Şimdi Ara

Serbest Sohbet Köşesi (574. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.058
Cevap
19
Favori
405.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 572573574575576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neommy'ye ana avrat küfrettiğini söylediğim mesajı gösterirsen sevinirim, zira niyet okuma huyun o kadar gelişmiş ki, benim yerime yazdıklarıma eklemeler yapabiliyorsun.

İkincisi, senin küfrettiğini kanıtlamama gerek kalmadı, çünkü sen kendin zaten küfrettiğini söyledin. Ben sana ne nedenle küfrettiğinden bahsetmedim, küfrettin dedim ve sen "hadi ispat et, yoksa müfterisin" dedin. Demek ki neymiş, ben hayal dünyasında yaşamıyor muşum, sen bir anda farklı bir kimliğe bürünüp, temiz aile çocuğu kişiliğinle ortaya çıkıp "Ay çok ayıp" diyormuşsun.

Ki daha bitmedi, sana biraz da yardımı dokunur diye, bahsi geçen tehditle ilgili bir mesaj vereyim ve eğer Bethrezen yakınlardaysa, olaya benden daha vakıf olduğu için senin tehditin hakkında daha detaylı bilgi verebilir.

Buyur sana link; http://forum.donanimhaber.com/m_39152731/mpage_1/f_/key_//tm.htm#msglink_39152963

Yanlış hatırlayabilirim, ama iftira atmam. Yeri gelir özür dilerim ve senin de padişahından kaptığın "İspat edemeyen müfteridir" sözüne cevabımı hem ben veriyorum, hem de sen verdin. Senin Meryem Ana'n beni ilgilendirmez, ona kimin ne dediği de beni ilgilendirmez. Sen küfürbazın, terbiyesizin önde gidenisin ve senin notunu, benim ailemin inancını küfür sanarak insanlara hakaret etmek amacıyla kullandığın gün verdim. Senin için önemli olmadığını biliyorum, çünkü bu kadar çok küfredip, konuları dağıtıp, ayda bir uzaklaştırma alıp hala buraya dönebildiğine göre, zaten senin için herhangi bir erdemin önemi yoktur.

Tekrar söyle bakayım, müfteri kimmiş? Tabii kıvırmadan, onurlu bir şekilde söyleyebilirsen.

• quote:

Neommy'ye ana avrat küfrettiğini söylediğim mesajı gösterirsen sevinirim, zira niyet okuma huyun o kadar gelişmiş ki, benim yerime yazdıklarıma eklemeler yapabiliyorsun.

niyet okuması değil sergilediğim durum ..ekleme de söz konusu değil

anne lafını geçtiği tek mesajım neommy ile alakalı idi..sen ana avrad sövdün mü diye sorunca bende ilgili mesajı ve ticket'ı yayınladım..ve forumda kimsenin anasına bacısına küfretmedim..neommy de dahil..

şimdi ben kimin ana bacısına sövmüşüm...

ispat istiyorum edemezsen müfterisin ..doğal olarak

quote:

Senin Meryem Ana'n beni ilgilendirmez, ona kimin ne dediği de beni ilgilendirmez. Sen küfürbazın, terbiyesizin önde gidenisin ve senin notunu, benim ailemin inancını küfür sanarak insanlara hakaret etmek amacıyla kullandığın gün verdim

meryem anam beni ilgilendirir..kimin hakret ettiğide ilgilendirir...başkasını anasına saygı duymaynın anasına ailesine karşı saygı beklemesi saçmalıktan öteye gitmez..

duymak istemediğin şeyleri başkasına sarf etmiyeceksin ..edersen sonucuna katlanacaksın

beni küfürbaz olarak niteliyor ama tek kelimemi kanıt olarak sunamıyorsun ancaaak

neommynin ettiği küfürleri hiç umursamıyorsun ..kalkıp bunca küfre rağmen onu savunuyor ..rejimi ve kutsallarını buna kılıf yapıyorsun ..

sahi siz kimi kandırmaya çalışıyorsunuz

neommy neden ceza almış ?

bana ettiği küfürden ötürü..doğru mu... doğru ...ne alakası var kaleme aldığın metindeki sudan bahaneler ile

quote:

Sen küfürbazın, terbiyesizin önde gidenisin ve senin notunu, benim ailemin inancını küfür sanarak insanlara hakaret etmek amacıyla kullandığın gün verdim.

ayrıcaa

benim mensubu olduğum düşünce ehli beyte azami önem gösterir

www.kitapyurdu.com
    Ehl-i Beyt İmamları - Siraceddin Önlüer | kitapyurdu.com
    http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=578373

semerkand yayınclık tarafından neşredilmiş kitabımız ve daha onlarca makale dergi yazısı ve kitap

ne özüne bağlı aleviler ile nede alevilik ile derdim vardır ..

aleviliği özünden koparan ve komunizm atezim çemberinde din dışı bir anlayış ile alan ..Hz Ali ve hz Hüseynin kıyamını istismar ederek ..kendi anlayışına yamayan ..zihinlerin hakaretlerine cevap vermiş olmam beni senin kasettiğin manada bir insan yapmaz..

hem ayetle hemde hadisle ehlibeyte saygılı muştak ve hizmetçiyiz biz..

kuru laf ebeliği ile mesafe almıyoruz

quote:

ayda bir uzaklaştırma alıp hala buraya dönebildiğine göre, zaten senin için herhangi bir erdemin önemi yoktur.

ayda bir uzaklaştırmayı neommy ve senin gibilerin hakaretlerine verdiğim cevaplardan alıyor olmam seni daha erdemli yapıyorsa..

ettiğimi idaa ettiğin küfürleri alıntılayamyorsan ..ispata davet ettiğim halde kanıt sunamıyorsan bu ise seni müfteri kalıbına bi hakkın oturtuyorsa ..san ne demeli ki..

şimdi sorumu tekrarlıyorum

kimin anasına bacısına küfrettim..

kimi tehdid ettim ..

cevap lütfen ..ispatlı şekilde

•  Serbest Sohbet Köşesi
  • webie ciddiyet

olaya bak yahu neommynin ettiği hakareti görmüyor..Tüylü !!

benim onun bu hakaretine karşılık tüylerini yolarım ifadem

tehdid olarak algılanıyor..

şaka dimi bu..

tehdid ettin milleti diye yaygara koparan sen bula bula bunu mu buldun cidden

görende sanır ki ölümle tehdid etmişim ...yada adresini tespit ettim seni bulacammm ve hesap soracam türünden kelam etmişim..

tüylü diyen neommy tüylerini yolarım dedim

vay be tehdide bak

yahu hiç düşünmeden foruma asmışsın resmi bide..

yahu webiee..git işine sahur vakti beni uğraştırdığın şeye bak..

neommy bana en ağır hakareti ediyor ceza alıyor sen..bunu ve edilen hakareti görmüyor..şu eklediğin komediyi tehdid adı altında sunuyorsun

pes..

acziyetin bu kadarına iftiraya yalan ve dolana ..rejim elden gidiyor yaygaralarına pess..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: neommy
    şu anda KB'de olan yalnızca Iron için tek şikayetim var o da bana ettiği küfür için ve ceza aldı ondan ve başka küfürlerinden o şikayetimle.

neommy iron u hakaret ettiğinden şikayet etmiş ve ceza almış. İron da şikayet etmiş neommyi hakaret ettiği için. neommy ceza almış.

neommy hakarete uğradığında inançlı insanların kutsal sayacağı bir konuda kırıcı bir yazı yazmıştı. Hatırlıyorum. Neommy hakaret ederken niçin etti bilmiyorum.

Şunu kimse unutmasın adalet herkes içindir. Ateist inançlı farketmez veya etmemeli. İron nasıl cezasını çekmiş neommy de hakettiyse cezasını çekecektir.

İron ceza aldığında ses çıkarmayanların neommy aynı konuda ceza aldığında ses çıkarması adaletsizce bir davranış olacaktır.

• Şunu da ekleyeyim neommy nin yönetimle ilgili sorunları var ve önceki sayfada bahsetti. Konuların ve mesajlarının silinmesi gibi. Haklı olup olmadığı tartışılmalı. Haklı yönleri var tabii.

Neommy hakaret etmesine ceza verilmesinden dolayı değil üstte yazdığı sorunlardan dolayı kırgın sanıyorum. Tüm sorunları tartışmak ayrı bir konu ve neommy nin hakaretten ceza alması aykırı bir konu olarak tartışılması gerekli. Hazır neommy ceza almışken iron un sebep olarak görülüp tüm kötülüklerinden bahsedilmesi iyi niyetten uzak bir yaklaşım.
  • yahu ne küfrü..ben neommy küfür etmedim

ettiği küfre karşılık cevap verdim

edebini takınsın ..haddini bilsin ..kutsalımıza sövmesin ki akabinde hak ettiği cevabı almasın.. durduk yere kimseye hakaret etmem ..

uyanık son ettiği küfrü sildi..

aklınca fark edilmeyecek sandı.. ..admin ve modlar silinen mesajları editlenen mesajları edit öncesini sonrasını görüyor..

kurnaz ya aklı sıra sıyıracak paçayı..

onun asıl derdi beni tahrik edip ceza almamdı ya neysee

eee Allahın sopası yok derler..bide kalkıp ahlak nezaket terbiye ilimbilim tekerlemeleri ile saygın abi rollerinde gezinmezmi forumda

gördük çapını işte son ettiği küfür ile..hele işlediği rezaleti örtbas namına ..dile getirdikleri..
    yok efem aydınlık türkiye yok değerler yok yok genç nesil ... karanlık çökmüş foruma ..

yahu insan utanır bunları dile getirmeye

yazsana ben ırona küfür ettim ..bu sebeble ceza alacağım diye..

durumu fark edince ..sinsi ahlakı ile milleti galeyana getirdi aklı sıra ..

• Eğer neommy nin ceza sebebini anlama imkanı varsa öğrenilmeli. Hakaretten değil başka şeyden ceza aldıysa iron un etkisi nedir, haklı mıdır haksız mıdır tartışılabilir taraf tutmadan.

Öğrenilemiyorsa itham etmemek cezanın bitmesini beklemek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Sky

yahu ne küfrü..ben neommy küfür etmedim

ettiği küfre karşılık cevap verdim

edebini takınsın ..haddini bilsin ..kutsalımıza sövmesin ki akabinde hak ettiği cevabı almasın.. durduk yere kimseye hakaret etmem ..

uyanık son ettiği küfrü sildi..

aklınca fark edilmeyecek sandı.. ..admin ve modlar silinen mesajları editlenen mesajları edit öncesini sonrasını görüyor..

kurnaz ya aklı sıra sıyıracak paçayı..

onun asıl derdi beni tahrik edip ceza almamdı ya neysee

eee Allahın sopası yok derler..bide kalkıp ahlak nezaket terbiye ilimbilim tekerlemeleri ile saygın abi rollerinde gezinmezmi forumda

gördük çapını işte son ettiği küfür ile..hele işlediği rezaleti örtbas namına ..dile getirdikleri..
    yok efem aydınlık türkiye yok değerler yok yok genç nesil ... karanlık çökmüş foruma ..

yahu insan utanır bunları dile getirmeye

yazsana ben ırona küfür ettim ..bu sebeble ceza alacağım diye..

durumu fark edince ..sinsi ahlakı ile milleti galeyana getirdi aklı sıra ..

neoomy cevap veremez cezalı. Şikayet edildiği konuyu yazmış. Ben o konuda mesajının silinmesine sesinin kesilmesine sinirlendiğini bu yüzden foruma by by diyeceğini anladım. Hakaret ettiği için şikayet edildim demiyor ama. Bunu sen söylüyorsun ama kim haklı nasıl anlayacağız.

• yahu ark

şikayet ticketını ekledim foruma işlem yapan ismide verdim ettiği küfürde yazdım ..okumuyormusun yazılanları..

sen hala sebeb soruyorsun..

ne ithamı..küfür etti her zaman ki gibi kurnaz uslubuyla..sonra sildi..ama silmesi işe yaramadı

olay dün gece yaşandı ..

neysee

iyi sabahlar millet
  • ''Ne söyleyeyim diye düşünmek, niçin söyledim diye pişman olmaktan çok daha iyidir.''
    Demiş Şirazi. Hayır, düşündüğünü söyleyebilmek, niçin söyledim diye pişman olmaktan çok daha iyidir.

Fazla düşünmeyin, zaten hayat pişmanlık sürecek kadar uzun değil.
    Bide o kadar da ciddiye almayın bu hayatı nasıl olsa içinden canlı çıkamayacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Sky

quote:

Orijinalden alıntı: demonchild

oha! neommy uçurulmuş. ve mesajını görememişim. e neommy geri gelmeyecek misin? ne olacak o zaman? zamanla bizler de gideceğiz gibi duruyor. kına yakarlar artık.
    el fuego da uçmuş.

demon ve webiie

neommy abinizin forumda dün bana pezevenk dediğinden haberiniz var mı ?

neyin davasındasınız siz

adam üstü kapalı bana pezevenk diyor bundan ötürü ceza alıyor ki aldığı ceza az bile

kalkmış burada özellikle webie demogoji ile kafa ütülüyor neymiş yok cumhuriyetmiş yok kurucumuzmuş hadi oradan ..

sorun bakım abinize yazdığı mesajı neden sildi

silince yazdığı mesaj yok oluyor mu

insanlara ağza alınmayacak hakaret ederek mi savunuyorsunuz ilkelerinizi

abinize edebli olmasını öğütleyin siz evvela

Sen de bana üstü kapalı provakatör dedin. Gören de seni sütten çıkma ak kaşık sanacak.İnsan her şeyden önce özeleştiri de yapmalı. Evrim konusuna "Allah var mıdır?" gibi video koyup millete provakatör yakıştırması yapmak ne biliyim... Ama farkındaysan son yazına cevap vermedim, diğer bütün mesajlarına bakınca da iyiki vermemişim dedim. Bir de şu ifadeleri kullanınca sanırım karşındakini ezdiğini falan zannediyorsun

• iron sky,

neommy sana üstü kapalı veya açık "pzvnk" demişse cezasını almalıdır. ama anlamadığın nokta, neommy'nin tasviye edilmeye çalışılmasına gösterilen tepkidir. bu adama önce küfür edildi, ceza verilmedi. tehdit edildi ceza verilmedi. açıklama yapılmadan mesajları siliindi. haksız yere cezalar aldı. olayı tamamen üstüne alıp da burada bize gerizekalı muamelesi yapman hoş değil.
    eğer kural kural diye direteceksen, ağır tahrikten dolayı her ama her mesajında uzaklaştırılması gereken sensin. her mesajın karşısındakine dokunduruyor tabi. bak bi Yeni Türkü'ye, Abdullahors'e. bu adamların birisi ateist idi birisi teist idi. bu adamların niye çoğu mesajında resmen hoşgörü akıyor(damarlarına basılmadığı sürece). bu bölümün olayını anlamış olmamız gerekirdi. burası diğer dh bölümlerine benzemez. burası mahalle gibi bir ortam. herkesin üslubu var. el fuego tatlı sert takılır. neommy şakacıdır. abdullahors, "olgun abi" gibidir. el cezeri, "iyi kalpli bilge" gibidir vs. vs. ama birisi için de diyemeyiz ki, karşısındakini itin deliğine sokar.
    sorununuz olabilir, adama kıl gidiyor olabilirsiniz ama, eli şikayet butonunda gezmek nedir?
    ben teistim, neommy ateist. ben niye zıtlaşmıyorum. iyi güzel muhabbettimiz var? zamanında "engineer in defence endustry" vardı. bu adamla niye aram iyiydi. niye? fikirlerim farklı diye bu kişilere savaş açmıyordum çünkü. onlar da, gaflete düşseler de daha sonra durumu anlıyorlardı. zor değil arkadaşlar bu tür şeylerde yapıcı olmak. her konuda haklı, haksız yoktur. olmak zorunda değildir. kimse laf sokma üstadı olamayacaktır. boşuna uğraşmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ar_tryk

Eğer neommy nin ceza sebebini anlama imkanı varsa öğrenilmeli. Hakaretten değil başka şeyden ceza aldıysa iron un etkisi nedir, haklı mıdır haksız mıdır tartışılabilir taraf tutmadan.

Öğrenilemiyorsa itham etmemek cezanın bitmesini beklemek gerek.

Katılıyorum,çok doğrudur!@neommy’nin son mesajı silndi;ayrıca anlamlıdır!Gösterilen dikkatin aynısı yada benzeri diğer gönderilen mesajlardan esirgenmiş görünüyor.Neden?
  • Orijinalden alıntı: demonchild

iron sky,

neommy sana üstü kapalı veya açık "pzvnk" demişse cezasını almalıdır.

O zaman niye yükleniyorsun iron a. Bu hakareti etti mi görmedim ama ettiyse neoommye tepkini niye göstermiyorsun?

ama anlamadığın nokta, neommy'nin tasviye edilmeye çalışılmasına gösterilen tepkidir. bu adama önce küfür edildi, ceza verilmedi. tehdit edildi ceza verilmedi.
    Küfür edipte ceza almayan iron mu? Okumuyor musun ceca almış. Hakaret ettiği için değil hakarete uğradığını düşünüp cevabını verdiğini düşünüyor. Kusura bakmayın kimse salak değil. İron un söylediği hangi manada Hz Meryem e söz söylediysen sana o manada söylüyorumdur ki direk küfür değil imadır. Yine de hoş değildir. Ama ağır tahrik vardır. Neommy nin küfrü varsa ağır tahrik varsa araştırın. Ben tamamını okuyamadı. Okuayan biri açıklasın. Okumadan yorum yanlış olacaktır.

açıklama yapılmadan mesajları siliindi. haksız yere cezalar aldı.
    İyi de buna iron da karşı çıkıyordur . Sordun mu ona? Hakaret yoksa neden neommynin mesajlarını sildirsin. Yetkisi de yok ayrıca.

olayı tamamen üstüne alıp da burada bize gerizekalı muamelesi yapman hoş değil. .
    Olayı tamamen İron üzerine yıkmak isteyenler var. İron un hataları olabilir. Vardır. Ayrıca açarsın bir konu söylersin iron un hatasını. Ben de katılabilirim. Benimde özelden ikaz ettiğim oldu. Ama neommy nin cezasını İron a yüklenmedimi burada. Bilmiyordunuz ona pzv denildiğini. Şimdi öğrendiniz.

sorununuz olabilir, adama kıl gidiyor olabilirsiniz ama, eli şikayet butonunda gezmek nedir?.
    Burada küfür yiyen birini boğmaya çalışıyorsunuz. Şikayet etmek suç değildir. Haber vermektir. Adalet istemektir. Kendinizi İron un yerine koyun aynı söz size söylenildiğinde eliniz şikayet butonuna gitmeyecek midir? Gitmiyorsa durumu kabul etmişsinizdir demektir. Ben kendim fikirlerinden dolayı insanları şikayet etmeyi sevmem. Ama hakaret ediliyorsa birine yönetime haber verilmesi taraftarıyım.

Kısacası iron a pzv denmesinin iron tarafında şikayet edilmesini eleştirmekte haksızsınız. İron a desteğinizi bu kısımda vermelisiniz. (varsa hakaret)

Yok neoomy ile aram iyi destek vereyim arada iron un ezilmesi önemli değil diyorsanız aynen devam edin.

Adalet duygunuz ağır basarda İron u bırakıp neommye ceza verilmesini eleştiryorsanız (ki pzv diyen bir arkadaşı koruyamazsınız )yönetime bildirin ceza almasın diye.

İron u bırakıp yöneticinin yanlışını söyleyin. O kendisini savunsun. İron un bazen aşırıya giden tavrını haklı olduğu noktada kullanmaya çalışmak adaleti yanıltır. İron u eleştirmeyi bu olaydan sonra neommy gelince yapabilirsiniz. Ben de katılırım bir kısmında. İlla neommy nin haklı olduğunu belirtmek için İron kullanılacaksa başka çareniz yoksa çok yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ar_tryk -- 5 Ağustos 2012; 13:41:11 >

• "Demir" konusu yukarı çıkınca gözüme çarptı ve okumak istiyordum , göz ucuyla çok fazla yazı olduğunu farkettim ve bugün bu saatlerde sakin kafa ile okur ve belki yorum yaparım demiştim. Oda çöpe gitmiş...
    Mesajlar hakkında minik işlemler yapılsa , direk konuyu çöpe göndermek yerine daha iyi olurdu
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Forumu kaydeden varmı arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctauren -- 5 Ağustos 2012; 14:59:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ar_tryk

yazınızın tamamını okudum ve tamamında haksızsınız.
    çünkü iron'a mesaj atmadım ben. kendisi benim ona salladığımı zannetti. ben neommy nin bir süredir dediği ve bizlerin de gördüğü şeyleri söyledim. kimse kimseyi kandırmasın. "pzvnk" mesajını görmedim. olaydan baya daha sonra haberim oldu. ama ona rağmen, olayın doğru olduğunu düşünerek o mesaj varsa cezayı almalı dedim. "adam teşekkürü hakediyor" diyeceğinize dediğiniz şeye bakın. yani, olayla alakası olmayan bir lafımı iron alıntıladı ve beni tahrik edecek şekilde cevapladı. yine de saygımı bozmadım. bunu görmek inanın zor değil.
    neommy bu lafı demişse ceza almalı zaten demek ne demek? bunu anlamak zor değil inanın.
    iron'a mesaj atmadım, üstü kapalı ona laf etmedim. ona nasıl yüklenmiş oluyorum. 2. mesajımı kastediyorsanız, salak yerine konunca bile birazcık eleştiri yapabilme hakkım var diye düşünüyorum. iron'un 3 mesajından 2'si tahrik ediyor insanları. bunu dini konularda yapan ve kendini aşmış zanneden teist olmayan arkadaşlar için de aynısını söylerim. merak etmeyin.

yani "ne alaka?" yazmak yerine emeğiniz için açıklama yaptım da.

not: yine de ayet ile ilgili konularda iron'un mesajlarını takip etmek zevkli gelir. adalet diye bağırmak yerine, eğriyi doğruyu masaya yatıralım bir an önce.

neommy, bir bütün olarak değerlendirilmeli. herkes bir bütün olarak ele alınmalı. o yüzden içimizden birisi yönetici olsun diye bas bas bağırıyoruz. bu adam şakacı birisi belli. bana niye çoğu mesajı batmıyor. bir şey olursa pm ile anlaşıyoruz zaten. hakarete kaçarsa şikayet edin. ben daha kimseyi şikayet etmedim. olgun fikirlerin arasında barınamadı bir çoğu zaten. serbest sohbet köşesini kavga etmek dışında kullananlar, buradaki ortama şahitler. o zaman bizim de, neommy'yi genel olarak yıpratılan birisi olarak görmemiz gayet doğaldır. taraf tutmak değildir bu. tanıyoruz çünkü. niye hep aynı kişilerle kavga ediliyor. kimse kendine bakmıyor ama. ben de uzaktan bakan bir gözlemci olarak, bu olayla alakalı olmadan neommy'nin "geri gelmeyeceğim" açıklamasına yazdım yazımı. hani nerede iron? nerede pzvnk'in savunulması? ve diyorum ki, bu adam yıpratıldı. abdullahors, cezeri, alikuşçu, nasozby gibi adamlar niye yok bu işlerin içinde? onu diyorum. herkes kendine baksa inanın düzelir burası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demonchild -- 5 Ağustos 2012; 15:35:56 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_31777320/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64140920

C2H5OH : demir konusu forumda duruyor..ki zaten önemli değil bende kaydı var

quote:

olayı tamamen üstüne alıp da burada bize gerizekalı muamelesi yapman hoş değil. .

demon hakaret eden kim

neommy !!!

ben küfrettim mi

hayır..webie büyük ihtimal neommy denen tipin gazına gelerek tehdid ettiğimi idaa ettii mi etti

tehdid nerede.. yok

ana avrad sövdün millete dendi ispat edildi mi

yok ki sövmedim ispatlansın ben forumu terk ederim kimsenin anası ve bacısı ile işim olmaz..haa benim anama ve bacıma dil uzatılırsa bırak ana bacıyı ne kap kalır ne kacak

neommy ettiği küfür neticesi ceza alacağını anlayınca rejimden girip aydınlık türkiye nutukları atarak her zaman yaptığı gibi milleti gazladı mı

evet

işlediği cürmü örtbas adına ve haklı çıkma namına afra tafra yalan dolan ile insanları SİNSİCE aldattı mı

evet

demon kim kimi aptal yerine koyuyor söylermisin bana..yahu ettiği hakareti örtbas namına webie bi yazı kaleme aldı ki sorma ..ucuzluğun bini bi para idi dün gece forumda duruyor..bana ne onun silinen mesajlarından ben mi sildim ..silindiyse kural dışıdır da ondan silinmiştir..

insan utanır yahu utanırrr haklı çıkma adına ben "tehdid eden bir zorba ve küfürbaz oldum".."kanıt istedim sunulmadı ama ben bana edilen küfrü kanıtladım"

neommy efendi ettiği küfrün cezasını çekiyor..8 gün ..açıkca belirteyim az bile

yeni türkü ilede tartıştığımız oldu bak hatta oda bana çok ağır hakaret etti ama ona karşı en ufak nefret ve kızgınlığım yok zira o doğru bilgiye ulaşma derdinde sorguluyor ..anlamaya çalışıyor ..sinsice hareket etmiyor ..ne düşünüyorsa onu dile getiriyor..hakaretinide kelimeler arasına gizlemiyor..ve benim ne onun inancı ile nede kişiliği ile derdim yok ama sinsi küfürbaz güya kurnaz neommy ile var..olacakda

benim kimsenin inancı ile işim olmaz..anladın mı..neye inanırsa inansın..ama neommy efendi dün yasaklanmadan önce forumdan bütün müslüman üyelerin ve islamın gitmesi gerektiğini söyledi..

din kültürün parçası olamazmış dini konular altbaşlığı açılamazmış..

din kindarı küfürbaz neommy nin yazdıkları hala datalarda kayıtlı

belirttiğim gibi kimin neye inandığı beni zerre kadar ilgilendirmez..ama karakter bozukluğuna sinsiliğe yalana ve iftiraya tahammül edemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 5 Ağustos 2012; 15:36:46 >

• birader niye zırt pırt benim mesajlarıma cevap veriyorsunuz. bak ben bu olayla ilgili konuşmadım. adamı sinirlendirmeyin lütfen. neommy'e küfür eden tehdit eden sensin demedim. bu mevzular daha önce konuşuldu. bu adamın mesajlarını izleyen birisi var. baskı kuran birileri var dedik. böyle düşünüyoruz dedik. burada ne senin adın geçiyor, ne de o küfürleri edenin sen olduğun. bana boş laflarla gelmeyin. forumu bırakıyorum dedi, tepkimi koydum. salak yerine koymayın kimseyi. daha konuyu incelemedim bile doğru düzgün.

not: ayrıca, tüy yolma mesajı tehdittir. ben öyle anladım. şimdi şakayla karışık dedim diyorsan, o kadar hukukunuz varsa o da sana şakayla karışık o dediğini demiştir. dememiştir diyorsun değil mi? iyi düşün.
  • nesi tehdiddir..adam bize kalkıp üstü kapalı hayvan "tüylü "diyor..bense tüylerini yolarım dedim

ne yapacağım forumda klavyeyi kullanarak cımbızıda aparat halinde ekleyip tüy mü çekeceğim

haa aramıdaki hukuku soruyosan

al sana pm ss

anla hukuku ve o mesajım tehdi mi değilmi farkı gör

Serbest Sohbet Köşesi

gördün mü hukuku

sinekten yağ çıkarma derdinde neommy ve webii

daha derin koyu hukuka dair ss lerde var

şimdi tehdid mi değil mi

• 
Sayfa: önceki 572573574575576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.