Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Windows Resim ve Faks Görüntüleyicisi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Yazılım] >> İşletim Sistemleri >> Microsoft İşletim Sistemleri >> Windows Resim ve Faks Görüntüleyicisi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sena23

16 Şubat 2006; 11:24:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Resimleri "Windows Resim ve Faks Görüntüleyicisi" ile açarken bir zaman sonra Paint programı açmaya başladı.... Eski haline döndürecek bir ayar olmalı ama nerede? Bilen varsa söyleyebilir mi? Kayıt Defteri ayarı vs.... Windows Resim ve Faks Görüntüleyicisi ile Önizleme yapamıyorum, sürekli paint açılıyor...

Memleketi batırdınız! Devleti batırdınız! Eğitimi batırdınız! Bir dilimiz kalmıştı onu da ATA'mın emanet ettiği gençlik batırdı!
Ne kaldı ki inandığımız...
Geriye bunların hepsini yeniden diriltecek olan uyumayan ve yeni uyanan TÜRK GENÇLERİ kaldı!
sena23

16 Şubat 2006; 16:42:54 

daha önce karşılaşan yok mu bu sorunla?!

Memleketi batırdınız! Devleti batırdınız! Eğitimi batırdınız! Bir dilimiz kalmıştı onu da ATA'mın emanet ettiği gençlik batırdı!
Geriye bunların hepsini yeniden diriltecek olan uyumayan ve yeni uyanan TÜRK GENÇLERİ kaldı!
sena23

18 Şubat 2006; 1:54:42 

ben becerdim bari cevabını yazayım... winxp manager veya benzeri bir programla "Windows Resim ve Faks Görüntüleyicisi" kullanımını kaldırın ondan sonra tekrar geriye çevirin bu ayarı... tamamdır.

fatihhk

Sisteme Gözat

18 Şubat 2006; 15:04:31 

yada herhangi bir resmin üzerine sag tıklayıp ozelliklerden birlikte ac yazan yerden kullanılacak programı secebilirsiniz.

sena23

19 Şubat 2006; 11:23:02 

öyle denedim canım... mesela sağ tıklayıp birlikte aç, Windows Resim ve Faks Görüntüleyicisi seçiyorsun gene paintle açıyor... bir türlü Windows Resim ve Faks Görüntüleyicisi açmıyordu..
neyse hallettik sorunu...

crazy_captan

24 Ocak 2008; 11:44:04 

merhaba ben windows resim ve faks görüntüleyicimi vista nınki gibi yapmak istiyorum ama beceremedimne yapa bilirm indirmem için bazı siteler yollarsanız çok sevinirim

flk
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Yazılım] >> İşletim Sistemleri >> Microsoft İşletim Sistemleri >> Windows Resim ve Faks Görüntüleyicisi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
GSmart i350 Video
GSmart i350 Video
Point of View 9800GTX video
Point of View 9800GTX video inceleme

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç