Sitemizle ilgili her türlü öneri ve şikayetlerinizi bu konu altında bizlere bildirebilirsiniz. Forumumuza atılan herhangibir mesajdan rahatsızlık duyduysanız o mesajın üzerindeki şikayet butonunu kullanınız bu konu genel anlamda üyelerin karşılaştıkları sorunları içeren bir konudur. Mesaj atmadan önce aşağıdaki konulara göz gezdirmeniz sizin için zaman kaybını önleyebilir.
Forumdan uzaklaştırma cezası aldıysanız yada yöneticiler hakkında şikayette bulunmak istiyorsanız lütfen şikayet konusuna değil forumdestek@donanimhaber.com adresine e-posta atarak şikayetlerinizi bildiriniz. Konu başlığına sorununuzu, kullanıcı adınızı mutlaka yazınız.
Öncelikle sık sık sorulan birkaç konu hakkında tekrarlara yer vermemek amacıyla açıklama yapma gereği duyuyoruz.
2 dakika kuralı hakkında sorular Foruma mesaj atarken 2 dakika kuralı vardır. Üyelerimizin 2 mesajı arasında en az 2 dakika beklemek durumundadır daha kısa sürede mesaj atmaya çalışıldığında üyelerimiz bir uyarıyla karşılaşır. 2 dakika kuralının amacı nedir? Foruma atılacak bir mesajın düşünülmesi, yazılması foruma yollanması gibi süreler dikkate alındığında 2 dakika süresi uzun bir süre değildir. Bu kural konurken 2 amacımız bulunmaktadır birisi üyelerimizin mesajlarına daha çok özen gösterip daha kaliteli mesajlar hazırlamaları, diğer neden ise forumda kötüniyetle mesaj atımlarını engellemektir. Lütfen bu sürenin kısalması, kaldırılması, yada farklı alternatif önerilerde bulunmayınız.
Konular içersinde forumun sağ tarafında kalan reklamlar hakkında sorular. Bu alandaki reklamlar nadirende olsa resimlerin görünmemesine neden olmaktadır reklamların kaldırılması rica edilmektedir. Ancak reklamlar forumumuzun yaşaması için vazgeçilmez bir unsurdur bu reklamların tek sorun çıkardığı durum forumda büyük boyutlu resimlerin kullanıldığı durumlardır. Kullanıcılardan ricamız küçük boyutlu resim kullanmalarıdır. Reklamların kaldırılması sözkonusu olamayacağı gibi farklı bir noktada yer alması da forumun yapısı itibariyle şu an için mümkün değildir. Ancak problem yaşadığınız durumlarda dallanan mesajlar butonunu kullanarak konuyu rahat şekilde okuyabilirsiniz.
Mesaj sayım neden artmıyor? Donanım Haber sitesinde konu dışı bölümlerinde mesaj sayıları artmamaktadır, futbol, gereksizler, konu dışı vb. bölümlerde.
Forumun rengi hakkındaki istekler. Donanım Haber sitesinin turuncu rengi göz yormayan ve yıllardır rengiyle de meşhur olmuş ve sevilen bir forumdur. Renk değişimiyle ilgili bir değişiklik yapılması yakın zaman için sözkonusu değildir.
Avatar yükleme ve resim yükleme hakkındaki sorularınız Eğer yakın zaman içersinde avatarınızda bir değişiklik olmuş ve kendi avatarınızı seçme şansınız olmuyorsa, site üzerinden resim yayınlayamıyorsanız: Şu an için sitede güvenlik çalışmaları nedeniyle bu özellikler geçici olarak kaldırılmıştır. Çalışmalar sona erdiğinde bu özellikler tekrardan kullanımınıza açılacaktır bu çalışmaların ne zaman sona ereceği konusunda süre vermemiz şu an için mümkün değildir çalışmalar mümkün olduğunca hızlı bir şekilde devam etmektedir.
Forumda karşılaşılan bazı hatalar. Forumda nadirende olsa bazı hatalarla karşılaşabilirsiniz. Bu hataların nedeni forumda yapılan çalışmalardır. Çalışmalar esnasında bazı hatalarla karşılaşmanız olasıdır.
Sık sorulan soru Rütbeler:
Forumdaki "Rütbeler" hakkında bilgiler.
Bilindiği üzere sitede tüm üyelerin nickleri ve avatarlarının yanında rütbeler bulunmakta. Şu anda bir çok üyemiz bu konu hakkında yeterli bilgiye sahip ancak bilmeyenler ve yeni üyeler için bakılmasında fayda olduğunu düşünmekteyiz.
Rütbeler Forumda atmış olduğunuz mesaj sayısı ile orantılı olarak otomatikman artmaktadır.
Bir üyenin rütbesinin ( Mesaj Sayısının ) yüksek olması o üyenin diğer alt rütbeli üyelerden daha fazla bir şey bildiğini ifade etmez.
Rütbe ve Mesaj Sayısını yükseltmek için ardı ardına atılan gereksiz mesajlar bilmelisiniz ki silinecek ve gerekli yaptırımların uygulanmasını gerektirecektir bunun yanında sık sık yapılan mesaj sayımlarından sonra silinen mesajlarınız toplam mesaj sayınızdan düşecektir. Toplam mesaj sayınızda bir düşme yaşandığı takdirde bunun nedeni yapılan mesaj sayımlarıdır.
Sadece Albay, General ve Amiral ( Mod ve Adminler ) yönetimden olup mesajlara müdahale etme ve site düzenini sağlamakla görevlidir.
"Title Rank" Yani rütbelerin yazıldığı kısımda yönetim kadrosu için farklı ifadeler yer alabilir. Örnek: Albay, Deccal, Jandarma, Deniz albay, Komodor vb.
Yöneticilerin yıldız renkleri farklılık gösterebilir yeşil, pembe vb.
Hangi mesaj sayılarında hangi rütbelere ulaşacağınızı aşağıda görebilirsiniz.
yeter artık bıu iş çığırından çıktı nasıl bir yönetimdir bu allahaşkına ya imzam 3.kes siliniyor aşağıdaki imzanın neresi kural dışı x-files sorunla ilgilenilrsen sevinirim
aLieNWa®E ® www.muonline.se.tc ® Nokia 6630 + 512mb mmc BLaCKCover l MUOnline player 99b / 1.01e Yaptıklarımız , yapacaklarımızın kanıtıdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLieNWa®E -- 15 Şubat 2006 19:44:22 >
yeter artık bıu iş çığırından çıktı nasıl bir yönetimdir bu allahaşkına ya imzam 3.kes siliniyor aşağıdaki imzanın neresi kural dışı x-files sorunla ilgilenilrsen sevinirim
aLieNWa®E ® www.muonline.se.tc ® Nokia 6630 + 512mb mmc BLaCKCover l MUOnline player 99b / 1.01e Yaptıklarımız , yapacaklarımızın kanıtıdır
İmzanızın en sonki silinme sebebi 3 resim bulunması.
merhabalar. sizden bir ricam veya şikayetimde diyebilcegimiz bir maruzatım olucak. DH'de bazı bolumlerde mesaj yazdıgımızda mesaj hanemize gecmiyor. buna ornek müzik bolumunu verebilirim. ben mesaj sayımı artırmak icin ugrasan birisi degılım yanlıs anlasılmasın (kendime ait 10 sıtem olmasına rağmen DH'ye takılıyorum) ama müziğe 10'a aşkın yılını vermiş birisi olarak sanki müzik bolumunun onemsizligini hissediyorum. oysaki forumumuzun yani DH'nin en cok mesajlarına sahip olan bölümlerden birisi off topic. evet belki forum asıl amacı donanim ve bu amac dogrultusunda işlemler yapılıyor ama bir müzik bir sinema veya bir kitap kategorisi gereksiz mesajlar bölümü ile aynı akıbeti tasımamalı dıye dusunuyorum. Sanat bolumune (müzik sinema kitap) atılan mesajların mesaj hanemıze gecmesını ve bolumun onemının ve güdüleyiciliğinin artırılmasını talep ediyorum. tesekkurler DH yetkilileri.
merhabalar. sizden bir ricam veya şikayetimde diyebilcegimiz bir maruzatım olucak. DH'de bazı bolumlerde mesaj yazdıgımızda mesaj hanemize gecmiyor. buna ornek müzik bolumunu verebilirim. ben mesaj sayımı artırmak icin ugrasan birisi degılım yanlıs anlasılmasın (kendime ait 10 sıtem olmasına rağmen DH'ye takılıyorum) ama müziğe 10'a aşkın yılını vermiş birisi olarak sanki müzik bolumunun onemsizligini hissediyorum. oysaki forumumuzun yani DH'nin en cok mesajlarına sahip olan bölümlerden birisi off topic. evet belki forum asıl amacı donanim ve bu amac dogrultusunda işlemler yapılıyor ama bir müzik bir sinema veya bir kitap kategorisi gereksiz mesajlar bölümü ile aynı akıbeti tasımamalı dıye dusunuyorum. Sanat bolumune (müzik sinema kitap) atılan mesajların mesaj hanemıze gecmesını ve bolumun onemının ve güdüleyiciliğinin artırılmasını talep ediyorum. tesekkurler DH yetkilileri.
Sayın MuratSemih; Bahsettiğiniz bölümlerde daha önceleri post artışı vardı. Ancak çok gereksiz kullanıldığı için sadece "Motor Sporları" alt bölümü hariç Konu Dışı bölümünde post artışı durduruldu.
İsteğinizi yönetimde tekrar dile getireceğiz. Ancak sonucunun olumlu olacağı hakkında bir garanti vermem söz konusu değil.
İlginize teşekkür ederiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X Files -- 16 Şubat 2006 15:01:46 >
Selamlar Forumun arka plan rengini değiştirme şansınız yok mu? Daha önce bir kaç yerde gördüm. Forum rengi için üyeye bir kaç secenek sunuluyor ve üye o renklerden hosuna gideni seciyor. Sizin de öyle bişey yapma ihtimaliniz yok mu? Teşekkürler
Selamlar Forumun arka plan rengini değiştirme şansınız yok mu? Daha önce bir kaç yerde gördüm. Forum rengi için üyeye bir kaç secenek sunuluyor ve üye o renklerden hosuna gideni seciyor. Sizin de öyle bişey yapma ihtimaliniz yok mu? Teşekkürler
Sayın BiBiskremVersem;
Şu anda yazılımsal olarak bu çok ta fazla olanak dahilinde değil. Üye sayımızın çok olması ve sunuculara fazla yük getirmmesi için "makyaj" sayılabilec fazlalıklardan kaçınmaktayız.