Şimdi Ara

ASUS VG278H 3D 120 Hz Kullanıcı incelemesi(GTX 570)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
5.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ASUS VG278H 3D 120 Hz Kullanıcı incelemesi(GTX 570)

jpeg image hosting

Kutusu 10.3 kg Biraz ağır :)

image upload

KUTU İÇERİĞİ

upload images

Nvidia 3D Vision 2 Gözlük Seti, Power Kablosu, VGA Kablosu, DVI Kablosu, Montaj Vidaları, Monitör Altlığı, 2 adet CD(3d vision demo,Software intallation) Tanıtım ve montaj Kitapçıkları, stereo ses kablosu (kablo uçları 3.5 mm jack)

MONTAJ:

image hosting jpg

image upload

upload images

Montajdan sonra arkadaki kırmızıyla işaretlediğim metal halkayı sökmek gerekiyor.

image host

Bağlantı yerleri çok kötü konumlandırılmış Kabloları takmak biraz zor.

Monitör İlk Bakış :)

adult image hosting

jpeg image hosting

NVIDIA 3D VISION 2 Kutu İçeriği :

gif image hosting

3D Gözlük, USB Şarj kablosu, 3 adet farklı ebatlarda Burunluk, Gözlük Saklama kılıfı

image hosting jpg

Çeşitli açılardan Görüntüler:

jpeg image hosting

image hosting

jpeg image hosting

image hosting

gif image hosting

gif image hosting

120 Hz için Monitörün içinden çıkan dual Link DVI-D kablosunu kullanmamız gerekiyor. Ekran kartında da DVI-D girişi bulunması gerekir.

image hosting

jpeg image hosting

image hosting gif

image hosting jpg

Monitör yazılımı için NVIDIA Ekran Kartı İçin Kullandığımız Güncel Driver ı Kurmanız Yeterli( 3d vision yazılımı driver içinde mevcut)

png image hosting

free image hosting

Kurulumdaki Yönergeleri izleyerek Kurulum yapabilirsiniz.

İlk İzlenimlerim:

Monitör biraz parlak Göze alıyor(zamanla alışırım umarım :) )

3d Oyun olarak crysis 2 yi denedim gayet başarılı, Birde Unigine Haven 3.0 da 3d vision açarak denedim gemi Monitörden çıkıyormuş gibi oluyor :).

Henüz Film denemedim Onuda ileride yazarım

Biraz daha inceledikten sonra konuyu toparlayacağım.

• Hayırlı olsun yeni monitörünüz, bende 3D'ye geçmek istiyorum da, fiyatlar hala çok yüksek, aldığınız fiyata 32'' led alırım, bu yüzden 3D biraz ertelenecek, LED'i de çok yakında alıyorum :)
  • ellerine sağlık dostum bende bu monitörü almayı düşünüyordum ama hiç biyerde kullanıcı incelemesini bulamamıştım.Teşekkürler
  • Gozluk arızalandı iyi mi.:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözlük arızasından dolayı Vatan bilgisayara msj attım. Pazartesi geri yolluyorum monitörü. :(
  • Geçmiş olsun dostum
  • hayırlı olsun aynı zamanda geçmiş olsun, şu en sondaki şelale resmi hoşuma gitti upload etsende indirsem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaLoPlgr -- 31 Mart 2012; 12:18:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum nasil bir hata soylermisin?

Asus un 3Dvision 2 modellerinde, bu senin aldiginda yani problemler vardi. Amerikada bir cok kisi geri yollamisti zamaninda daha sonra sorun duzeltilmis halde piyasaya sundular

Acaba bu Turkiyeye gelen modeller sorunlu modellermi o yuzden merak ettim.
  • hocam crysis 2 açılıçta reklamlar geçiyor ea games , nvidia gibi o reklamların etrafına dikkatlice bakar mısınız? herhangi bir karelenme oluyor mu ? bnm monitörde asus bu sorun bütün modellerde varmış galiba siyah hd videolarda hafif karelenme oluyor bende, bunun için götürdüm vatana ve yetkili servis tarafından onaylanması gerek dediler değişim yapmadılar. Bi test et sorun sendede varsa değişim yaparız
  • quote:

Orijinalden alıntı: raiden777

hayırlı olsun aynı zamanda geçmiş olsun, şu en sondaki şelale resmi hoşuma gitti upload etsende indirsem.

Sağolun Monitörü pazartesi Yolluyorum. Gerçekten çok sinirlerim bozuldu büyük ihtimal para iadesi isteyeceğim. Bir de samsung s27a950d yi denerim. Gerçi monitöre alıştım 23 inç xl 2370 ufacık geliyor gözüme :)

hosting images

• quote:

Orijinalden alıntı: xlmnt13

quote:

hayırlı olsun aynı zamanda geçmiş olsun, şu en sondaki şelale resmi hoşuma gitti upload etsende indirsem.

Sağolun Monitörü pazartesi Yolluyorum. Gerçekten çok sinirlerim bozuldu büyük ihtimal para iadesi isteyeceğim. Bir de samsung s27a950d yi denerim. Gerçi monitöre alıştım 23 inç xl 2370 ufacık geliyor gözüme :)

hosting images

Samsung 27 3Dvision destegi yok.

Hack ile oluyor ancak haberin ola.

• quote:

Orijinalden alıntı: xlmnt13

quote:

hosting images

umarım sorunun kısa zamanda çözülür..resim için teşekkürler.

• Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın. Bu arada gözlük için geçmiş olsun.
  • sorun gözlükte mi monitörde mi
    eğer sorun gözlükteyse sadece gözlüğü değiştir

aslında param yetse ben de asus 3d düşünüyordum

acer aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

sorun gözlükte mi monitörde mi
    eğer sorun gözlükteyse sadece gözlüğü değiştir

aslında param yetse ben de asus 3d düşünüyordum

acer aldım

Büyük ihtimal gözlükte Ama ben para iadesi istedim. SAmsung S27A950DS almayı düşünüyorum. Çünkü renk konusunda asus tatmin etmedi beni şu an bende xl 2370 var asustan daha gerçekçi renkleri var asusun renkleri biraz yapay geldi bana.
  • Arkadaşlar ben de 3D olayına merak sardım ancak bu iş için 3D şöyle bir 46inch TV mi alsak yoksa bu 27inch Asus tarzı bir monitör daha mı iyi olur. Hem oyun hem de filim için diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Arkadaşlar ben de 3D olayına merak sardım ancak bu iş için 3D şöyle bir 46inch TV mi alsak yoksa bu 27inch Asus tarzı bir monitör daha mı iyi olur. Hem oyun hem de filim için diyorum.

oyun için alacaksan nvidia 3d vision 2 gözlük ve lightbooster monitör tavsiye ederim
    onun dışında film hakkında pek yorumda bulunamayacağım
    filmler için 3d tvler iyi olur
  • Noldu hocam senin durum? İade ettin mi? Ben de bununla, samsung S27A950D arasında gidip geliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz196

Noldu hocam senin durum? İade ettin mi? Ben de bununla, samsung S27A950D arasında gidip geliyorum.

DAha bişi çıkmadı iade dedim ama monitörü asus yetkili servisine yollamışlar. bu hafta belli olur galiba :(. ama monitörü almayacağım renkleri hoşuma gitmedi 3d çok iyi ama monitör görüntü kalitesi tatmin etmedi. Belki samsung alabilirim
  • Hocam hayırlı olsun monitor. 27" ler takibimde ,bu sene mutlaka 22"den terfi edicem pek seçenekte yok ne yazık ki. Asus'un bu modeli takibimdeydi yanlız fiyatı ciddi abartı olduğunu düşünüyorum.(1700-1800tl is şayet) Hem 27" hem TN panel üstelik. 1000-1100 tl civarıdır bu monitorün hakkı bence. 40" 3d tv fiyatına satılması pek mantıklı değil. Lightboost güzel bir özellik ama fiyata bu kadar etki etmemeli .
    Arıza için üzüldüm umarım samsung alırsanız memnun kalırsınız,onu da incelerseniz güzel olur .
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.