan bu degelerde böyle sessiz fan görmedim ben.İlerde bundan 5 tane alıp mavi led takıp 2 ön 2 tepe 1 arka olarak dagıtacam kasaya.Şu Appolish serisinide alıp deniyecegim bir ara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 3 Nisan 2012; 1:16:24 >
  • gayet güzel bir inceleme fark çok belli hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.