Şimdi Ara

Son ışıklı oyuncak: Vantec Spectrum Mouse Pad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kasalar her ne kadar ışıklı olsalarda genelde pek göz önünde durmadıklarından çoğu zaman beklenilen etkiyi yaratamıyabiliyorlar. Vantec'de bu güzel ışıklandırma furayasını mouse pad'e taşımış. Hatırladığınız gibi ilk optik fareler görenlerde hayranlık uyandırıcı etki yaratıyor karizmanızı tavana vurduruyordu. Şimdi de ışıklı kasalar ve diğer ışıklı herşey aslında daha çok sizin gözünüze hitap eder hale geldi. Belki de bu ışıklı mouse pad tam aradığınız şey olabilir. yani farenizi üzerine koyup gezdirdiğiniz yer.

    Fiyatıda sadece 25$ olan ürün aslında ucuz bile sayılır. Zira en kaliteli mouse pad'ler 30$ civarından rahatlıkla satılmakta. Ürününün doğal bir kalınlığı mevcut yaklaşık 12 mm belki bu yükseklik sizi rahatsız edebilir ama bileklik kısmıda bu yükseklikte olduğunda ve bileğiniz oraya değeceğinden pek rahatsız etmez gibi gözükmekte.

    En rahatsız edici şey ise bir ihtimal alanın darlığı normal masa üstü için bu alan yeterli iken oyuncular için göreceli olarak yetersiz. denilebilir. Anlaşılan bu ürün kız arkadaşınıza güzel bir hediyeden başka bir şeyde olmayabilir.

    Özellikleri arasında açanıp kapanabilmesi, fazla parlak olmadığından göz almaması, enerjisini USB'den çekerken ekstra usb çıkışı ile değerli USB portunuzu harcamaması ve optik fareler ile çok iyi performans vermesi sayılabilir.








  • Biz bu mouse pad'i nereden alıcaz tr'de[^]
  • Gelirse DijitalCenter.com getirir tr ithalatçısı onlar. Kendilerini arayıp 14 Şubat'a yetiştirebileceklermi diye sorabilirsin
  • sağol gun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.