Şimdi Ara

MART AYINA ÖZEL 0 KM KAMPANYALI ARAÇLAR. BUYRUN İÇERDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
6.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İmzamda da göründüğü üzere aracımı satma arifesindeyim. Bugün hava da güzeldi arkadaşımla beraber 3-5 tane showroom gezmek için çıktık dışarı

Bu arada kendime herhangi bir C sınıfı HB dizel düz vites en boş donanımda araçlar baktığım için,onların fiyatlarını aldım sadece.

İlk olarak Altunizade de olan Arkas Opel'e girdik.

1.3 Cdti 95 HP Edition donanım Yeni Opel Astra'nın internetteki liste fiyatı 46.976 TL'ydi ancak 45.400 TL'ye kadar indiler. Park sensörü hediye. Ayrıca Arkas Opel çok ilgilendi ve çok güleryüzlü karşıladı. Fiyat çok uygun geldi.

Ordan çıkıp hemen yan binada ki Arkas Citroen'e girdik. 1.6 Hdi 92 HP Attraction düz vites Yeni C4'ün internetteki liste fiyatı 44.970 TL'ydi ancak 44.000 TL'ye indiler. Yalnız aracı incelerken hiç beğenmedim. Özellikle koltuklarını

Bir sonraki durağımız Kozyatağı'ndaki Fiat Arma oldu. Baz donanım Fiat Bravo 1.6 multijet 105 HP düz vites 41.500 TL'ye bıraktılar. Fiyat çok uygun geldi ama pek ısınamadık araca arkadaşla.

Daha sonra Koşuyolu'ndaki Tepretoğulları Renault'a geldik. 1.5 Dci 90 Hp düz vites en baz donanımın bir üstü Expression Megane için 46.000 TL fiyat verdiler.

En son olarak da Bağlarbaşı'ndaki Peugeot Açı'ya girdik. Yeni 308 1.6 hdi 92 Hp en baz donanım için 44.000 Tl fiyat aldık.

Bu fiyatlar kampanyalı fiyatlar üzerinden alınan indirimli fiyatlar.

Kendi aracımı bu saydığım bayiler 22 ile 25 arası fiyatlara saydılar, Kısacası öldürdüler aracı

Opel Astra 1.3 Cdti Edition 45.400 TL fiyatı ile bana çok uygun geldi. Kendi aracımın da şuan 27.000 TL'ye 4-5 tane alıcısı var benden haber bekleyen.

Sizce 30.000 TL peşin 15.000 TL kredi ile Yeni Astra 1.3 Cdti Edition alayım mı ?

Bu alınan fiyatların hepsi ay sonuna kadar geçerli. Ancak hangi bayi ile konuşssak kimi açık açık kimi yarım ağız satışların yerlerde olduğunu söyledi. Acaba diyorum 2 ay sonra falan daha da indirimler olurmu ? Yoksa bindirimler mi olur ?

Herkese iyi forumlar. Konuyu açma amacım hem öneri almak hemde bu model araçları düşünen arkadaşlar için fiyat bilgilendirmesinde bulunmak

EDİT : Arkadaşlar son olarak durum şudur.

Anahtar Teslim Liste Fiyatı / Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı / Pazarlıkla Benim Aldığım Son Fiyat

Yeni Astra 1.3 CDTİ 95 HP Edition : 53.526 TL / 46.976 TL / 45.000 TL

Yeni Astra 1.3 CDTİ 95 HP Enjoy Plus : 55.455 TL / 53.455 TL / 48.750 TL

Hangi donanımı alırsam hediye olarak ;

Park sensörü , Karter koruma , Boya koruma , Kaput koruma filmi hediye edecekler. Anahtar teslim fiyatından iki araç için hemen hemen 8.000 TL gibi bir indirim almış bulunuyorum.

Test sürüşü yaptım, Araç hoşuma da gitti. Sadece hangi donanım paketini alsam diye düşünüyorum. Aldığım fiyatlar iyimi sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengiz Ç. -- 25 Mart 2012; 0:59:19 >

• Süper çalışma olmuş, Megane Sports Tourer baktınız mı? Bence hem spor hem de çok kullanışlı bir model.
  • benim kişisel görüşüm yaz geliyor genelde araba satışlarında önceki yıllarda artış olurdu şu anda ise artan vergiler yakıta gelen zamlar geçim zorluğu nedeniyle bu sene araç satışlarında ciddi bir düşüş bekliyorum. dolayısıyla araç satışlarındaki düşüş ne araç üreticilerinin işine gelir ne de devletin. dolayısıyla devlet yakıttan ve sıfır km araçtan vergi almaktadır. düşen bu rakamı tekrar yukarı çıkarmak için bir dizi önlem alacaklardır. bu vergi indirimi olabilir. birkaç ay sabredilmesinden yanayım. acele etmemek gerekir
  • Bilgiler güzel hocam. Bence biraz beklemekte fayda var; bana göre acil araba ihtiyacı olanlar dışında parasının kiymetini bilen bilinçli hiç bir tüketici bu fiyatlara bu araçları almaz, almamalı!!!
  • baktığınız araçlar içerisinde en iyisi yeni astra bence.diğerleri astranın yerini tutamaz.aldığınız fiyatta makul gibi.astrayı kaçırmayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyanet
    Süper çalışma olmuş, Megane Sports Tourer baktınız mı? Bence hem spor hem de çok kullanışlı bir model.

Yok hocam Sports Tourer bakmadım. 45.000 TL bandın da HB dizel C Sınıfı baz donanım araç bakıyorum
  • Valla Astra iyide o 1.3 motor için 2 kez düşünürdüm ben olsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

Valla Astra iyide o 1.3 motor için 2 kez düşünürdüm ben olsam.

Hangi açıdan ?

Performans açısından diyorsanız bir beklentim yok, isteğim de yok, hevesimi daha önce alacağım kadar aldım.

Tek beklentim düşük yakıt tüketimi. Bir önceki kasa Astra'da 1.3 motoru sürdüm. Yakıt olarak inanılmaz derece de ekonomik.
  • o yakışıklı astra, imzamdaki B sınıfı fabiaya geçilecek ya!bence hiç hoş bi durum değil.tamam performans herşey demek değil ama bu 1.3 dizel astranın performansıda rezalet.o güzelim arabaya o motor konulur mu arkadaş
  • vay be fiyatlara bak...2010 aralıkta opelden 111. yıla özel seri astra 1.3 cdti için 37.500 fiyat almıştım.....Allah dayanma! kuvveti versin bize..
  • Tüm araçların fiyatı olması gerektiğinden fazla. Ama aralarında benim kriterlerime göre en uygunu bu geldi açıkcası.
    Bravo'nun da 41.500 TL fiyatı iyi ama iki aracında içine oturunca Astra J aradaki fiyat farkına değer hissiyatı yarattı bende.

Performans konusuna gelince; 2.5 V6 200 HP aracımı sattığım günden sonra pek aradığım bir kriter olmadı. Öğrenci adamım 100 kilometre de 5-5.5 L yaksın bana yeter.

Şuan bu araç açıkcası çok aklıma yattı yarın gidip bir daha görüşmeyi düşünüyorum.
  • bence o fiyatlara sıfır almak yerine 2010-2011 model 20-30.000 km arasında ikinci el almak daha mantıklı...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-full-full-orjinal-megane-iii-hb-1-5-dizel-privelege-76111504/detay
  • Hocam fiat evet marka imajı kötü bir araba. Belki sorun çıkarma oranı elektronik işçilik vs gibi kısımlarda daha yüksek olabilir. Böyle bir imajı var ama ne kadar doğru tartışılır. Fakat sanırım kimse multijet motora laf söyleyemez. Sorunsuz dayanıklı bir motor. Motoru için fiat bravo veya gene motoru için ve daha sorunsuz ve güvenilir bir marka olduğu için renault olmalı seçiminiz.
    Yani para verebiliyorsanız megane veremiyorsanız bravo derim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

o yakışıklı astra, imzamdaki B sınıfı fabiaya geçilecek ya!bence hiç hoş bi durum değil.tamam performans herşey demek değil ama bu 1.3 dizel astranın performansıda rezalet.o güzelim arabaya o motor konulur mu arkadaş

sen öyle diyorsunda fabia rs alan adam kalkışta 320 d yide 520 d yide tokatlıyacak onlar ne yapsın
    bunu böyle değerlendirmemek lazımyollar yarış pisti değil tabii bana göre .ama yinede bazen insan azıcıkta olsa performans bekliyor.yinede arkadaşın şevkini kırma . astra iyi arabadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canmert2005

quote:

o yakışıklı astra, imzamdaki B sınıfı fabiaya geçilecek ya!bence hiç hoş bi durum değil.tamam performans herşey demek değil ama bu 1.3 dizel astranın performansıda rezalet.o güzelim arabaya o motor konulur mu arkadaş

sen öyle diyorsunda fabia rs alan adam kalkışta 320 d yide 520 d yide tokatlıyacak onlar ne yapsın
    bunu böyle değerlendirmemek lazımyollar yarış pisti değil tabii bana göre .ama yinede bazen insan azıcıkta olsa performans bekliyor.yinede arkadaşın şevkini kırma . astra iyi arabadır.

hocam astra çok iyi araba.tip olarakta çok yakışıklı.zaten performans herşey demek değil diye belirttim ama bu 1.3 CDTI motorda tam bir rezalet.arabanın 0-100 hızlanması 14.5 saniye.bide dolu olursa 16 saniyede falan çıkar 0 dan 100 e.yani tam bir facia.o kadar güzel bi arabaya bu motoru koymak ayıp değil mi yani?ışıklarda kalkışta ve sollamalarda bu güç eksikliği hissediliyor biliyorsun ve buda önemli bi durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywolf35 -- 22 Mart 2012; 21:20:45 >

• quote:

quote:

quote:

hocam astra çok iyi araba.tip olarakta çok yakışıklı.zaten performans herşey demek değil diye belirttim ama bu 1.3 CDTI motorda tam bir rezalet.arabanın 0-100 hızlanması 14.5 saniye.bide dolu olursa 16 saniyede falan çıkar 0 dan 100 e.yani tam bir facia.o kadar güzel bi arabaya bu motoru koymak ayıp değil mi yani?ışıklarda kalkışta ve sollamalarda bu güç eksikliği hissediliyor biliyorsun ve buda önemli bi durum.

valla doğru söylüyorsunda bende yıllar önce 74 1303 wv vardı 0-100 km si 20-25 saniye vardır herhalde ama onun ferdiği tadı 2011 aracımdan alamadım.
    mesela 68 bg 1.4 fabia da kullandım 0-100 ü 16-17 saniyedir astradan da kötü ama hiç sıkıntı yaşamadım tek canımı sıkan ışıklarda çakal şahinlere geçilmek oluyordu onuda takmıyorsan sorun yok bence

• quote:

quote:

quote:

quote:

valla doğru söylüyorsunda bende yıllar önce 74 1303 wv vardı 0-100 km si 20-25 saniye vardır herhalde ama onun ferdiği tadı 2011 aracımdan alamadım.
    mesela 68 bg 1.4 fabia da kullandım 0-100 ü 16-17 saniyedir astradan da kötü ama hiç sıkıntı yaşamadım tek canımı sıkan ışıklarda çakal şahinlere geçilmek oluyordu onuda takmıyorsan sorun yok bence

2 senedir düz vites araç sürmedim. Olurda alırsam bu aracı. Işıklarda stop ettirmeden kalkayım da performansı eksik kalsın

• daha once burda konu acmistim, bu yilin ilk 2 ayi satislari gecen yila gore %30 dusukmus.
  • ben astra diorum olmazsa fiat ama cam tavanlı olarak reno ya bnce o para verilmez 2 ay sonra her yerinden ses gelio diğerleri ikinci eli zayıf ben astra diorum aam araştırırsan 2.el temiz en az sport donanımlı astra bulabilirsin
  • Magane edc dci exprs 50000 tl duz vitestense bu daha mantikli olur gibi bende gecen pazar sormustum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.