Şimdi Ara

TEST: PANASONİC FX8 (örnek fotolarla birlikte)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Li-ion piliyle 155 gram ağırlığa, 5 mp 3x Lecia optik zoom a sahip bu alet ultra compact bir makine için oldukça şaşırtıcı bir performansa sahip.
    Ultra compact otomatik tarzda bas çek bir makine olmasına rağmen, kullanıcıya birçok ayar yapmasınada olanak veriyor. Normal çekim modunda beyaz ayarına müdahale edebiliyorsunuz ve ekstra manuel beyaz ayarı da bulunuyor. Normal çekim programında ISO yada 80-400 arası müdahale edebiliyorsunuz. Çekim öncesi -2, +2 arası pozlama telafisi yapabilmeniz, Slow Shutter seçeneğinden denklanşör hızına 1/8 le 1 arası müdahale edebilmeniz Fx8 i tam otamatik bir model olmaktan daha öteye taşıyor. Her türlü ışık koşulunda bu ufacıcık aletten iyi sonuçlar almak mümkün.
    2.5 inçlik büyük LCD ekrandan çekim yapmak oldukça keyifli 114K piksel olan LCD ekranın çözünürlüğünü normal ışık koşullarında görüntüde yeterli olsa da, vizör olmadığı için bütün çekimlerinizi LCD ye bakarak yapacağınız için daha yüksek çözünürlikte bir LCD ekran olmasını beklerdim. Vizörün olmayışı size sürekli LCD ekranı kullanmayı gerektirdiğinden FX8 in çok fazla enerjiye ihtiyacı olacak . Bu sorunu çözmek için bir önceki modeline göre güçlendirilmiş 1150 amperlik batarya kullanılmış. Bu batarya sayesinde çok fazla çekim yapabiliyorsunuz. Yaptığım çekimlerde tecrübelerime dayanarak enerji sorunu yaşatmıyacak bir alet diyebilirim. LCD ekranda 3 kademeli batarya durumunun gözükmesi oldukça faydalı bir özellik. Ayrıca güç tasarrufu sağlamak amacıyla ekonomi moduda bulunuyor.
    Hazır çekim modlarına 3 tane daha eklenerek 12 ye çıkarılmış, özellikle Food modunu çok başarılı buldum. Çevredeki ışık koşullarından etkilenmeden gıdaların doğal renklerde çıkmasını sağlıyor. Daha sonra örnek fotoları da göndericem.
    400 ISO bu tarz makinelerde olduğu gibi Fx8 de noise oluşturuyor. Ama Slow Shutter i kullanarak 100 ISO da gece çekimlerinden iyi sonuç almak mümkün. 400 ISO yuda mecbur kalmadıkça kullanmayın derim.
    En beğendiğim yönlerinden biri de video çekimiydi, Vido kalitesini çok beğendim, Gece çekimlerinde bile çok başarılı. Adete bir video kameradan farksız. Video modunda beyaz ayarı yapabilmeniz, cool efektleri uygulayabilmeniz , -2 ,+2 ile uygun ışık durmunu ayarlayabilmek ektstra hoş. 640x480/30fps de sürekli çekim için hızlı bir SD karta ihtiyaç var. Benim elimdeki Panasonic 512 MB lık High Speed SD kart yavaş kaldı. Daha hızlı bir kart tavsiye ederim.
    Compackt bir alette bile Titreşim önleme özelliğinin bulnması Fx8 si rakiplerinden üstün kılıyor. Genel olarak compakt bir ürün için beklentileri fazlasıyla karşılayan bir ürün, ortalamanın üzerinde bir fotoğraf kalitesi var.

TEST: PANASONİC FX8  (örnek fotolarla birlikte)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtolga -- 22 Şubat 2006 15:06:44 >

• Ürünle ilgili merak ettiklerinizi sorabilirsiniz

Orjinalden alıntı: Acharad

çekim örnekleri var mı ?

çekim örnekleri var, dün paylaşım sitelerine yükleyemedim, en kısa sürede onlarıda göndericem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtolga -- 17 Şubat 2006 10:15:36 >

http://www9.rapidupload.com/d.php?file=dl&filepath=16526

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtolga -- 17 Şubat 2006 10:16:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nadir_en

video çekim örneklerini de görebilir miyiz bir zahmet?

Tabiki, uzun olur diye yüklemek istememiştim en kısa sürede onlarıda yükleyip gönderirim

Orjinalden alıntı: altuga

kullanma klavuzunu bulabileceğim bir yer veya link var mı? Teşekkürler.

Eğer ürünün garantili ise, Tekofaks ı arayıp kullanma kılavuzunu isteyebilirsin

TEST: PANASONİC FX8  (örnek fotolarla birlikte)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtolga -- 17 Şubat 2006 17:21:54 >

Dosya Silme Linki:http://www.hemenpaylas.com/download/221105/ust_gecit.MOV.html=DBFF55162130

yıldızlı yerler hemen paylas olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manuel -- 19 Şubat 2006 8:52:34 >

Dosya Silindi!
    Hemen Paylaş! dosya sistemini kullandığınız için teşekkür ederiz.

Dosya başarı ile silinmiştir.

Hatta TeknoSA'daki Panasonic GA140 DV cam + FX8 + tripod + çanta 1699YTL 10 taksit kampanya kaşındırmıyor değil beni.
  • Bugün dolaşırken uğradım, gs140 küçük, hafif güzel..
    Fx8 de hakikaten hoş, şeytan diyor sat canon a85'i al bu seti

Gündüz çekimi
    http://s1.ultrashare.net/hosting/fs/ecba8fffb3d812d6/

Gece çekimi
    http://s1.ultrashare.net/hosting/fs/d3954100d401ef6b/

iki videoda da özellike tranvay çektim ki makinenin hızı daha iyi anlaşılsın diye

• arkadaşlar ben doğubanktan fx 9 aldım ( tekofaks fx 9 u getirmiyo ) ve inanılmaz memnunum. görüntü kalitesi ve flaş yeterliliği açısısından almayı düşündüğüm sony t9 a bin basar. fx 8 in tek farkı 5 mp olması, onun dışında herşey aynı diyebilirim. gerek fx 9 u ( yurtdışından veya doğubanktan ) gerekse fx 8 i şiddetle öneririm. gayet compact aletler ve boyutlarının üzerinde bir performans sergiliyolar. özellikle görüntü sabitleme kusursuz çalışıyo. almadan önce çok araştırdım, ordan bliyorum nikon s1 ve s3 den daha iyi bir alet, düşünenler haberiniz olsun derim.
  • Optik zoom un yaptığı yakınlaştırma mesafesi, bakmanızı tavsiye ederim

http://www9.rapidupload.com/d.php?file=dl&filepath=16765

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtolga -- 20 Şubat 2006 16:10:54 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.