Şimdi Ara

Total: Shogun 2'ye Dev Gibi Yama Geliyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•    PC oyuncularının göz bebeği gerçek zamanlı strateji oyunu Total War: Shogun 2'nin yeni uzantısı Fall of Samurai'ın çıkmasının ardınyan yapımcılar yeni bir patch yayınlayacaklarını duyurdu. Tamamiyle bedava olarak temin edebileceğiniz yama beraberinde şu değişiklikleri getiriyor:

• Custom Battles ve Multplayer modlarında 40 vs.40 savaş seçeneği
    • Yapay zekanın pek çok noktasında yenilik, karar verme anlarında hız.
    • Oyun yükleme ve kaydetme sürelerinde önemli derecede azaltma ve Steam aracılığıyla Cloud Save desteği.
    • Savaş alanı yükleme zamanlarında gelişme (Donanım özelliklerine bağlı olarak % 30'a kadar)
    • Savaş haritası için 22 yeni bölge.

• Bunu yapcağına yeni oyun çıkarsalarmış
  • 5GB'lık patch de bunlar varmış demek ki. Açıkçası ben daha fazla şeyler olmasını bekliyordum. Bu geliştirmelerden en yarara dokunacak herhalde "Savaş alanı yükleme zamanlarında gelişme (Donanım özelliklerine bağlı olarak % 30'a kadar)" budur :). Çok uzun sürüyor yüklenmesi.
  • Haklısın sonrada o özellikleri bu oyuna koysalardı.
  • Rome 2 çıksa müthiş olur. Shogun 2 zaten enfesti ama fazla zenginlik yoktu çünkü tüm clanların unitleri bir birinin aynısı. Oyunu daha fazla zenginleştirilmesi gerekiyor. Ama hala şunu bilir şunu söylerim ki Total War strateji oyunları konusunda dahi dir.
  • Başka oyun olsaydı bu içeriği dlc diye parayla satarlardı.
  • ya adamlar harbi oyun yapıyo amam mount blade daha güzel bide türk yapımı çıktı mount blade türklerin yaptını oynamadım total war ezelden beri güzel oyun yapıyo

40 vs 40 çok büyük bir rakam onları kutluyorum
  • ya yama 5 gb şaka gibi böyle yamı olur yav
  • Bir baktım 5 gb yama gelmiş Shogun 2 'ye, şaşırdım ve garipsedim. Güzel olmuş gelmesi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaximumGame_

Bunu yapcağına yeni oyun çıkarsalarmış

Ne saçma yorumlar yapılıyor böyle, İnanamıyorum !!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.