Şimdi Ara

Universite Son Sinif Ogrencisine Araba Onerisi (Max. 100.000TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
3
Favori
32.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son zamanlarda actigim konulardan ve sordugum sorulardan da anlayacaginiz uzere bu sene universiteden mezun olacak abim icin sportif bir araba ariyoruz. Babam universiteyi dereceyle bitirecek olan abime hediye olarak max. 100.000TL degerinde bir araba alacak. Secim hakkini ise abime birakti. Ancak abim bu konuda cok kararsiz. Bir turlu hangi arabayi alacagina karar verebilmis degil. 0 - 2. el fark etmiyor. Tek istedigim sey icimize sinecek bir araba.

Bu yasta oyle luks araba almasin, kaza yapar yazik olur diyenler icin bastan belirtmek istiyorum. Kendisi hazirlik da okudugu icin 24 yasinda ve 5 senedir okula annemi ile ortaklasa kullandigi 2006 model Golf Goal ile gidip geliyor. Yani tecrubesi var. Hiz yapma gibi meraki yok.

Su anda aklindaki araba ise 2009-2010 model BMW 3 E92 Coupe. Ancak sizlerinde fikirlerini almak istiyoruz. Hepinizin onerisini ayri ayri degerlendirecegiz.

Ilginize simdiden tesekkur ediyorum.

• ne babalar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

ne babalar var

RCZ Bakardım Ben,Birazda Para Artardı
  • Temiz 100 lira atmis baban az daha atsinda 0 F30 cekin Abinin altina kafaniz rahat olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhatTheF5

Temiz 100 lira atmis baban az daha atsinda 0 F30 cekin Abinin altina kafaniz rahat olsun
    100.000 tl az bir rakam. İstedğin araçların hiçbirisine yetmez.
  • quote:

Temiz 100 lira atmis baban az daha atsinda 0 F30 cekin Abinin altina kafaniz rahat olsun
    Bence yeni volvo v40 ya da yeni mercedes A serisi bakın derim sportif, konforlu, güvenli araçlar.
  • quote:

Mercedes c180
    Volvo s60

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 29 Nisan 2012; 17:07:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ne babalar var

Öyle babam olsa astronot olurdum derece neymiş.
  • quote:

üniversite öğrencisi çocuğuna 100 bin tllik araç alan babanın akıla ihtiyacı yoktur. en iyisini gider alır!
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

quote:

ne babalar var

RCZ Bakardım Ben,Birazda Para Artardı

Arabanin disi mukemmel ancak Peugeut olusu insani supheye dusuruyor. Malum Peugeut denince akla direk sorunlar geliyor. Acaba yaniliyor muyum?

Bu arac yerine Audi TT alinabilir diye dusunuyoruz. Ancak onun da yuzu cok eskidi. Hatta forumdan bir arkadas da bu iki araba arasinda kalmisti yanlis hatirlamiyorsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: wind06

üniversite öğrencisi çocuğuna 100 bin tllik araç alan babanın akıla ihtiyacı yoktur. en iyisini gider alır!

Alıntıları Göster
    Audi A4 lerde kampanya var.

E92 alamazsın temiz olanını 100 kağıda

yeni 320 lerde 120 kağıttan başlıyor

Audi iyi gider ona, yada c180
  • quote:

Alıntıları Göster
    1.6 TDI Golf derdim ama bütçenizin epeyce altında kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

ne babalar var

Öyle babam olsa astronot olurdum derece neymiş.

quote:

Amacim burada hava atmak degil, yanlis anlasilmak istemem. Bu tarz yorumlar yerine daha faydali yorumlar yaparsaniz sevinirim. Bu bolumdeki herkesin araba konusunda cok bilgili oldugunu ve bize yardimci olabilecegini dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bimcell

2009 model bir E92 alirsak parayi yazik mi etmis oluruz? Abimin cok yakin bir arkadasinda var. Arkadasi alip gezdirdi bizi. Abim sofor koltugundayken de araba altina cok yakisti bence. Gercekten muhtesem bir is cikarmis BMW. Acaba F30 serisinin cikmasiyla E92 bir nebze de olsa ucuzlar mi? Acelemiz yok. En kotu bir sure daha Golf kullanmaya devam edecegiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

1.6 TDI Golf derdim ama bütçenizin epeyce altında kalıyor.

Su anda annemin arabasi olan 2006 model Golf Goal kullaniyor kendisi. Arabadan cok memnun. Eger bir arabada karar kilamazsak bu araci kullanmaya devam edecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalavun

100.000 tl az bir rakam. İstedğin araçların hiçbirisine yetmez.

Alıntıları Göster
    Eski kasa diye takılmayacaksa e92 3 Coupe yada CLK falan olabilir,2 kişilik olacaksa belki SLK yada z4

0 olsun derseniz dolu 1 Serisi alınabilir.Acele değil,beklenebilirse Yeni A serisi de olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

quote:

2009 model bir E92 alirsak parayi yazik mi etmis oluruz? Abimin cok yakin bir arkadasinda var. Arkadasi alip gezdirdi bizi. Abim sofor koltugundayken de araba altina cok yakisti bence. Gercekten muhtesem bir is cikarmis BMW. Acaba F30 serisinin cikmasiyla E92 bir nebze de olsa ucuzlar mi? Acelemiz yok. En kotu bir sure daha Golf kullanmaya devam edecegiz.

Bence yazık etmiş olmazsınız, 2 senesi daha var e92 nin, bu ülkede dizel otomatik araç kolay kolay değer kaybetmez hele söz konusu araç e92 ise.

Mercedes BMW AUDİ VOLVO ya gidin hepsinden fiyat alın test edin, kararı kendisi verir zaten hocam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

quote:

Bence yazık etmiş olmazsınız, 2 senesi daha var e92 nin, bu ülkede dizel otomatik araç kolay kolay değer kaybetmez hele söz konusu araç e92 ise.

Mercedes BMW AUDİ VOLVO ya gidin hepsinden fiyat alın test edin, kararı kendisi verir zaten hocam.

Alıntıları Göster
    bmw yakışır gibim.

• 2 el A5 ler alınmaz mı o paraya. İsterseniz birde a5 lere bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

2 el A5 ler alınmaz mı o paraya. İsterseniz birde a5 lere bakın.
    Bunu alabilirsiniz.

Tam 100.000

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.