Şimdi Ara

Antec Super LANBOY Kasası en havalı kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • En sessizlerinden biri denilebilir çünkü sadece iki fan içerirken bu iki fanda 120 mm sessiz versiyonlardan. Bu fanlardan birisi önde soğuk hava ile meşgul olurken diğeri arkada sıcak hava ile meşgul olmakta. Öndeki fanın hava girişleri ise rahatça görülebilecek kadar geniş plastik ızgara ile bir mesafe konularak hazırlanmış. Buda hava akımının çok düzgün olacağı ve ızgaranın yakın olmaması nedeni ile ses yapmayacağı anlamına geliyor.

    Ön fanın hemen arkasında sabit disk yerleri bulunmakta ki buraya rahatça hiç çekinmeden RAID ağınızı kurabilir ve fan sayesinde soğutulmalarını unutabilirsiniz. Arka paneldeki fan ise absorpsiyon çubukları ile yerine geçirildiğinden orada titreşimin önlenmesi sağlanmış. Fanların genelde orta kısımlarının büyük olması nedeni ile boyutları ne kadar büyürse verimlilikleride o kadar artmakta. Bu yüzden 12 cm fanlar şu anda en çok havayı en sessiz üfleyen fanlar.

    Kasanın ayrıca önemli bir özelliği ön panel hariç tamamen alüminyumdan yapılmış olması. (Dikkat Çelik şasi üzerine oturtulmuş alüminyum panellerden değil) Buda kasayı doğal olarak çok hafif yapmakta öyleki güç kaynağı hariç kasa sadece 9 kilo. Bu hafiflikten faydalanmanız için omuzda veya elde taşıma askısı veriliyor. Harddisk yuvaları tabii ki vidasız ve aletsiz takılıp çıkartılabiliyor. Bunların özgün özelliği ise plastik tamponlar ile titreşimlerinin kasaya aktarılmaması yani sessizlik.

    Estetik olarak Alüminyum zaten yeterli iken yan pencere ve ön fanın mavi ışıklı olması bir çok kullanıcı için tahminen yeterlidir. İlginç özelliklerinden birisi yan pencerenin ekolayca çıkabilmesi ve başka pencereler ile değiştirilebilmesi. Ön tarafında ise ufak bir çekmece bulunmakta buraya mouse filan sığmasada taşırken kaybetmek istemediğiniz ufak şeyleri koyabilirsiniz. Fiyatıda tüm özelliklerine göre oldukça ucuz yurt dışında sadece 77$ satışa sunulmuş. İşte birkaç incelemesi ;








  • Tr de satan biri inşallah çıkar...
  • Antec'in distribütörü aslında var hatta Escort ama bir türlü Antec'leri tutturamadı. Şu andaki bayileri bildiğim tek NCS ve belki Mavidonanım. Kendilerini arayıp sorabilirsin bencede ürün çok iyi eğer gelirse kesin tavsiye olacak cinsten.
  • ben bundan istiyoruuuuumm
    [type]
  • kalitesine gore cok ucuz bir kasa.gizlemesi de + kazand?r?yor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.