Şimdi Ara

Transcend'den PATA arabirimli SSD sürücü: PSD320

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •  
    USB bellek, taşınabilir sabit disk, flash bellek kartı ve SSD gibi birbirinden farklı veri depolama çözümleri sunan Transcend, Paralel ATA / IDE arabirimini kullanan SSD sürücüsü PSD320'yi tanıttı. Günümüzde her ne kadar SATA-III (6 Gbps) arabirimi standart hale gelmeye başlasa da Transcend, eski bilgisayarlara sahip tüketicileri göz ardı etmemeye çalışmış.
     
    MLC tipi NAND Flash bellek yongasına sahip olan PSD320, saniyede 104 MB'a varan okuma, saniyede 93 MB'a varan yazma hızı sunuyor. Üç yıl garantiyle satılan SSD'ler ihtiyaca göre 32 GB, 64 GB ve 128 GB olmak üzere üç farklı kapasite seçeneğiyle geliyor. Transcend, fiyata dair açıklama ise yapmamış.
     







  • PATA???
    Niye..?

    Satanın hayatımıza girmesi 6-7 yıl oluyor neredeyse. Ondan daha yaşlı makinalara da böyle bir upgrade ne kadar mantıklı olur..?

    Başka bi amaçları vardır diyecem ama ne?

    Yani ben şimdi gidip 10yaşındaki internette gezerkene bile takılıp duran takozuma bu yatırımı yapar mıyım? Hayır.
    Yok aga bunların başka bi bildiği var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 1 Nisan 2012; 14:37:09 >
  • 6-7 yıl önce araba parası ile taşınabilir iş istasyanları alıp mecburen ıde hdd kullanan özel ve tüzel kişiler bayram edecek..Bize mantıksız gelmesi son derece doğal..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rabitelli

    PATA??? Niye..? Satanın hayatımıza girmesi 6-7 yıl oluyor neredeyse. Ondan daha yaşlı makinalara da böyle bir upgrade ne kadar mantıklı olur..? Başka bi amaçları vardır diyecem ama ne? Yani ben şimdi gidip 10yaşındaki internette gezerkene bile takılıp duran takozuma bu yatırımı yapar mıyım? Hayır. Yok aga bunların başka bi bildiği var.


    bana da mantıksız geldi fakat @sél@h@ttin arkadaşımızın dediği gibi hitap ettiği bir kitle vardır muhakkak yoksa eski bir bilgisayara bunu almak bilgisayarın şimdiki maliyetinden fazla olacaktır bence
  • Bence henüz çok erken bunları almak için biraz daha zamanı var
  • Biz bu sorunu cd sürücüsüne nstor (ide to sata) takarak çözmüştük , keşke daha önce çıksaydı.
  • Vaad ettikleri performans lar çok iyi, ancak bunların fiyatları büyük sıkıntı yani kısa bir zamanda yayılacak bir teknoloji değil tabi.. :/
  • İyi de araba parası verilip alınan ve inatla halen çalıştırılan iş istasyonlarına bu odunu almak yerine pci to sata ile daha sağlıklı bir çözüm getirilemez mi.??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.