Şimdi Ara

█► Satılık Galaxy ACE 5830 ( Kutulu - Garantili ) 389 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Edirne
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar teknosa faturalı, garantili, kutulu Ace telefonumu satıyorum. Fatura 6.6.2011 Tarihlidir, 2 yıl garantisi vardır. Elden ele dolaşmamıştır, ilk sahibiyim. 5830 modelidir, İ modeli değildir. Root veya custom room yoktur, kies'de ki en son 2.3.3 sürüm yüklüdür. Kutusu mevcutdur, kutu içeriği tamdır. Faturası ve garanti belgesi vardir. Telefona beyaz kapak takılıdır, siyah kapak hiç kullanılmamış olup, poşetindedir. Kulaklıkda hiç kullanılmamıştır. Telefonun temizliği krom kısmın bir yerinde boya atması dışında kılcal çiziği bile yoktur. Ekranda bir adet ölü piksel vardır, fakat bu tam bir piksel değil bir pikselin 4'de 1'i kadardır. Piksel siyah renktedir, arkada koyu renk varsa zaten hiç görünmemektedir. Bir toz kadardır, eğer yazmasam görmek çok zor fakat alıcının bilmesi hakkı olduğun için yazmak zorundayım. Burada (http://img217.imageshack.us/img217/5673/st830509.jpg ) çektim fakat çok küçük olduğu için gözükmüyor. Telefon çoğu zaman evde durmuş, kullanılmamıştır. Kullanıldığı zaman kılıfda kullanışmıştır. İçinde 2 GB aldığımda gelen hafıza kartı mevcutdur. Satma nedenim üst modele geçmek istememdir. Sormak istediğiniz bir soru varsa PM atabilirsiniz.

5830 ve 5830i modeli arasında ki fark; 5830 modelinde Adreno 200 GPU'su vardir, diğer modelde GPU yoktur. İ modelinde angry birds bile kasarken, 5830 modelinde GTA 3 , SF 4, NOVA, Dead Space gibi hd oyunlar oynanabilir. Ayrıca i modelinde kronik sorunlar vardır, 5830 modelinde bu sorunlar yoktur.

Fiyat : 389.99 TL

Peşin Fiyatına Taksit:http://www.sanalpazar.com/Samsung-Galaxy-Ace-5830__isp3113999

Karogo alıcı ödemeli gönderilir, ilk önce havale yapılır, sonrada ürün gönderilir...

Resimler :

█► Satılık Galaxy ACE 5830 ( Kutulu - Garantili ) 389 TL █► Satılık Galaxy ACE 5830 ( Kutulu - Garantili ) 389 TL █► Satılık Galaxy ACE 5830 ( Kutulu - Garantili ) 389 TL █► Satılık Galaxy ACE 5830 ( Kutulu - Garantili ) 389 TL █► Satılık Galaxy ACE 5830 ( Kutulu - Garantili ) 389 TL █► Satılık Galaxy ACE 5830 ( Kutulu - Garantili ) 389 TL █► Satılık Galaxy ACE 5830 ( Kutulu - Garantili ) 389 TL █► Satılık Galaxy ACE 5830 ( Kutulu - Garantili ) 389 TL █► Satılık Galaxy ACE 5830 ( Kutulu - Garantili ) 389 TL

Teşekkürler

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 24 Nisan 2012; 14:55:05 >

• Gio almasam senden alirdim iyi satislar.
  • Ölü 1/4 piksel konusunda dürüst davrandığın için tebrik ederim, umarım bu anlayış birgün tüm foruma hakim olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Merhaba

Arkadaşlar teknosa faturalı, garantili, kutulu Ace telefonumu satıyorum. Fatura 6.6.2011 Tarihlidir, 2 yıl garantisi vardır. Elden ele dolaşmamıştır, ilk sahibiyim. 5830 modelidir, İ modeli değildir. Root veya custom room yoktur, kies'de ki en son 2.3.3 sürüm yüklüdür. Kutusu mevcutdur, kutu içeriği tamdır. Faturası ve garanti belgesi vardir. Telefona beyaz kapak takılıdır, siyah kapak hiç kullanılmamış olup, poşetindedir. Kulaklıkda hiç kullanılmamıştır. Telefonun temizliği krom kısmın bir yerinde boya atması dışında kılcal çiziği bile yoktur. Ekranda bir adet ölü piksel vardır, fakat bu tam bir piksel değil bir pikselin 4'de 1'i kadardır. Piksel siyah renktedir, arkada koyu renk varsa zaten hiç görünmemektedir. Bir toz kadardır, eğer yazmasam görmek çok zor fakat alıcının bilmesi hakkı olduğun için yazmak zorundayım. Burada (http://img217.imageshack.us/img217/5673/st830509.jpg ) çektim fakat çok küçük olduğu için gözükmüyor. Telefon çoğu zaman evde durmuş, kullanılmamıştır. Kullanıldığı zaman kılıfda kullanışmıştır. İçinde 2 GB aldığımda gelen hafıza kartı mevcutdur. Satma nedenim üst modele geçmek istememdir. Sormak istediğiniz bir soru varsa PM atabilirsiniz.

5830 ve 5830i modeli arasında ki fark; 5830 modelinde Adreno 200 GPU'su vardir, diğer modelde GPU yoktur. İ modelinde angry birds bile kasarken, 5830 modelinde GTA 3 , SF 4, NOVA, Dead Space gibi hd oyunlar oynanabilir. Ayrıca i modelinde kronik sorunlar vardır, 5830 modelinde bu sorunlar yoktur.

Fiyat : 389.99 TL

Peşin Fiyatına Taksit:http://www.sanalpazar.com/Samsung-Galaxy-Ace-5830__isp3113999

Karogo alıcı ödemeli gönderilir, ilk önce havale yapılır, sonrada ürün gönderilir...

Resimler :

Teşekkürler

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    e63 ile takas dusnurmusun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihh95 -- 1 Nisan 2012; 21:29:57 >

• Pikseli garanti halletmiyormu?
  • keşke alabilsem :( casper netbook var elimde satabilsem alıcam ama :) ha birde resimde göremedim ölü pikseli, tam olarak nerelerde ?
  • pixel konusunda dürüst davrandığın için teşekkür ederim. neden garantiye göndermedin peki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Satıldı mı? Bir de hangi şehirdesin, yazdıysan göremedim?
  • Arasındaki farkı arıyordum sayende buldum teşekkürler sıfır almayı düşündüğümden almayacağım ama iyi satışlar. :)
  • pm
  • takas düşünür müsünüz ?
  • Aldım.
  • Abdullah beye satılmıştır, iyi günlerde kullanması dileğiyle...
  • Telefon tekrar satışa çıkmıştır. Aynı fiyat geçerlidir. Kesinlikle problemi bulunmamaktadır.
  • Forum dışı satıldı.
  • hocam sorması ayıp olmasın. neden hemen sattınız? sorun telefonla ilgili mi? yoksa genel mi? ben de sıfır almayı düşünüyorum o yüzden sordum.

bilgi verirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.