'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 33522 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Cevap: HD 7850 ve 7870 Türkiye Fiyatları Belli Oldu
Ayın 15nde verdiğim sipariş dün kargoya verilmişti, az önce gidip şubeden teslim aldım ürünü, teşekkürler pazarland
hayırlı olsun hocam. ;) kargo eve teslim yapmıyor mu?
Ev değil iş yerine teslim istemiştim, kargo şubesi yakın olduğu için sabah arayıp şubeye gelip gelmediğini öğrendim, ulaştığı haberini alır almaz soluğu şubede aldım . Pazarland sipariş takibinde hala kargo takip numarası verecekler
Ev değil iş yerine teslim istemiştim, kargo şubesi yakın olduğu için sabah arayıp şubeye gelip gelmediğini öğrendim, ulaştığı haberini alır almaz soluğu şubede aldım . Pazarland sipariş takibinde hala kargo takip numarası verecekler
site güvenimi kazandı. sapphire hd7850 442 lira, sapphire hd6850 238 lira, fiyatlar süper.
amd phenom ii x4 955 be | asrock 970 extreme3 | team elite 2x2gb ddr3 1333mhz cl9 | sapphire hd6850 | seagate barracuda 1tb 7200rpm | sapphire pure 625w | xigmatek gaia | cooler master haf 912 advanced
Ayın 15nde verdiğim sipariş dün kargoya verilmişti, az önce gidip şubeden teslim aldım ürünü, teşekkürler pazarland
hayırlı olsun hocam. ;) kargo eve teslim yapmıyor mu?
olsun hocam takip no veripte kargoya vermemelerindense takip no vermeyip kargoya vermeleri daha iyi olmuş. hayırlı olsun baktımda fiyatlar acaip uygun vatan %25 bile pahalı kalıyor. biraz tedarik süreci uzun olmuş ama tebrik etmek lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 27 Nisan 2012; 11:40:32 >
Intel Xeon E3-1240 - Corsair Hydro Series H80 - MSI Z77A G43 (G3) - G.Skill 2 x 4 GB DDR3 1333 Mhz - Gigabyte GTX 670 OC Windforce 3X - NZXT Tempest Evo - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Xi-fi Extreme Gamer Fatal1ty - Sennheiser hd 202 - Koss Pro DJ100 Tony Bennett Special Edition - Creative aurvana - Microsoft Zune
Çok sevinirim, bende GTX580 almıştım, hemde tam pazarland dan 7870 sapphire e onay verecekken GTX580 görüp onu almıştım. Bakalım hatamı etmişim, yoksa aralarında (düşüncem ve beklentim o yönde) kayda değer fark yok mu.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Çok sevinirim, bende GTX580 almıştım, hemde tam pazarland dan 7870 sapphire e onay verecekken GTX580 görüp onu almıştım. Bakalım hatamı etmişim, yoksa aralarında (düşüncem ve beklentim o yönde) kayda değer fark yok mu.
Bende ASUS GTX580 Matrix Platinum'ı satıp bunu aldım, o sebeple sonuçları bende merak ediyorum, elimde çok oyun yok gerçi ama yararlı olmaya çalışacağım..
HD 7870 kıyas anlamında GTX 580 den 1 gömlek üstündür, yeni teknoloji bakımından olsun, tükettiği güç bakımından olsun, ısı değerleri bakımından olsun, hız aştırma bakımından olsun. 7870 overclok ile 7970 in ensesine yapışıyorki, bu seviyede GTX 580 ni görmek ne mümkün. :) hız aştırma da yapsan ne yaparsan yap ara bariz bir şekilde açılıyor.
Ben de kullanıcı testi bekliyorum merakla. Şunların hangisi doğru bir öğrensek. Guru'da 40 fps http://www.guru3d.com/imageview.php?image=37135 Techpowerup 48 fps HWC Tom's AA'sız HIGH bir test yapmış buna göre 6950'yi boşuna satmışım.. Hele ki 1GB 6950 ile 2GB 8+6 pinli yüksek TDP'li 6970 ayrı bir komedi o teste. Ayrıca GTX570'in 1GB 6950'den geri kaldığı nerde görülmüş
HD 7870 kıyas anlamında GTX 580 den 1 gömlek üstündür, yeni teknoloji bakımından olsun, tükettiği güç bakımından olsun, ısı değerleri bakımından olsun, hız aştırma bakımından olsun. 7870 overclok ile 7970 in ensesine yapışıyorki, bu seviyede GTX 580 ni görmek ne mümkün. :) hız aştırma da yapsan ne yaparsan yap ara bariz bir şekilde açılıyor.
Kullanıcı testlerini (oclu, ocsuz) görelim, sonra hep beraber yorum yaparız.
Arkadaşımız hem 580 hem 7870 kullanmış biri olarak kullanımdaki tecrübelerini paylaşır, elinde varsa eski kartından kalan testler karşılaştırmalı sonuçlarıda koyar, somut ve güvenilir sonuçlar üzerinden değerlendiririz ona göre.
Arkadaşımız hem 580 hem 7870 kullanmış biri olarak kullanımdaki tecrübelerini paylaşır, elinde varsa eski kartından kalan testler karşılaştırmalı sonuçlarıda koyar, somut ve güvenilir sonuçlar üzerinden değerlendiririz ona göre.
Kesinlikle Optimist'in yapacak olması daha da iyidir. Gerçi matrix farklı skorlar veren bir 580 ama olsun
Kesinlikle Optimist'in yapacak olması daha da iyidir. Gerçi matrix farklı skorlar veren bir 580 ama olsun
İşin kötü tarafı GTX580 elimde sadece 10 gün kaldı ve 3dmark 11 dışında sonuç almadım, BF3 ve Metro 2033 oynadım ama skor almadım, aklımda kalan kare/saniye oranlarıda pek bilimsel olmaz
Daha önce Gigabyte gtx580 SOC kullanırken 1-2 test yapmıştım, umarım ekran görüntülerini silmemişimdir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 27 Nisan 2012; 16:34:54 >
Kullanıcı testlerini (oclu, ocsuz) görelim, sonra hep beraber yorum yaparız.
İşin kötü tarafı GTX580 elimde sadece 10 gün kaldı ve 3dmark 11 dışında sonuç almadım, BF3 ve Metro 2033 oynadım ama skor almadım, aklımda kalan kare/saniye oranlarıda pek bilimsel olmaz
Daha önce Gigabyte gtx580 SOC kullanırken 1-2 test yapmıştım, umarım ekran görüntülerini silmemişimdir..
Ben de ref tasarım ASUS 580 var. Müşavirde Windforce 3x ama OC mu yada PCB ref mi bilmiyorum. Benim 580'in bellek numarasından vrm ciplerine ve capasitör seri numaralarından soğutucuya kadar Zotca 580 amp ile aynı olduğunu biliyorum. Sen testleri yap bizde atarız çorbaya tuz biber falan Bu arada kardeşim hayırlı olsun kartın. Ne olursa olsun bu fiyata konuşacak zaten bir şey yok. Yeter ki temiz stabil kart olsun. Bf3'ü ultrada 680 ile bile multi oynayan yoktur merak etme Herkes nasıl hızlı zıplarım hızlı aim alır çakarım lagtan nasıl kaçarım derdinde
Siz testleri yapın, ben hangilerini yapabiliyorsam onları eklerim sizden sonra.
şimdi pazarlandi aradım cok sağlam bir müşteri hizmetleri var bu arada dh da kendini bilmezlerde var onları saymassak bu site cok iyi 27inç 3d samsung 1070 lira bu fiyatı başka yerde kim görebilir server taşınıyormuş fiyatlar gene düşecek yani birde en geç cumartesi pazar haric 10iş günü altını ciziyom 10 iş gününde kargoya verilir ve en gec 11 iş gününde elinizde olur fiyatlarda cok güzel güvenmeyen gidip kendini başka sitelerin yalancı indirimleriyle aldata bilir yarın sabaha fiyatlar en düşük fiyat seviyesine gerileyecek bende 3bin tllik bi sistem kumayı düşünüyom hadi hayırlısı bakalım i7 2700k 560lira idi sabah yarında öyle olacak bu firmaya vede diyerki firmalarada camur atmayın
inventus dan 7870 siparişi verdim aynı gün kargoya verdiler.Sistemime takdım kartı.Sesiz ve sıcaklık değerleri oldukça iyi.Sistemimi böylelikle tamamlamış oldum.Ultra grafik :)
Single da test ediyorsan rock and a hard place'in açık alanda tanların olduğu bölümde oynanış süresi boyunca Afterburner grafiğini eklemen mümkün mü? Multi de test ediyorsan 64 kisi olmasada yarıdan fazla dolu Caspian border....
BF3 de ayarları düşürmek minimum fps ye etki etmiyor. Bir kaç ayar düşürdüm 35-40 lara kadar iniyor. OC yi de 1050-1400 e dayadım gitti
Single da test ediyorsan rock and a hard place'in açık alanda tanların olduğu bölümde oynanış süresi boyunca Afterburner grafiğini eklemen mümkün mü? Multi de test ediyorsan 64 kisi olmasada yarıdan fazla dolu Caspian border....
Single ı daha hiç oynamadım. Açmadım bile Multiyi de akşam denerim. Yüksek fps ile oynamayı sevdiğimden ve ayarları yükseltmenin grafiklere pek etkisi olmadığından ayarları biraz ayarları düşüreyim ama 50 nin altına düşmesin istiyorum ama düşüş var yine. Uzak mesafelerde FXAA da pek işe yaramıyor o yüzde AA yı 2x yaptım.
Orijinalden alıntı: Hobar Single ı daha hiç oynamadım. Açmadım bile Multiyi de akşam denerim. Yüksek fps ile oynamayı sevdiğimden ve ayarları yükseltmenin grafiklere pek etkisi olmadığından ayarları biraz ayarları düşüreyim ama 50 nin altına düşmesin istiyorum ama düşüş var yine. Uzak mesafelerde FXAA da pek işe yaramıyor o yüzde AA yı 2x yaptım.
Bu da 900/5200 HD6950 ile aldığım Afterburner fps sıcaklık GPu usage vb dahil olanı. Save dosyası bulup direk o bölümü 10-15 dk oynarsan görürsün. Sağlam kasan bir bölümdür. İleride görünen açık alanda fps yerlere iner Bu da 15 dk sonra Afterburner. Full ultrada 3 kere anlık 30 görüyor. Genelde galiba 35-60 arası...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 28 Nisan 2012; 21:45:24 >
8+6 Pinli, VRM ve mosfetleri de özel PCB dizaynlı 7+2 fazlı (TFIII PE'den yüksek) TDP'si de haliyle yüksek Hynix bellekli ASUS 6950 DCII 2GB 980/5600 X skoru alan ve ayakta kalan bir karttı O testte voltajsız 900'dür. Çoğu referans 6950 voltajlı halde925'ten sonra cort. Bench alırda oyunda şişer... 3 ay bf3 multide çat demedi o kart... Üstelik OC'suz oynadım. Sen vakit bulursan orayı bi oyna. 560TI SLI ilk zamanlar yama öncesi eski sürücüyle yerlere vurdu orada Ben boşuna demiyorum multi tabi ayrı ama ölüyorsun spawn olurken o yukarıdaki gibi net bir grafik olmuyor. Single da da en çok kasan yer orası. Ben orayı AB grafik analiz için 15 dk oynuyorum. 560AMP 1GHZ 560TI, 560TI SLI, 570DCII 6950DCII ve 580 ile orayı test ettim. 3-5 64 kişi multiye yakın olur ama Caspian gibi olmaz. 64 kişi Caspian dışındaki bütün haritalarla aynı sayabiliriz.... Bu da 580 ile VSYNC Ama ayar HIGH mı ULTRA mı hatırlamıyorum.
SAPPHIRE HD7870 670 TL o sitede. Fiyatlar gerçekten çok iyi ama düşündürmüyor da değil hani. Şahsi fikrim paralel ithalat olması yönünde. Ürünü gelen arkadaşlar getiren distribütör hangisidir, yetkili servisi neresidir bilgi verebilirler mi ?
Benimde sormak istediğim birşey var Ürünü gelen arkadaşlar kutu içeriğinden, garanti ve fatura gibi belgelerinden hiç söz etmedi. Bunun hakkında yorum yazabilir misiniz? Ona göre bende sipariş geçmeyi düşünüyorum.
SAPPHIRE HD7870 670 TL o sitede. Fiyatlar gerçekten çok iyi ama düşündürmüyor da değil hani. Şahsi fikrim paralel ithalat olması yönünde. Ürünü gelen arkadaşlar getiren distribütör hangisidir, yetkili servisi neresidir bilgi verebilirler mi ?
bırakın artık su sıtede satılan urunlerın garantı durumunu.hepsı garantılı urunler.sızın gıbıler yuzunden dh de yasaklandı bu sıte.
bırakın artık su sıtede satılan urunlerın garantı durumunu.hepsı garantılı urunler.sızın gıbıler yuzunden dh de yasaklandı bu sıte.
Aferin sana hocam kurtardın dünyayı. Yorumumda kötü birşey yada hakaret eden birşey mi buldun da konuşuyorsun ? Aynı site üzerinden 2x 7870 ve ssd alacağım 2 gün içerisinde, gelen ürünlerin garantisini merak etmek en doğal hakkım.
Ek not olarak site ismi üzerinden açılan konularda ileri geri yorum yapıldığı için kaldırıldı o konu. Benim gibi ürün almayı düşünüp, alanların tecrübesinden yararlanmak isteyen kullanıcılar yüzünden değil. Polemiğe girecek birisi değilim, mümkünse de bana cevap hakkı doğuracak birşeyler yazma.
Aferin sana hocam kurtardın dünyayı. Yorumumda kötü birşey yada hakaret eden birşey mi buldun da konuşuyorsun ? Aynı site üzerinden 2x 7870 ve ssd alacağım 2 gün içerisinde, gelen ürünlerin garantisini merak etmek en doğal hakkım.
Ek not olarak site ismi üzerinden açılan konularda ileri geri yorum yapıldığı için kaldırıldı o konu. Benim gibi ürün almayı düşünüp, alanların tecrübesinden yararlanmak isteyen kullanıcılar yüzünden değil. Polemiğe girecek birisi değilim, mümkünse de bana cevap hakkı doğuracak birşeyler yazma.
ürün alacak arkadaslar hiç düşünmesinler kasa siparişi verdim tek bir çizik dahi olmadan elime ulaştı geçen hafta **** faturalı ve garantili ürün fiyatlar geri çekilince 7850 oc alacagım birde takip ediyorum **** fiyat düşünce bizdehesaplı.com da fiyat düşüyor 60 tl fazla oluyor ****a göre
ürün alacak arkadaslar hiç düşünmesinler kasa siparişi verdim tek bir çizik dahi olmadan elime ulaştı geçen hafta **** faturalı ve garantili ürün fiyatlar geri çekilince 7850 oc alacagım birde takip ediyorum **** fiyat düşünce bizdehesaplı.com da fiyat düşüyor 60 tl fazla oluyor ****a göre
Çok sağol hocam; duymak istediğim böyle tecrübeler işte, boş laf yapıp mevzuyu baltalamaya çalışanların lafları değil. İndirim tekrarlandığında 2x 7870 ve bir force gt alacağım bende.