Şimdi Ara

'10 Yıl Sonra Oyunları Gerçekten Ayıramayacağız!'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
6.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      Geçtiğimiz günlerde yayınlanan "Kara" ile ekrandan gözlerimizi alamamıştık ancak David Cage'e göre bu daha başlangıç.

David Cage şöyle diyor; "Teknoloji sizin elinize bir kalem veriyor ancak kitabı yazmak yine size kalıyor. Benim için en önemli şey içerik, yoksa bu teknoloji ne işe yarar ki? Bu teknolojiyi ne için kullandığınız ve ne anlatmak istediğiniz önemli. Bence gelecek nesil platformlar için en önemli şey "anlamlı" içerik çıkarmak olacak. Evet, teknoloji çok güzel ve çok da gelişiyor ancak bir süre sonra artık öyle bir hal alacak ki gerçekten ayırt edemeyeceksiniz grafikleri. Sanırım bundan bir 10 yıl sonra falan. Bunun için o saatten sonra sizi herkesten ayıracak şey içerik, konu olacak. Bu en önemlisi."

David Cage'e katılmadan edemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

• bencede gerçekten ayırt edilmiyecek hale gelir grafikler
  • Dün de, Bugün de benim için önemli olan içerik oluştur.

Dün: Another World, Final Fantasy X, Dragon Quest 7
    Bugün: Heavy Rain, Journey
    Yarın: ?
  • Dün de, Bugün de benim için önemli olan içerik olmuştur. :)

Dün: Another World, Final Fantasy X, Dragon Quest 7
    Bugün: Heavy Rain, Journey
    Yarın: ?
  • 20 yıl sonra oyunların içine girer oynarız :)
  • Daha iyi grafikler istemiyoruz adam gibi bir konu ve atmosfer istiyoruz. Grafik dediğiniz gelip geçici bi şey önemli olan oyunu hafızalara kazımak
  • adam çok haklı fahrenheit'ı yaptığında o çağda bile grafikleri eskiydi ama oyunun sunumu ve hikayesi alıp götürüyordu.Ve bir klasik oldu oyun

elbette oyun mekanikleri,grafikleri falan önemli ama bir oyunu oyun yapan şey hikaye ve o hikayeyi sunuş şekli bunu en son dear esther de gördüm.oynanış olarak birşey yok ama sunduğu şeyler bambaşkaydı.
  • grafik olarak dedikleri 10 yılı bulmaz..gelecek nesilin ortalarında çok yol kat edilir..
  • 10 yıl oncekı oyunlarla bırakın 10 yılı 4 yıl oncekı oyunlarla sımdıkı oyunları bır bakın deli gibi gelişmiş her sey ben 10 yılı bulucagını zannetmıyorum daha kısa olur
  • Biz şimdi ayırt edemiyoruz adam 10 yıl sonra diyor bkz. battlefield 3
  • Günümüz oyunlarında ve gelecek oyunlarda kimse grafik istemiyoruz demesin.Bir oyunu oyun yapan atmosferi ve akıcılıgı ile birlikte gelen en önemli hususuda grafiktir.Grafik bir oyunun temel taşıdır görsellik temel taşıdır.
  • Bir oyunda hikayede çok önemlidir.hikaye zayıfsa ne anladım o grafiklerden.yani bir oyunda grafik,hikaye,ses,sunum bunların hepsi önemlidir.birisi olmazsa olmaz...
  • Neyin başlangıcı.Neyin.Geçinizzzzzz.Grafikte düzgün yapamıyonuz.Hikaye
    'de , Tasarımda.Siz anca size verileni yapabilirsiniz.Onun ötesi için gpu üreticinize başvurun.
  • yanı ps5 de mı demek ıstıyor.bence gec...
  • grafiklerin gelişmesi problem olmadıki zaten hiç bir zaman :)

insanlar her zaman bir üstünü ister gelişecek grafiginde üstü artık aşılmalara gelcez o zaman konunun da anlamlı olması yeterli olmayacak :) o günlerde biz olurmuyuz bilmem :D
  • adam haklı
  • Kimse tanrının grafiğini geçemez :)
  • gerçekten farksız grafik istemem ben.
  • KARİA OYUN OLSAYDI ÇOK İYİ OLURDU
  • Bu adamın dediği her şeye hak veririm.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.