Şimdi Ara

RESTART ZAMANI!!! (TEMMUZ AYI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
4.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar, yeni bir aya giriyoruz. Önümüzdeki ay için ADİL KULLANIM NOKTASINDAN olumsuz etkilenmek istemiyorsanız. en geç 23:30 itibariyle, modemlerinizi kapatıp, 10 saniye bekledikten sonra tekrar açın.

İyi downloadlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SNIPER82 -- 30 Haziran 2012; 22:12:57 >

• Evet arkadaşlar reset zamanıdır.

TTNET
  • ben 15 dk. sonra (23:58) yapacağım. Daha önceki aylardan tecrübeliyim.

ttnet uğraştırdığın, düşürdüğün hallere bak. İnşallah en kısa zamanda batarsın
  • Biraz daha bilgi verir misiniz?Nasıl bir ilgisi vardır bunu yapmanın akk den kaytarmanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackkedi

Biraz daha bilgi verir misiniz?Nasıl bir ilgisi vardır bunu yapmanın akk den kaytarmanın.

Yapacağınız downloadların yeni aya yansıması gibi garip bir durumu var. Her ne kadar inkar edilse de var. Atıyorum bir saattir açık netiniz ve 1-2 gb veri indirdiniz. Modemi açık bırakmanız halinde, bu indirdiğinizin datanın yeni aya yansıması söz konusu olabiliyor o nedenle şu an modemi açıp kapatmakta fayda var...
  • ttnet çok adi, çok şerefsizsin. 23.57'de kapattım. 3 dk. boyunca hat almadı. hattı aldığı anda 00:00'dı. Şeref yoksulunun yaptığına bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

ttnet çok adi, çok şerefsizsin. 23.57'de kapattım. 3 dk. boyunca hat almadı. hattı aldığı anda 00:00'dı. Şeref yoksulunun yaptığına bakın

Keşke mesajı yazdığım saatte yapmış olsaydın. İnşallah sistemsel bir şeydir. Düzelir. Geçmi olsun...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

quote:

Orijinalden alıntı: blackkedi

Biraz daha bilgi verir misiniz?Nasıl bir ilgisi vardır bunu yapmanın akk den kaytarmanın.

Yapacağınız downloadların yeni aya yansıması gibi garip bir durumu var. Her ne kadar inkar edilse de var. Atıyorum bir saattir açık netiniz ve 1-2 gb veri indirdiniz. Modemi açık bırakmanız halinde, bu indirdiğinizin datanın yeni aya yansıması söz konusu olabiliyor o nedenle şu an modemi açıp kapatmakta fayda var...

Anladım bende hatırlıyorum böyle bir şeyler eskilerden.23:58 de resetledim umarım faydası olur.Şuan için kotam null gözüküyor.Belirtilmemiş daha...
  •  RESTART ZAMANI!!! (TEMMUZ AYI)

son anda kurtardım
  •  RESTART ZAMANI!!! (TEMMUZ AYI)

Ben 23:40 45 gibi atmıştım.Bu kadarda dakikaya oynanmazki arkadaşım...
  • BU İŞİ SEVDİM BUGÜN 28 GB İNDİRME YAPTIM HIZI YÜKSELTTİLER DİYE SAAT 23:50 DE MODEMİ KAPADIM TEKRAR HAT ALDIM Bİ DAHA KAPADIM 00:08 DE TEKRAR ALDIM 0 BAYT GÖSTERİYORDU KOTAYI :D ARTIK BÖYLE OLURSA HIZI SON GÜN YÜKSELTİRLERSE 1 AYIN HINCINI 1 GÜNDE ALIRIM :D
  • şu düştügümüz duruma bak ya yıl 2012
  • aynen yıl 2012 biz halen 1 mb :D
  • Yarına kadar birşey indirimeyeceğim sadece haber siteleri twiter youtubede viedo 5 10 en fazla bakalım kaç gb işleyecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

ttnet çok adi, çok şerefsizsin. 23.57'de kapattım. 3 dk. boyunca hat almadı. hattı aldığı anda 00:00'dı. Şeref yoksulunun yaptığına bakın

önceki mesajını daha önceden görseydim o dakikaya bırakma derdim ama çok geç.Birdaha asla okadar sona atma.Çünkü yansıması geç olabilir.10 dk dan az olmasın bu süre en garantisi bu.Hatta gün içerisinde 8-10-11 buçuk gibi farklı zamanlarda kaparsan daha sağlıklı olur son gün :) gündüzde yazmıştım akk konusunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 1 Nisan 2012; 0:49:49 >

• Kotayı doldurayım diye son anda indirmelere başlamıştım. 23.58 olunca hat kendi gitti. :D
  • konuyu daha yeni gördüm modemde sabahtan beri açktı 10GB yazmış banada nisanın
  • Yarına biter kotalar yine kalırız 1 mb e
  • 3 GB de bana geçirmişler annem dizi izledi ondan heralde
  • şansa elektirikler gitti.
    15 saattir tivubusu açıktı :)

Bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.