Şimdi Ara

iPad dizi sitesi varmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
9.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.dizimag.com da dizileri ipad ile safariden rahatlıkla izleyebiliyorsunuz. Ben de hala dizitv falan appini kullanıyordum ki çoğu zaman açamıyordum dizileri bununla çok süper oldu. Duymayanlara duyurulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ddizi.com da deneyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: secospacos

Ddizi.com da deneyebilirsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_57781872/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57781872 daha önce çok konu açılmıştı bu benim ki
  • Tam da aradigim haber, saolasin.
  • versiyon 4.3.3. mü?
    dizimag, ios 5.0.1 ile sadece rlxhkn arkadaşımızın javascriptiyle işe yarıyor.
  • Versiyonum 4.3.3 işte, ben hiçbir şey yapmadım. Normal giriyorsun aynı diğer videolar gibi quicktime sembolüyle başlat tuşu çıkıyor. Çok güzel:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavisi

Versiyonum 4.3.3 işte, ben hiçbir şey yapmadım. Normal giriyorsun aynı diğer videolar gibi quicktime sembolüyle başlat tuşu çıkıyor. Çok güzel:)
    Ben diziport'tan da izliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iea96

Ben diziport'tan da izliyorum.

Alıntıları Göster
    ipad 1 5.1 var bende ve dediğin (dizimag.com) siteden izleyemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thanatosus

iOS 5'te bir sıkıntı oldu o site ile ilgili. iOS 4'te sıkıntısız bir şekilde izlenebiliyor. iOS 5 için de Puffin Web Browser'ı tavsiye ederim bu tip siteler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thanatosus

Alıntıları Göster
    IOS 5 deki dizimag ve direkizle sorunu rlxhkn arkadaşımızın yazdığı bir scriptle çözüldü arkadaşlar. Şu konuya bakmanız yeterli:

http://forum.donanimhaber.com/m_58323238/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58858956

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

IOS 5 deki dizimag ve direkizle sorunu rlxhkn arkadaşımızın yazdığı bir scriptle çözüldü arkadaşlar. Şu konuya bakmanız yeterli:

http://forum.donanimhaber.com/m_58323238/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58858956

Alıntıları Göster
    bugun dizi izleme siteleri inanılmaz yavaş,laptopta canavar gibi açılıyor ama ipad de gıdım gıdım gidiyor
    yabancıdizi izle ise hiçbir diziyi açmıyor bilmiyorum durum sizde nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

bugun dizi izleme siteleri inanılmaz yavaş,laptopta canavar gibi açılıyor ama ipad de gıdım gıdım gidiyor

Alıntıları Göster
    "Fullfilmizle" application adı bunu indirebilirsin dizi film yeşilçam filmleri eski yeni diziler yabancı türkçe hepsi bulunur ben memnununm dilediğin herşey var ve de devamlı güncelleniyor.
  • quote:

yabancidiziizle.com video oynatıcı altyapısında vidivodo ya döndü. Video içlerine reklam aldıklarından dolayı ipad de izlemede sorunlar çıkarıyor.
    Yabancidiziizle yönetiminden konu ile ilgili bana yollanan cevapta siteye kayıt olun problem kalmaz deniyor. Bu tarz sitelere kayıt olma işini benimsemediğim için denemedim. Eğer siz siteye kayıtlıysanız ve yine açamıyorsanız Yabancidiziizle vidivodo altyapısından vazgeçmediği sürece bu siteyi ipad üzerinden kullanmayı unutun.
    Yukarıda bir arkadaşımızın bahsettiği puffin browseri ben de denedim. Özellikle dizimag üzerinde kullanabilmek iyi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: OzeNHocA

quote:

yabancidiziizle.com video oynatıcı altyapısında vidivodo ya döndü. Video içlerine reklam aldıklarından dolayı ipad de izlemede sorunlar çıkarıyor.
    Yabancidiziizle yönetiminden konu ile ilgili bana yollanan cevapta siteye kayıt olun problem kalmaz deniyor. Bu tarz sitelere kayıt olma işini benimsemediğim için denemedim. Eğer siz siteye kayıtlıysanız ve yine açamıyorsanız Yabancidiziizle vidivodo altyapısından vazgeçmediği sürece bu siteyi ipad üzerinden kullanmayı unutun.
    Yukarıda bir arkadaşımızın bahsettiği puffin browseri ben de denedim. Özellikle dizimag üzerinde kullanabilmek iyi oldu.

teşekkürler cevap için
    puffin browser da baz sitelerde bu site banlanmıştır tarzı garip mesajlar çıkıyor,dizimag da yavaş geldi bana o sitede

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OzeNHocA

quote:

teşekkürler cevap için
    puffin browser da baz sitelerde bu site banlanmıştır tarzı garip mesajlar çıkıyor,dizimag da yavaş geldi bana o sitede

Alıntıları Göster
    Puffin browser kendisini desktop tarayıcısı olarak tanıtıyor. Bunun yanında sitelere girdiğinizde ipad ile giriş yaptığınız biliniyor. Muhtemelen dizimag bu durumu sahtekarlık veya bot kullanımı olarak algılıyor bunun için sizi teste sokuyor. Ülkemizin başkentinin 2. veya 3. harfini kodlayın gibi bir mesaj geliyor. Siz bu soruya doğru cevap verdiğinizde siteye erişimi yapabiliyorsunuz.
    Yavaş olma durumu ise şöyle. Yine Dizimag üzerinden konuşmak gerekirse dizileri sitedeki tarayıcıdan izlemek yerine sol üst köşede çıkan Play in Fullscreen seçeneği ile izlediğinizde dizilerde yavaşlama ve kasıntı olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: adamantium

"Fullfilmizle" application adı bunu indirebilirsin dizi film yeşilçam filmleri eski yeni diziler yabancı türkçe hepsi bulunur ben memnununm dilediğin herşey var ve de devamlı güncelleniyor.

böyle bir apps yok hocam bulamadım ben
  • quote:

quote:

böyle bir apps yok hocam bulamadım ben

Alıntıları Göster
    Arkadaşın bahsettiği uygulama Film İzle ise eğer aldırmayın gitsin. Bedavayken indirmiştim. iPadde uygulamayı açınca iTunes'un uygulamayla ilgili sayfası gözüküyor.
    Filmler YouTube linkleri hep. Satın almadan önce yorumlarını okuyun. Çok sayıda lehte fake yorum var, dikkat edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Arkadaşın bahsettiği uygulama Film İzle ise eğer aldırmayın gitsin. Bedavayken indirmiştim. iPadde uygulamayı açınca iTunes'un uygulamayla ilgili sayfası gözüküyor.
    Filmler YouTube linkleri hep. Satın almadan önce yorumlarını okuyun. Çok sayıda lehte fake yorum var, dikkat edin.

Alıntıları Göster
    İpad appstore ac en iyilere tıkla " Film Dizi izle - pop corn player " zaten 319 oy almış yorumlarıda okuyabilirsin iyi seyirler. Applicationu indirince fullfilm izle oluyor adı kusura bakma yanlış yazmışım tam adı tırnak işaretleri arasındadır.

• Turk diziler icindewww.ddizi.com deneyebilirsiniz direk safari ile acilir
  • quote:

İpad appstore ac en iyilere tıkla " Film Dizi izle - pop corn player " zaten 319 oy almış yorumlarıda okuyabilirsin iyi seyirler. Applicationu indirince fullfilm izle oluyor adı kusura bakma yanlış yazmışım tam adı tırnak işaretleri arasındadır.

ah bir inansam..parası önemli değil ama...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.