valla bende yapmak isterim bu sitemle www.icon-style.com ama çekiniyorum böyle topiclere cevap vermeye gecen seferde buna benzer bir topice cevap verdim sitemin hit leri ii olmasına rağmen (2 aylık site 50.000 küsür hit) topici açan yok içerik farklı falan filan dedi,olmaz dedi. ama sitesine baktığımda,onun dost siteleri kendi sitesiyle hiç ama hiç ilgisi yoktu neyse içimi döktüm
valla bende yapmak isterim bu sitemle www.icon-style.com ama çekiniyorum böyle topiclere cevap vermeye gecen seferde buna benzer bir topice cevap verdim sitemin hit leri ii olmasına rağmen (2 aylık site 50.000 küsür hit) topici açan yok içerik farklı falan filan dedi,olmaz dedi. ama sitesine baktığımda,onun dost siteleri kendi sitesiyle hiç ama hiç ilgisi yoktu neyse içimi döktüm
Tamamdır . ekliyorum şimdi. sen de istersen imzamdaki banneri veya linkimi ekleyebilirsin..
icon arkadasım senınle msn de gorusmemız mumkunmu siteler hakkında. msn adresim imzamda yazıyor pm atmaya calıstım sana ama dolu kutun. sana zahmet ekleyıver konusalım. gorusmek dılegıyle
aktifnet hocam bendede cok sıte var pr lerı 3-4 olan. dılersen msn den gorusebılırız. adresim imzada yazıyor. sana pm atmaya calıstım ama sanırım pm kabul etmemıssın. neyse. eklersen sevınırım msn. gorusmek dılegı ıle.
bu arada dıger arkadaslar iyi sitelerim var tekilleri ve pr lerı yuksek. calısmak ısteyen olursa adresimi imzadan ekleyebılır. cok memnun olurum. gorusmek dılegı ıle
arkadaslar benım bır fıkrım var. bır tane IRC sunucum var. donanimhaberdeki sizlerin sıtelerınizi IRC'de DH Kanalı acıp oraya yonlendırmek ıstıyorum. online olarakta hepımız gorusmus oluruz. bu konuda bir kac site ile konustum bıle burdakı.ayrıca kanalımızın topicine ve sitelerimize ufakta olsa DonanimHaber Yazarız ve hertürlü burayı desteklemiş oluruz. katılmak isteyen olursa mrtsemih@hotm... eklesinler hemen goruselım. tesekkurler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratSemih -- 14 Mart 2006; 11:28:59 >