Şimdi Ara

Lenovo, AMD işlemcili yeni dizüstü bilgisayarı IdeaPad S206 için video yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  

    Lenovo ilk tanıtımını Ocak ayındaki Tüketici Elektroniği Fuarı'nda yaptığı ultra-taşınabilir formdaki dizütü bilgisayar modeli IdeaPad S206 için tanıtım videosu yayımladı. 20.7mm kalınlığındaki metalik kasası ile şık bir görünüme sahip olan 11.6-inç büyüklüğündeki dizüstü bilgisayar, ihtiyaç duyduğu gücü AMD platformundan alıyor ve şirketin çift çekirdekli Fusion platformunu kullanıyor.

     

    Lenovo'nun en iddialı yanlardan birisi olan geleneksel AccuType klavyeye yer verilen dizüstü bilgisayar, ekran kartı olarak AMD'nin işlemciye entegre olarak gelen DirectX 11 destekli çözümlerini kullanıyor ve bu sayede 3D grafik hızlandırmaya ek olarak yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma ve 3D Blu-ray desteği de sunuyor. Üzerinde 0.3 Megapiksel çözünürlüğünde yerleşik internet kamerası bulunan ve bu kamera üzerinden üçüncü parti uygulamalar ile görüntülüğü sohbete olanak tanıyan dizüstü bilgisayar 802.11n WiFi ve Quick Start hızlı başlangıç özelliğine de sahip. Tam şarjda 4 saate varan oranda pil ömrü sunan dizüstü bilgisayarın yakında piyasaya çıkması beklenirken, tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatı henüz açıklanmadı. 

     







  • sonunda aradıgım bilgisayar. 11.6 çift çekirdekli fısuon inş tr ye de gelir fiyatıda makul olur
  • Tasarımı çok hoş olmuş. Lenovo S205'in üzerine çok şey katmış.
  • Lenovo'nun Via işlemcili dizüstü modellerini özledik, tadına baktırdı gerisi yok, şöyle 4 çekirdek Via Nano L4800E işlemcili bir dizüstü gelse şahane olur, Lenovo S12'den bu yana Via işlemcili Lenovo model çıkmadı.
  • Aslında Intel'in tekeli ve Amd'nin pazarlama beceriksizliği olmazsa fusion işlemcileri 11,6 - 12,5 inc notebook aralığında kendilerine bir sınıf oluşturucaklardı.
  • Teknik öezllik bakımından birşey söylenemez, ancak tasarım iyi Quick Start özelliğide etkileyici, ayrıca kırmızıdan başka renk seçenekleri nelerdir?
  • AMD işlemcili dizüstü bilgisayar ve tabletlerin ancak videolarını görebiliyoruz bu ülkede.
  • Via ve Amd müşterisine zorla intel dayatıyorlar, ne erimez stok kardeşim ya, 200 farklı antika intel işlemcili model satan var, bilenler de almıyor, bilmeyen de yılda 1 kere alacakta eriyecek, biri çözüm bulsun, nasıl eriyecek bu intel stokları ya, AMD, VIA ve hatta 20 farklı ARM işlemci firmasının hiç birinin modelleri bu intel saçmalığından dolayı bu ülkeye getirilmez oldu, yeter be.
  • Samsung NC20'de 1.3 ghz diyorlardı, şaşılacak performansı vardı, Via işlemcili dizüstü bilgisayar bulabilen kaçırmamalı, her daim sıcak fırsattır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.