Şimdi Ara

Android için Instagram uygulaması ön kayıtları başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj







  • Sahip olduğu 27 milyon kullanıcı sayısı ile fotoğraf tabanlı paylaşım platformlarının en başarılılarından birisi haline gelen ve sadece iOS uygulaması ile bu başarıyı yakalayan Instagram uygulamasının Android sürümü için geliştirmeler devam ediyor.




    Firma bu geliştirmelere Android kullanıcılarını da dahil etme kararı aldı. Yayın tarihini çok kısa bir süre sonra olarak niteleyen firma, Android sürümünün iOS sürümünden daha iyi özellilklere sahip olacağını da belirtmişti.




    Anroid sürümünün ne tür fonksiyonlar sunacağı hakkında bilgi yok. Ancak tepe yöneticisi, Google Android ekibinin bu sürümden oldukça etkilendiğini söylüyor. Android sürümü için ön kayıt yapmak isteyenler bu adrese başvurabilir.

     








  • Yaptıkları ikon gerçekten çok yaratıcı olmuş.
    Merakla bekliyoruz.
  • Bir şeyi yada işi sonradan yapmanın avantajalarıda vardır dezavantajalarıda Google İOS'dan bunu görüp daha iyisini yakalıyorsa bu onun başarısıdır ama İOS ile aynı kullanıcı kitlesini yakalamak yine onlara kalmış.. Hiç belli olmaz daha başarılı bir uygulama olursa geçerde fark atarda.
  • Devlet bize bakmiiii :((
  • Kaç aydır çıkamadı gitti.
  • Android kullanıcısıyım markette her dikkatimi çekeni indiririm ses uygulaması olsun resim olsun kamera uygulamaları tarayıcılar vs dikkatimi ne çekerse indiririm

    telefondanda silmem bi ara lazım olur felan diye kullanırım

    kısacası ben bu uygulamayı ios da 27 milyon kişi kullanmış-indirmiş diye indirip kullanmam işime yararsa kullanırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NeverJames

    Android kullanıcısıyım markette her dikkatimi çekeni indiririm ses uygulaması olsun resim olsun kamera uygulamaları tarayıcılar vs dikkatimi ne çekerse indiririmtelefondanda silmem bi ara lazım olur felan diye kullanırımkısacası ben bu uygulamayı ios da 27 milyon kişi kullanmış-indirmiş diye indirip kullanmam işime yararsa kullanırım


    zaten 27 milyon kullanıp ve android'e geçtiğine göre programın kullanılırlığının şüphesiz iyi olduğuna kuşku yok.sizinde işinize yarayacaktır emin olun :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isyankar_emre

    Bir şeyi yada işi sonradan yapmanın avantajalarıda vardır dezavantajalarıda Google İOS'dan bunu görüp daha iyisini yakalıyorsa bu onun başarısıdır ama İOS ile aynı kullanıcı kitlesini yakalamak yine onlara kalmış.. Hiç belli olmaz daha başarılı bir uygulama olursa geçerde fark atarda.

    Sen ne lüzumsuz bir adamsın ya ,madem post kasıcan niye haberlerin altında kıvranıyorsun ,her msj ın eksi yiyor,hiç bir bilgin yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • instagram'ın uyguladığı filtrelerin birebir aynıları, başka uygulamalarda da var. örneğin picnik, befunky, pixlr gibi. üstelik instagram gibi kullanışlı, hızlı hatta daha fazlası olanlar var. fakat gel gör ki instagram'ın albenisi sadece iphone'da olduğu için yüksek(ti). artık android kullanıcılarının da yararlanabilecek olmaları güzel. yalnız instagram android'te daha iyi özelliklere sahip olacakmış. iyi de ios'ta 27 milyon kullanıcıya ulaşana kadar android'i küçümsediniz de android alıp başını gidince şimdi mi akıllandınız? yani ya iphone ya da android kullanıcılarından birini salak yerine koyduğunuz açık.
  • imaj pazarlama !
  • yazdıklarımın konu ile alakası yok. her iphone ve android haberinde ati-nvidia fanları gibi garip garip mesajlar atılıyor. hadi attı mesaj millet basıyor eksiyi...daha sonra akıllı arkadaşlarımız hakaret ediyor. bu ne ya iphoneye tezahürat yapınca paramı kazanıyorsunuz?? yada atiye nvidiaya???
  • 4.0 platformu ile entegreli olarak gelse tadindan yenmez dogrusu.
  • valla güzel app.. heyecanla bekliyorum..
  • http://instagr.am/android/

    Adres burda link yok malasef konuda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.