Şimdi Ara

silinebilir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
1
Favori
10.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben şimdiden oyun kulaklığı multi oyunlara falan bile daldım.Tamam 2buçuk ay var daha ama arkasından gelecek kocaman bir ramazan da bizi bekliyo dimi(Burada ramazan pidesi ikonu düşünün )
  • GTX 660M gelmeyecek mi?? bu ekran kartını çok merak ediyorum...
  • cevap için çok teşekkür ederim ama bir sorum daha olacak ;

1GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 660M 128-Bit DX11

bu bilgiler %100 doğru mu yani 128 bit ve 1gb olması aynı zamanda GTX 560M ekran kartının parası ile aynı mı olacak bunları cevaplarsanız sevinirim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikardo

cevap için çok teşekkür ederim ama bir sorum daha olacak ;

bu bilgiler %100 doğru mu yani 128 bit ve 1gb olması aynı zamanda GTX 560M ekran kartının parası ile aynı mı olacak bunları cevaplarsanız sevinirim ;)

Ne demek istiyorsunuz? GTX 660M dediğiniz kart GTX 560M'den daha iyi olacak ve eğer GTX 560M ile aynı fiyata satılırsa harika bir seçenek olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: nikardo

cevap için çok teşekkür ederim ama bir sorum daha olacak ;

Ne demek istiyorsunuz? GTX 660M dediğiniz kart GTX 560M'den daha iyi olacak ve eğer GTX 560M ile aynı fiyata satılırsa harika bir seçenek olacaktır.

elbette iyi olacaktır ama sitede GTX 560M ile GTX 660M in fiyatları aynı onu demek istedim

1.5GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 560M 192-Bit DX11
    1GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 660M 128-Bit DX11 [Ekle 0,00 TL]

• Evet ben bunu görmemiştim, şu durumda en ufak tereddüt yaşamadan GTX 660M tercih edilmeli. Aynı fiyatlara satılıyorsa bu bir fırsattır.
  • yaza doğru güzel kampanyalar yapılırsa çok satacağına eminim...forever monster
  • superr
  • * bu mesaj silindi *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 7 Mart 2021; 21:36:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |erdem|

Bunun pil ömrü neden ~ 1 Saat ???

Sonuçta diğer monsterlar gibi sistem canavarı aşırı elektrik isteyen bir sisteme benzemiyor !

aşırı elektriği isteyen sistem değil o sistemle yapacağınız uygulamalardır...
  • sistemi hafife alma bence ve o 1saat tam yük altındaki şarj süresidir daha önceden monster yetkilileri bunu açıklamıştı ordan biliyorum, sen aldanma 1 saat dedğine oyun oynamazsan daha fazla gidecektir şarj süresi
  • kampanya bitti mi arkadaşlar
  • evet, kadir beyin söylediğine göre fiyat 2250tl kdv dahil şuan.
  • Monster kullanma fırsatım olmadı ama devamlı gözlemlediğim bir firmaydı .

bir kaç markanın türkiye distribitörü olduğu bir bilişim bayi satış firmasında çalışıyorum.az çok firmaları tanıyorum ve ürünler hakkında bilgi sahibiyim.

Monster ın bu son çıkardığı ürünün bazı noktalarının eksik olduğunu düşünüyorum .Yıllarını bu işe vermiş köklü firmalar (dell,asus,lenovo,hp) bu performansı bu fiyata veremiyorlar kurtarmıyor çünkü . Laptop, notebook , netbook , oem de zaten kazanç %5 in üzerine çıkamazken bu modelin nerden ödün verdiklerini bilemiyorum ürünü daha görmediğim bir yorum veya düşünce benim yazdıklarım .

Şunu belirtmek istiyorum monster firmasına hayranlık duyarım özellikle üst modelleri zaten onlarda fiyatları ile belli eder kendisini normalidir yani ama bu model gereğinden fazla ucuz gibi geldi ondan bu yazıyı paylaşmak istedim.

bilginize.

• kampayayı kacırdık eski fiyatdan alabilrisek bir tanede ben almak isterim.
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 21 Mayıs 2020; 10:39:46 >
  • çok ilginç bir seçim oldu benim için asus'la başladım niyete ordan bi baktım hp dv6 serisi var hp düşündüm uzunca ordan lenovo y570 gözüme çarptı hayde dedim lenovo alalım. Sonra birisi kampanyadan bahsetti dün 1700 gibi bi rakama monster... cok düşünmenin ruh sağlığımı bozacağına karar vererek bugün itibari ile siparişimi verdim... hayırlısı artık demekten başka yapacak bir şey yok:)
  • İntel in ivy birige işlemcileri leptoplar için haziranda piyasa süreceğini açıklamıştı bunun teslimat süresine etkisii olur heralde?
  • Kampanyanın cazibesine kapılıp,bi tane de ben sipariş verdim.Sabretmeyi beceremem ama F/P kafamı allak bullak etti,İnşallah haziranın son gününe kadar bekletip çıldırtmazlar...

Bundan sonrası ya sabır , ya sabırrrrrrrrrr...
  • Bende sipariş verecektim duyduğuma göre bekleme süresi bi hayli fazlaymış 3 ay felan ondan dolayı vazgeçtim. Bu süreyi kısaltırsanız %25 artar satışlar. İyi forumlar...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.