Şimdi Ara

***<< HTC ONE S >>*** 4.3'- 8 MP - 1080p - sAMOLED - Snapdragon S4 - (ANA KONU) (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
24
Favori
172.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sonunda bana da geldi güncelleme..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dcup

    Bu güncelleme nedir arkadaşlar, ne işe yarıyor. Bana da gelmiş...

    ya ben okudum ama pek takılmadım sim kart ile alakalı telefondan sim karta mı sim karttan telefona yapılan aktarmalar ile ilgili bir şeydi sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mavkan

    Teknosadan yarina almak uzere htc one s gri siparis verdim.
    Siyah ve gri yanyanaydi.Siyah favori rengimdi. Ancak yanyana koyunca aklim gride kaldi.
    Mercek cerceve renginin kirmiziligi hosuma gitmedi.
    Htc one x ile yanyana koydim. One s cok daha klas ve ergonomik duruyordu.
    Tek cekincem androide alismak olacak onu da halledecegiz artik.

    Teknosa s3 işlemcili mi s4 işlemcili mi satıyor kardeşim ? KVK de s4 mü satılıyor bilen var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DurieL

    quote:

    Orijinalden alıntı: msqonn


    quote:

    Orijinalden alıntı: DurieL

    Telefonu ilk aldığımda root yapmaya çalışmıştım, olmayınca fazla uğraşmadım, bootloader ekranında tampered ve unlocked yazıyor. Telefon Yurtdışından alınma Vodafone rom yüklü, sim unlock yapıldı sadece.

    4.0.4 güncellemesini indirdim fakat yapmaya çalıştığımda telefon yeniden başladıktan sonra send error report yazısıyla karşılaşıyorum güncelleme olmuyor, gözden kaçırdığım bişey mi var acaba?



    Telefnada guncelleme yapabilmen icn. Locked durumnda yada relock olması lazım. Unlocked degil. Tekrar locked konumuna getirmen lazm

    Bootloader ı tekrar nasıl locked yapabilirim? Kısa bir prosedürse anlatır mısın?

    cok kolay

    HTC Super Tool v3 programını indir
    calıstır. teli pcye bagla. usb hata ayıklayıcıyı ac

    program calısınca 6 ya tıkla. enter la . relock olmaya baslayacaktır




  • quote:

    Orijinalden alıntı: NS_85


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ekkkooo

    quote:

    Orijinalden alıntı: ndmrc

    Arkadaşlar Günaydın:
    Dün akşam üzeri benim One S ime de Uygulama Güncellemesi geldi

    Tam adı.... SIM Customization 192KB v4.0.451573

    Acaba söz konusu güncellemeyi telefonuna kuran var mı acaba?

    Evet aynı güncelleme bana da geldi acaba türkçe olması için mi lazım demiştim ama değilmiş... güncellemeyi kurdum ama ne işe yarıyor farkedemedim.

    Guncellemeyi ben de yükledim ama bir değişim hissetmedim.

    Bu arada telefonunuzu Türkçe yapmak için marketten 'more locale' uygulamasını indirip Türkçe'yi seçmeniz yeterli

    Teşekkür ederim morelocale 'i biliyorum ama kutuda TR yazdığı halde neden türkçe seçeneği çıkmıyor onu anlamıyorum. Yoksa ingilizce kullanmamda sıkıntı yok ama.




  • Merhabalar
    Desire s kullanıcısıyım HTC nin kalite hissi sense arayüzü telefonun sağlamlığı aliminyum kasa vs yani tam bir HTC hayranıyım.S4 işlemcili one s almayı düşünüyorum ama HTC fiyatları yüksek olduğundan telefon samsung galaxy s3 ile neredeyse aynı fiyata geliyor.Benim sorum:
    S4 işlemcili HTC one s mi alayım yoksa samsung galaxy s3 mü gerekçelerle beraber yorumlarsanız çok memnun olacağım.
  • güncellemeyi dün gece bende aldım açıklamada sim kart değişikliğinde telefon APN ayarlarının bozulmaması gibi bişeyler yazıyodu yani farkedebileceğimiz bi değişiklik yok arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce son güncellemeyle karşıdan gelen sesin kulaklık hoparlörünü çıtırdatacak kadar yüksek çıktığını söylemiştim. Arama sesini son ses yapınca çıtırdıyor bunu başka yaşayan var mı acaba?
  • bende bir oyun var onu oynarken son ses açamıyorum son seste bozulma oluyor. onun dışında seste bozulma yaşamıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ekkkooo

    Daha önce son güncellemeyle karşıdan gelen sesin kulaklık hoparlörünü çıtırdatacak kadar yüksek çıktığını söylemiştim. Arama sesini son ses yapınca çıtırdıyor bunu başka yaşayan var mı acaba?

    Bende bahsettiğiniz çatirdama olayı yok
    ben de dun güncelledim ama seste bi değişiklik gormedim. Eskiden de normal derece yüksek idi şimdi de..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul Bilişimdeki HTC One S snapdragon S3 mü S4 mü? Sitesinde 1,5 işlemci demiş ama detay yok. Firmaya mail attım cevap yazmadılar. Bilgisi olan var mı?
  • One S in yeni modeli çıkar mı ? Böyle bir haber duyan veya gören var mı içinizde ?
  • S3 işlemcili modeli için 4.0.4 güncellemesi çıkmadı değil mi
  • acil cvp lütfen!
    htc one s s4 işlemcili olanı isveçten en uygun fiyata nerden alabilirim?birde bu tax free olayı tam olarak nedir.bu ülkede var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nm27

    acil cvp lütfen!
    htc one s s4 işlemcili olanı isveçten en uygun fiyata nerden alabilirim?birde bu tax free olayı tam olarak nedir.bu ülkede var mı?

    Taxfree ürünü alırken mağazaya belirterek alınıyor. Daha sonra bununla ilgili size bir form doldurup verecekler. Sizde ülkeden ayrılırken uçak ile mesela bilet işlemlerini hallederken Taxfree Gişesinden iadenizi alarak mutlu bir şekilde ülkeden ayrılıyorsunuz.

    hiç yurt dışına çıkmadım ve bu işlemleri yapmadım ama böyle olduğunu biliyorum geçmiş konularda bahsi geçmişti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mavkan

    Bugun itibari ile telefonuma kavusmus oldum.
    Su anda sarjda.yarin kurcalamaya baslayacagim.gri renk gozume daha hos gozulmeye basladi. Goren herkes griyi daha cok begendi. 1 hafta sonrada iphone 4 umu satisa cikaracagim.kutudan kullanma kilavuzu cikmadi sanirsam htc sitesinden bakmak gerekiyor.kilif bulmakta zorlaniyorum.iyi birsey bulana kadar kalitesi dusuk ancak koruyuculugu yuksek bir kilif ile idare edecegim.

    Öncelikle hayırlı olsun. Kılıf olarak şundan kullanıyorum ve çok memnunum, tavsiye ederim.

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-htc-one-s-kumlu-sert-kaucuk-kilif-92284843/detay/




  • One S s3 işlemcili ile s4 işlemcili arasındaki fark nedir peki çok bir fark var mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arves TR -- 28 Eylül 2012; 22:41:58 >
  • bir cihazın KVK garantili olması ne demekmiş şu son 40 gün içerisinde tecrübe ettim ve bunu sizinle paylaşmak istiyorum.

    almanya'dan alınma HTC One S cihazımı 23.08.2012'de titreşim probleminden dolayı servise verdim (servie teslim ederken garanti için faturasını da istediler ve Allah'tan faturası mevcut idi) titreşim, cihaz açıldıktan çok kısa bir süre sonra giderek zayıflıyor ve çalışmaz duruma geliyordu. titreşim motoru problemi olduğu çok bariz bir hata yani.

    servise verdim ve problemi gayet açık bir şekilde yazdım. 20.09.2012'de yani 1 ay sonunda cihazın onarımı bittiğine dair bir mesaj geldi. bu süre boyunca beni "parça bekleniyor o yüzden gecikti" diyerek oyaladılar. cihazı teslim almadan önce servis görevlisi ile birlikte açıp kontrol ettim. yapılan işlem sadece güncelleme yüklenmesi idi, zaten ben son güncellemeyi yükleyip öyle teslim etmiştim. yani ellerini bile sürmemişler cihaza. bu arada onlarn ifadesi ile cihaz teslim edilmeden önce iki ayrı kalite kontrol noktasından geçip problem olmadığından emin olunduktan sonra bana teslim edildi.

    baktım olacak gibi değil kozyatağı servise teslim etmeyip süreci hızlandırmak adına kartal'daki kvk servise kendim cihazı götürüp, orada kavga dövüş problemi teknisyene onaylatıp, arızanın ne olduğunu anladıklarından emin olduktan sonra teslim ettim. bir ay sonunda cihazın titeşim problemi olduğu anlayabildiler yani. sonra cihaz için parça bekleme süreci başladı. bu arada titreşim problemi ana kart kaynaklı olmuyormuş. titreşim motoru ekrana bağlı bir parçaymış ve komple ekran değişmesi gerekiyormuş. bir hafta bekledikten sonra baktım 40 gün oldu ses seda yok parçadan, ben de parçayı beklemektense gidip cihazı almayı tercih ettim. parça zaten sipariş verilmiş durumda. sık sık arayıp parçayı kontorl etme ve geldiğinde cihazı servise teslim etme kaydıyla cihazı servisten aldım. aşkam üstü ve şarjı bitmiş bir şekilde teslim aldım. eve gelip şarj edip cihazı açtım ama bu sefer de başka bir şok beni bekliyordu. telefonumun hoporlörü ve mikrofonu çalışmıyor. lanet olası beceriksiz teknik servis elemanları açtıkları cihazı adam gibi kapatamamışlar ve cihazı hepten bozmuşlar. (hakaret için kusura bakmayın ama daha ağır hakaretleri hak ediyor bunlar)

    hukuki yoldan haklarımı aramak en mantıklısı gibi ama zaten bunun önünü kapatmak için 20 iş gününü geçen cihazı onarılamamış olsa bile onarıldı diye teslim ediyorlar ve sonra servis için geri aldıklarında kanani süreç sıfırdan başlıyor. belki bi şekilde bunlar aşılabilir ama uluslararası garanti olduğu için para iadesi mümkün değil. sıfır cihaz almak belki mümkün ama bun durumda da s3 chipsetli bi cihaz vereekler. bu da benim işime gelmiyor. ve zaten mahkeme süreci falan derken cihazdan hepten soğumuş olacağım. süre uzadıkça uzayacak.

    işte KVK güvencesi denen olay böyle. yaşamış ve tecrübe etmiş oldum. yarın cihazımı bozmalarının hesabını sormaya servise gideceğim. bakalım sonuç ne olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece_he -- 28 Eylül 2012; 22:27:39 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hece_he

    ...

    öncelikle geçmiş olsun takipteyiz. paylaşım için teşekkürler, imkan olsada kendimiz alıp takabilsek. titreşim motorunun ne olduğunu biliyorum soketli bir şey ama one s için ekran ile birlikte olan tasarım garip geldi.

    şu fotoğrafta one x için nerede olduğu görülüyor buna benzer olabilir.
    http://www.techrepublic.com/photos/cracking-open-the-htc-one-x/6363151?seq=25&tag=thumbnail-view-selector;get-photo-roto




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mavkan

    Htc one s cihazimi begendim. Tek eksisi ppi degerinin biraz dusuk olmasi.
    İphone a gore artilari daha fazla.
    İki tane problemim var.
    1.htc manageri yukledim ancak teli gormedi.telefonu yedekleyemedim. Yedekleme nasil aliniyor?
    2.tek bir kisiyi kisayol olarak hizli aramaya nasil atarim. Yani giris ekraninda tek bir simgeye bas ve arasin. Arkadasin telefonunda vardi.

    hayırlı olsuniyi tercih

    ekranı kafanıza hiç takmayın kullanırken rahatsız etmiyor. ölçümler benchmarklar önemli değil önemli olan kullanıcı deneyimidir.

    1-manager pc de açıldıktan sonra telefon üzerinden beliren usb bağlantısına dokunun ve oradan da sync seçeneğini seçmeyi unutmayın ondan sonra görecektir.

    2- ekranda boş bir alan dokunun basılı tutun, widget ekleme ekranı geldiğinde alttaki sekmelerden kısayolları seçin sonra "Kişi" simgesine dokunun ekrana gelen rehberden kişi belirleyin sonra varsayılan eylem için "Ara Mobil" seçin bu kadar.




  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.