Şimdi Ara

Test Drive: Ferrari Ertelendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  
        Daha önce Mart ayı sonu için çıkarılması planlanan Test Drive: Ferrari Racing Legends'ın ertelendiği duyuruldu.

Slightly Mad Stüdyosu tarafından geliştirilen oyuna yeni çıkış tarihi verilmezken, yapımın en geç 31 Mayıs 2012'de raflarda olması bekleniyor. Ertelenme konusunda herhangi bir açıklama yapmayan yapımcı, Test Drive'ın bu yeni halkasında 52 Ferrari aracı tasarlıyor. Italya'nın otomobil konusunda en ünlü markalarından Ferrari araçlarının bulunacağı Test Drive: Ferrari Racing Legends, F1 ve GT serilerinin yanısıra en yeni modelleri bünyesinde bulunduracak.

Yeni Test Drive'ın PC, PS3 ve Xbox 360 için geliştirildiği bilgisini de verelim.

• Çokta bekliyoduk ya. Dolu pist oyunu varken.
  • Kötü zamanlama tamda Max Payne 3 ve Dirt : Showdown gibi yapımların çıktığı zaman . Pek fazla satacağını düşünmüyorum . Umarım hayal kırıklığı yapmaz .
  • iptal edilse de olurdu yani
  • Bu Oyundan Bi' Cacık Olmaz!...
  • shıft 2 varken buna gerek olduğunu düşünmüyorum
  • Oyun güzelde, hep Ferrariyi ele almışlar, bir müddet sonra sıkar. :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Test Drive Unlimited 2 Club
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok gereksiz bir oyun olacak. Test Drive serisinden beklenmezdi. Pist oyunları sarmıyor =S
  • vitaya çıkaracakları için ertelenmiştir neden olacak
  • valla isterseler 2014te çıkarsınlar..
  • Beklenen ilgiyi goremeyince cikis tarihini daha da uzatiyorlar bence...
  • normaldir çünkü shift 2 gibi berbat bir oyun yaptıkları için bu firmanın hiçbir oyunu tutulmamıştır
  • test drive ı unuttum gıttım aklıma bıle gelmıyordu haberı okumasam o kadar kafamdan sılınmıs

tek sevdıgım unlımıted oyunuydu oda bana yettı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.