Elimde şuan Razer marka Lycosa model bir klavye var. Tamamen bir oyuncu klavyesi ve bunu satmaya karar verdim.Öncelikle genel anlamda bir kaç bilgi vereyim.
Klavyeyi 12.12.2011 tarihinde almış olup bir kaç denemeden sonra kutusuna geri koydum ve hala kutusunda duruyor. Bunun sebebi ise klavye tuşlarına alışamamış olmam evet biliyorum kötü bir sorun ama önceki kullandığım klavye ile tuşları biraz farklı. Buda oyunda problem yaşamama neden oluyor. Sizin anlıyacağınız klavyeye yabancı kaldım alışamadım
Klavye ile ilgilenen arkadaşlar olursa bu konu altında konuşup anlaşabiliriz.
Klavyeyle ilgili genel bir tanıtım ..
Oyun deneyiminizi eşi benzeri görülmemiş bir şekilde tekrar tanımlayın. Razer Lycosa Gaming Klavye bir ödül canavarıdır. Dünya çapında profesyonel oyuncuların tercih ettiği klavye, şimdi TÜRKÇE Tuş dizilimi ve TÜRKÇE Sürücü Desteği ile Karşınızda!
Macro özellikli programlanabilir Hyperesponse™ tuşları, Parmak izi bırakmayan tuşları, arka ışıklandırması ve eşsiz WASD ışıklandırma özellikleriyle Razer Lycosa klavye şekil ve özelliğin mükemmel karışımıdır!
Yazılım ve makro atamalarına sahip üst düzey sürücü desteği üstelik tamamen TÜRKÇE Razer Lycosa Sizin için tamamen TÜRKÇE olarak yeniden dizayn edildi.
Parmak izi bırakmayan ve kaymayan yapıdaki tuşlar Türkçe Razer Lycosa Özel Oyuncu Klavyesinin tüm tuşları kaymaz ve parmak izi bırakmaz malzemeden ürettildi.
WASD Oyun Bölgesinde Anti-Ghosting Özelliği Razer Lycosa, sıradan klavyelerde ortaya çıkan, bir kaç tuşa aynı anda basıldığında sinyal hatasından dolayı oluşan “ghosting” etkisinden etkilenmemektedir. Razer Lycosa üzerindeki WASD tuşları çevresinde seçilebilir anti-ghosting alanı ghosting yaşanmadan aynı anda daha çok komut verebilme olanağı sağlar.
Hyperesponse™ Teknolojisini Destekleyen İnce Tuş Yapısı Razer Lycosa'nın Hyperesponse™ tuşları, tuş gecikmesini ortadan kaldırır, gergin ve çekişmeli oyunlar sırasında kritik hareketleriniz için hızlı ve hassas tepkiler verir.
Tüm Tuşlar kaymaz ve parmak izi bırakmaz malzemeden yeniden dizayn edildi İstenildiğinde yalnızca WASD tuşlarını aydınlatabilen komple arka ışıklandırma Macro özellikli programlanabilir tuşlar WASD bölgesinde anti-ghosting özelliği Hyperesponse™ Teknolojisini Destekleyen İnce Tuş Yapısı Kolay erişilebilir çoklu ortam tuşları Windows tuşunu devre dışı bırakmak için Gaming modu Anında değiştirilebilen 10 özelleştirilebilir yazılım profili 1000Hz Ultrapolling™ / 1ms tepki süresi Kulaklık çıkışı ve mikrofon girişi Çıkarılabilir bilek destekleyici Bir adet dahili USB portu Tahmini Boyut: 470mm (uzunluk) x 165mm (genişlik) x 20mm (yükseklik) - Bilek Destekleyicisiz 470mm (uzunluk) x 222mm (genişlik) x 20mm (yükseklik) - Bilek Destekleyicili Sistem Gereksinimleri USB girişi olan bir PC, kulaklık çıkışı ve mikrofon girişi Windows® XP / x64 / Vista / Vista64 / 7 CD-ROM sürücüsü Internet bağlantısı (sürücüler için) 35MB boş sabit disk alanı
Tanıtım Videosu
1e1: Razer oyun aksesuarları DeathAdder, Lachesis, Naga fare modelleri ve Lycosa oyuncu klavyesi
Aynı zamanda elimde A4 TECH X7-G800V klavyesi de mevcuttur. Oda aynı şekil hiç kullanılmamış kutusunda bekliyor. İsteyen arkadaşlar mesaj yoluyla ulaşabilirler..Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.