Şimdi Ara

Lüsid Rüya Aşamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendim yazdım. Aşamaları bence böyle. Ne kadar parçaya bölersem geldiğim seviyeyi o kadar iyi anlarım diye düşünüyorum.

Her gece olmasa da istediğim rüyayı görebiliyorum. Ama yılda birkaç kez kontrol edebiliyorum. Mesela köpek görmek istiyorsam birkaç gün içinde görebiliyorum. Araba sürmek istiyorsam rüyamda sürüyorum vb.

-Rüya görmek
    -Her gece rüya görmek
    -Her gece birkaç farklı rüya görmek.
    -Her gece rüyalarını hatırlamak.
    -Her gece gördüğün rüyaları ayrıntılı olarak hatırlamak.
    -Her gece gördüğün rüyaların hepsini ayrıntılı olarak hatırlamak.
    -İstediğin rüyayı görebilmek.
    -Her gece istediğin rüyayı görebilmek.
    -Her gece istediğin birkaç rüyayı görebilmek.
    -Rüyadayken rüyada olduğunun farkına varmak.
    -Rüyada bazı olayları kontrol edebilmek.
    -Rüyada birçok olayı kontrol edebilmek.
    -Oluşturduğun rüyaları uzun tutabilmek.

Bundan sonraki aşamaları yazmayacağım çünkü yaşamadım. Her gece istediği rüyayı görebilen ve inception filmindeki gibi rüyasında ikinci hayatını kuran insan tanımıyorum. Varsa da en iyi ihtimalle milyonda bir ihtimaldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 23 Mart 2012; 20:57:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DHzgn

Kendim yazdım. Aşamaları bence böyle. Ne kadar parçaya bölersem geldiğim seviyeyi o kadar iyi anlarım diye düşünüyorum.

Her gece olmasa da istediğim rüyayı görebiliyorum. Ama yılda birkaç kez kontrol edebiliyorum. Mesela köpek görmek istiyorsam birkaç gün içinde görebiliyorum. Araba sürmek istiyorsam rüyamda sürüyorum vb.

-Rüya görmek
    -Her gece rüya görmek
    -Her gece birkaç farklı rüya görmek.
    -Her gece rüyalarını hatırlamak.
    -Her gece gördüğün rüyaları ayrıntılı olarak hatırlamak.
    -Her gece gördüğün rüyaların hepsini ayrıntılı olarak hatırlamak.
    -İstediğin rüyayı görebilmek.
    -Her gece istediğin rüyayı görebilmek.
    -Her gece istediğin birkaç rüyayı görebilmek.
    -Rüyadayken rüyada olduğunun farkına varmak.
    -Rüyada bazı olayları kontrol edebilmek.
    -Rüyada birçok olayı kontrol edebilmek.
    -Oluşturduğun rüyaları uzun tutabilmek.

Bundan sonraki aşamaları yazmayacağım çünkü yaşamadım. Her gece istediği rüyayı görebilen ve inception filmindeki gibi rüyasında ikinci hayatını kuran insan tanımıyorum. Varsa da en iyi ihtimalle milyonda bir ihtimaldir.

nasıl yapıyosun bana da öğretsene

• Tüm aşamaları tek tek geçeceksin.

Rüya görüyor musun? görüyorsan bir sonraki hedefin her gece rüya görmek. Çoğu insan her gece rüya görür ama hatırlamaz. Hatırlamak için rüya günlüğü tutmalısın. Ben rüya günlüğü tuttuğumda her gece 3-5 farklı rüya görüyorum ve uyandığımda hemen yazdığım için hatırlıyorum. Yatağının yanında kalem defter ve oda karanlıksa fener bulundur. Gece uyandığında hemen gördüğün rüyaları cümle olarak değilde birkaç kelimeyle yaz. Gömleğimin cebinde küçük kedi-gri yeni araba sürdüm-arkadaşımla yürüyoruz gibi. Sonra her gece yatmadan önce önceden yazdığın rüyaları oku ( birikince hepsini okumazsın, birkaç dakika okuduktan sonra yatarsın. Devamını okumaya sonraki gece devam edersin. Her gece rüya günlüğü tuttuğunda en fazla 1 ay sonra istediğin rüyaları görmeye başlarsın. Dikkat et ama, görmeye başlarsın diyorum, kontrol edebilirsin demiyorum. Belki rüyada olduğunun farkına varabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.