Şimdi Ara

Toshiba'nın 13.3 inçlik tablet prototipi Almanya'da ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Toshiba'nın 13.3 inçlik tablet prototipi Almanya'da ortaya çıktı






    Toshiba'nın Android işletim sistemli AT tablet serisine ait yeni bir üye Almanya'da başlayan Toshiba World 2012 fuarında ortaya çıktı.




    AT330 adı verilen ürün henüz prototip olarak sergileniyor. Ekran boyutu ise 13.3 inç olarak belirlenmiş. Ekran çözünürlüğünün 1920 x 1200 piksel olduğu tahmin ediliyor. 




    Fazla detay verilmeyen ürün 4+1 çekirdekli NVIDIA Tegra 3 yongada sistemini barındırıyor. Tam boyutlu SD kart girişi, 32GB depolama kapasitesi, HDMI çıkışı, 5MP arka, 1.3MP ön kamera, Android 4.0 işletim sistemi göze çarpan özellikleri arasında. Prototip üzerinde bir de TV alıcısı ve anteni bulunuyor. Kasa ise plastik ve metalin harmanlanmış bir karışımını taşıyor.




    Modelin ne zaman veya hangi fiyattan piyasaya çıkacağı belli değil. Bu boyutta bir tabletin hangi alana hitap edebileceği de kafa karıştıran sorular arasında. Toshiba da bu sorulara resmi bir yanıt vermiyor.




    MWC 2012 fuarında da 7.7 inçlik Tegra 3'lü AT270 tableti görücüye çıkmış ancak satış detayları verilmemişti. 

     








  • 17 inch yapsınlarda odaya duvara asayım birtane
  • quote:

    Orijinalden alıntı: manyakurt

    17 inch yapsınlarda odaya duvara asayım birtane

    Bence fena fikir değil. Yetkililere duyrulur.
  • GTX580 faln mı var içnde 1900 çözünürlük içine ://
  • duyurusu yapılan her yeni android işletim sistemli ürünün bir önceki versiyonundan daha büyük olmasının sebebini çok merak ediyorum.(bu ne lem! 13.3 inch tablet mi olur).
  • Yakında androidli dokunmatik tvleri de görürüz...
  • Telefonlar=tablet, tabletler=plazma tv boyutuna doğru ilerliyor. Yakında kafamızdan büyük telefonu kulağımıza dayayıp konuşuruz artık :)
  • Süperr haber nihayet istediğim boyutlarda bi tablet üretildi. Bu cihaz ilk tabletim olabilir ama her toshiba tablet gördüğümde aklıma eric cartman geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci501 -- 22 Mart 2012; 14:29:39 >
  • Yeni çıkan laptopların 1366*768 çzöünürlükte olması iyice komik gelmeye başladı artık
  • Tegra 3 olması ve ful HD olmasıda güzel.. Ram biliniyor olsaydı daha çok hangi kullanım amacına hitap ettiği belli olurdu ..
  • Yeni Tabletlerde 13.3 inch stabile daha yakın kullanıcı deneyimi için sunulmuş ürünlerdir. Laptoptan daha taşınabilir ama geniş ekran isteyen müşteri kitlesi için 13.3 inch ideal.. Aksesuarlarıda çok rağbet görebilir bu ürünlerin.. Bluetooth klavye mouse aynı zamanda masaüstü aparatı bu cihazı iyi bir alternatif yapabilir. Şahsen bu üründe Win8 olsaydı ben alırdım..
  • bence 13.3 olup bir de incecik yaparlarsa iş yapar bu boyut. çünkü bir ipad 2 kullanıcısı olarak bazen keşke biraz daha büyük olsa idi demiyor değilim. özellikle yıllar sonra tabletlerin dizüstü bilgisayarların yerini alacağı öngörülüyorken, bence de ekran boyutlarının büyümesi mantıklı bir hareket. bunun yanında umarım batarya süreleri düşmez çünkü kimse 3 saat çalıştıktan sonra şarja ihtiyacı olan tablet istemez..
  • Bu çözünürlükler yüzünden kafam iyice karıştı. Full HD çözünürlük bu ekran boyutuna göre düşük diyorum. Millet tip tip bakıyo..
  • 13.3 Tablet olması çok abes değil aslında ancak ağırlığının kesinlikle 600gr geçmemesi gerekir. 13.3 bu özelliklerde 500-600gr aralığında bir tablet yapabilirlerse bence çok iyi satar. Hafif olduktan sonra bazı işlerde 17" tablet bile kullanışlı olur. Birde yakında çıkacak olan bir teknoloji var, katlanabilen ekranlar, bu ekranlar ile tableti çeşitli ekran boyutlarına katlayarak getirebileceğiz ve istediğimiz gibi kullanacağız.
  • 9.7" bile büyük bence. ideal boyut 7". cebe girer, rahat tutulur, kullanılır.
  • Evet işte notebookla yarışacak olan tablet üretildi... Önümüzdeki sezon notebook satışları feci derecede düşücek... ultra ince notebook üretimlerine yüklenecekler... Peki ya benim sorum şudur... Masaüstü bilgisayarlar ne olacak ? İşte tablet piyasası yaygınlaştıkdan sonra masa üstü bilgisayarlar üzerinde müthiş değişimlere değişik fikirlere gidilecek... Böylece işte o hologram dalgalı masalar değişik üzerinde haritalar açılabilen bir güneş perdesi gibi uç tekneloji dediğimiz ürünler çıkmaya başlayacak. Şuanda bu tarz ürünler sunmayı teklif eden dekerasyon ve mimarlık şirketleri açıldı. İşte maya takvimindeki 2012 mevzusu budur. İnternet çağı başlamıştır. Herkese hayrola... TAbi biz 2012 ye geç gireriz. Dünya üzerinde 4g kullanılınırken, bizim evimizdeki internette bile kota var :)
  • Yandan kulpda koysunlar tepsi niyetine kullanırız olmaz mı.
  • Nasıl telefonda 4 inç büyük geliyorsa,tablette de 9 inçten küçüğü çok küçük kalıyor.
  • tablet için gereğinden fazla büyük. mobilitesi düşüyor.
  • cortex a15 tabanlı işlemci kullansınlar çift çekirdekli olsun. milleti 4 çekirdekli diye galeyana getiriyorlar, diğer firmaların işlemcileri çıktığında anca fos olduğu anlaşılıyor tegranın. android tabletlerin şu an bir sıçrayış evresindeyiz. işlemci ram, grafik, çözünürlük gibi unsurlar kısa süre içinde ciddi bir gelişme kaydedecek. özellikle yeni ipadden sonra yüksek çözünürlüklü ekran kullanan tabletler iyice yaygınlaşmaya başlayacak. bu beraberinde daha güçlü işlemci kullanımını daha yüksek ram kullanımını vesaire getirecek ve doğal olarak genel sistem performansınıda artıracak. hala gelişmesi gereken en büyük husus bence android tarafında tepki süresi. hala apple cihazlaırının çok gerisindeler. ama uygulama olarak son zamanlar android uygulamaları ciddi yol kat etti ve kaliteli uygulamaların sayısı kayda değer oranda artış gösterdi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.