Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Cevap: ***<< HTC ONE S >>*** 4.3"- 8 MP - 1080p - sAMOLED - Snapdragon S4 - (ANA KONU)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Yazdır
Sayfa: <<     10 [12] 14 15 16 17 18 19      >>
Konu içi arama ayarları
Sadece Arananın bulduğu yerler
Arama terimleri En önemli Üst minimum sıralama: /1000

Arama tercihlerinizi belirlediyseniz yukarıdaki kutuya arama terimini yazıp "Konu içi ara" butonuna tıklayınız.
Giriş

396 Mesaj
13 Mayıs 2012; 7:01:49 

yurtdışı avrupa cihazı global garantili olarak 1000tl ye gelse almayı ciddi şekilde düşünürüm.
bekleme modunda benim gibiler yıllarca bekler

698 Mesaj
13 Mayıs 2012; 8:14:40 

quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

Telefonuna kavuşan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum, darısı başımıza. Benim gibi yurt dışı imkanı olmayanlar kredi kartına taksitli türkiye de satışa sunulmasını bekleyecektir mecburen. Tekrar güle güle kullanın.

aynen murat senin durumundayım fakat bende kredi kartı dahi yok o yüzden ya evkur ya normal telefonculardan alıcam ya da turkcell vodafone avea o sekilde almayı düşünüyorum. Ahh htc ah telefonu almak için heryola giriyoruz fakat hala getirmedin şuraya ya..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dava Adamının Şahsi Hayatı Yoktur..

321 Mesaj
13 Mayıs 2012; 12:34:39 

quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

aslında mavide hiç fena değil gibi...

gerçekten çok şık telefon artık gelsede uygun bi fayattan alsak

292 Mesaj
13 Mayıs 2012; 12:38:37 

vay arkadaş duruşa bak

Şanlı Beşiktaş

899 Mesaj
13 Mayıs 2012; 13:27:16 

Grisi de güzel ama alırsam siyah alırım

416 Mesaj
13 Mayıs 2012; 14:30:33 

bu telefondada super amoled ekran var.Bu super amoled teknolojisi samsung'a ait biliyordum ben.

321 Mesaj
13 Mayıs 2012; 14:35:15 

arkadaşlar bu telefonu sahibinden gibi sitelerden alanlar var mı?
ve herhangi bi sorunla karşılaştılarmı acaba be nde almayı düşünüyorum anladığım kadarıyla 1 yıl uluslararası garanti var ama bazı satıcılar 2 yıl kvk garantili diyor kafam karıştı.
diğer türlü bana göre pahalı olacak ve yurt dışı imkanımda yok

65 Mesaj
13 Mayıs 2012; 15:04:26 

quote:

Orijinalden alıntı: serdargvn

ve herhangi bi sorunla karşılaştılarmı acaba be nde almayı düşünüyorum anladığım kadarıyla 1 yıl uluslararası garanti var ama bazı satıcılar 2 yıl kvk garantili diyor kafam karıştı.

Ben bir yerde okumuştum o 1 yıl uluslararası garantili olanlara inanmayın diyodu adam çünkü Türkiye'de garanti ne olursa olsun 2 yıl sürüyomuş.Almadan önce adamda faturası var mı diye sor.Fatura olmadan garanti falan olmuyomuş HTC müşteri hizmetleriyle konuştum öyle dediler.Bide imkanın varsa imei no sundan HTC canlı destekten sorgulattır.İmei numarasına bakıp garanti Türkiye'de geçerli mi değil mi söylüyolar.Ama alacağın telefonun mutlaka faturası olsun yoksa hiçbir şekilde garantisi olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan b -- 13 Mayıs 2012; 15:05:38 >

321 Mesaj
13 Mayıs 2012; 15:55:13 

quote:

Orijinalden alıntı: ercan b

quote:

Ben bir yerde okumuştum o 1 yıl uluslararası garantili olanlara inanmayın diyodu adam çünkü Türkiye'de garanti ne olursa olsun 2 yıl sürüyomuş.Almadan önce adamda faturası var mı diye sor.Fatura olmadan garanti falan olmuyomuş HTC müşteri hizmetleriyle konuştum öyle dediler.Bide imkanın varsa imei no sundan HTC canlı destekten sorgulattır.İmei numarasına bakıp garanti Türkiye'de geçerli mi değil mi söylüyolar.Ama alacağın telefonun mutlaka faturası olsun yoksa hiçbir şekilde garantisi olmaz.

teşekkür ederim dostum saolasin bu demek oluyorki alinabilir

286 Mesaj
13 Mayıs 2012; 16:00:24 

Gelsin artık şu cihaz! Yolunu gözler olduk...
Eğer yakın zamanda getirmezlerse yurt dışından almak zorunda kalacağım.
gittigidiyor, sanalpazar gibi sitelerden bu telefonu alıp tecrübelerini yazacak olan var mı acaba???

IPhone 4S Black 16 GB - PS3 320 GB Slim - PS Vita 3G/Wi-Fi - 23″ Flatron LG Monitör 2342P
PSN: UtkU_87 / GameCenter: DrUtku

781 Mesaj
13 Mayıs 2012; 18:07:20 

Erdi özüağ çok yakında one s in incelemesini paylaşıcağını söyledi facebook ta bakalım nasılmış one s :D

Amd Black X4 955 3.2 Ghz@ 4.0 -- Foxconn A7DA S 3.0 -- G SkiL 2x2 -- Hi LeveL 2x2 8 gb 1333 Mhz Dual channel -- Powercolor HD 6870 --Samsung HD502HJ 500 Gb x2 RaiD 0 -- Samsung HD103SJ 1 TB-- Sandisk Extreme 120 GB SSD -- High power 600 w Psu -- 240 mm Alphacool NexXxus extreme Radyatör-- Thermaltake p400 pompa -- Türk malı Cpu Blok -- LG M2232 22 " HDmi Full HD LeD

Galaxy S II

1067 Mesaj
13 Mayıs 2012; 18:24:12 

Bende İtalya'dan DARTY'den aldım. Taxfree ile yaklaşık 500 Euro'ya geldi.

Gri olan benim daha çok hoşuma gitti. Ben de gri aldım. Az önce SIM kartımı kestirdim ve taktım. Takar takmaz dil otomatik olarak Türkçe'ye döndü ve hiç morelocal programı yüklememe gerek kalmadı.

Şimdi güncelleme yapıyor, 1,53 yazılımı vardı, bakalım hangi sürüm olacak.

Telefon çok şık, ultra ince. Hiç elde büyük durmuyor. Maşaallah, alan, kullanan herkese hayırlı olsun.

Tax free konularında baya bi deneyimli oldum, sistemi komple çözdüm diyebilirim. Detay isteyen arkadaşlara yardımcı olurum.

İLAVE: Yazılım 1.78.401.2 oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepkurt -- 13 Mayıs 2012; 18:26:06 >

_-Pinokyo'yu yapan Gepetto Usta değilim ki, her odunu adam edeyim...-_

<<<===Panasonic TX-P50G10E===>>> incelemesi için buraya tıkla...

698 Mesaj
13 Mayıs 2012; 19:31:30 

quote:

Orijinalden alıntı: 5mhmtr7

Erdi özüağ çok yakında one s in incelemesini paylaşıcağını söyledi facebook ta bakalım nasılmış one s :D

bi zahmet artık incelesinler.cok gec kaldılar.shiftdelete coktan inceledi.burası hala yok

321 Mesaj
13 Mayıs 2012; 19:40:59 

quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

Gri olan benim daha çok hoşuma gitti. Ben de gri aldım. Az önce SIM kartımı kestirdim ve taktım. Takar takmaz dil otomatik olarak Türkçe'ye döndü ve hiç morelocal programı yüklememe gerek kalmadı.

Telefon çok şık, ultra ince. Hiç elde büyük durmuyor. Maşaallah, alan, kullanan herkese hayırlı olsun.

Tax free konularında baya bi deneyimli oldum, sistemi komple çözdüm diyebilirim. Detay isteyen arkadaşlara yardımcı olurum.

hayırlı olsun arkadasım darısı başımıza artık
vede izlenimlerini bizimle paylaşırsın birde siyah olanlarında sorun hala devam ediyormu

1067 Mesaj
13 Mayıs 2012; 20:01:58 

quote:

quote:

vede izlenimlerini bizimle paylaşırsın birde siyah olanlarında sorun hala devam ediyormu

Ben siyahlarda sorun olduğuna inanmıyorum. Özellikle elime aldım, kurcaladım. Belki de günlerdir rafta duran malda en ufak bir sorun görmedim. Tırnağımla hafiften yokladım, taş gibiydi.

Ben gri aldım, zira daha çok hoşuma gitti. Siyah rengide güzel, alınabilinir.

One X de vardı, hem de beyazı, süper duruyor ancak benim küçük ama yalancı dolma gibi kalın ellerime sığmadı.

HTC desire'dan sonra ONE S hiç büyük gelmedi. Halbuki çok beğenmeme rağmen Sensation XE almamıştım, elime sığmamıştı. Aynı boyutlarda ekranı olmasına rağmen, gerek inceliği gerek yumuşak hatlarından dolayı ONE S çok güzel oturdu elime.

321 Mesaj
13 Mayıs 2012; 20:41:03 

quote:

quote:

quote:

Ben siyahlarda sorun olduğuna inanmıyorum. Özellikle elime aldım, kurcaladım. Belki de günlerdir rafta duran malda en ufak bir sorun görmedim. Tırnağımla hafiften yokladım, taş gibiydi.

Ben gri aldım, zira daha çok hoşuma gitti. Siyah rengide güzel, alınabilinir.

One X de vardı, hem de beyazı, süper duruyor ancak benim küçük ama yalancı dolma gibi kalın ellerime sığmadı.

HTC desire'dan sonra ONE S hiç büyük gelmedi. Halbuki çok beğenmeme rağmen Sensation XE almamıştım, elime sığmamıştı. Aynı boyutlarda ekranı olmasına rağmen, gerek inceliği gerek yumuşak hatlarından dolayı ONE S çok güzel oturdu elime.

Teşekkürler dostum daha henuz tanisamadim one s le ama çok şık bi telefon tekrar hayirli olsun

1067 Mesaj
13 Mayıs 2012; 21:00:56 

Tax Free konularında çok soru sorulmuştu ve maalesef çok detaylı cevaplar alamamıştık. Ben bizzat tecrübe ederek öğrendim. Bildiklerimi aktarmak isterim.

- Vizenizin ticari veya turistik olması gerekmiyor. zaten vize ile hiç işleri yok, pasaport bilgileri yetiyor.
- Alışverişin en az 159 euro olması gerekiyor. Parça parça fiş toplamı kabul edilmiyor. Alışverişin tek mağazadan ve tek fişle yapılması gerekiyor (fiş içinde 3-4 parça eşya olabilir).
- Alışverişi tamamlarken, kasadan "tax free kupon" istiyorsunuz. Bu noktada pasaportunuzun yanınızda olması gerekiyor. Bir form doldurup, bir nüshasını zarf içinde size veriyorlar.
- Başka mağazalardan yine 159 Euro üzerinde alışveriş yapabilirsiniz ve onlardan da tax free kuponu alabilirsiniz. Bende toplam 3 adet zarf vardı.
- Alışverişe başlamadan mağazanın tax free katılımcısı olup olmadığını öğrenmekte fayda var. Genelde katılımcı mağazalar kapılarına bu amblemi asıyorlar.
- Bu zarfları ülkeden ayrılana kadar saklıyoruz.
- Ülkeden ayrılırken; eğer satın aldıklarımız el bagajımızda ise, pasaport kontrolünden sonra tax free bankosuna başvuruyoruz. Burada ürünler gözle kontrol ediliyor (çoğu zaman bakmıyorlar bile), zarfınız onaylanıyor ve isterseniz nakit, isterseniz kredi kartınıza iadenizi alıyorsunuz. Kredi kartı iadesi 5 iş günü içerisinde gerçekleşiyor.
- Eğer satın aldıklarınız uçağa teslim edeceğiniz büyük bir valiz içerisinde ise; önce check-in yapıyorsunuz. check-in esnasında valizinizde tax-free ürün olduğunu belirtiyorsunuz. Valiziniz etiketleniyor ancak alıkonmayıp size geri veriliyor. Valizinizle size belirtilen yerdeki tax free valiz teslim noktasına gidiyorsunuz. Burada valizinizi teslim ediyorsunuz ve vergi iadenizi alıyorsunuz. Daha sonra pasaport kontrolüne gidiyorsunuz. Valizini teslim ettiğiniz yerde banta bırakıyorlar ve yine havaalanı bant sisteminde valiziniz uçağınıza ulaşıyor.
- Valizde ürün daha sıkıntılı olduğu için, benim tavsiyem, tax free olarak aldığınız ürünü, el bagajınıza alın.
- İadenin miktarı %15,5'a kadar şeklinde. Bu durum biraz bizim çakal firmaların "%50'ye kadar indirim" geyiğine benziyor. Benim toplam hesabıma göre 131 Euro bir iade aldım, bu da yaklaşık %12'ye denk geliyor.

Umarım yardımcı olmuştur yazdıklarım. Şimdiden hayırlı alışverişler.

6 Mesaj
13 Mayıs 2012; 21:33:45 

Tam olarak fiyatını ve çıkış tarihini biliyor musunuz arkadaşlar ? Ciddi ciddi almayı düşünüyorum bu telefonu.Gerçekten çok şık ve çok iyi.

321 Mesaj
13 Mayıs 2012; 21:55:10 

quote:

Tax Free konularında çok soru sorulmuştu ve maalesef çok detaylı cevaplar alamamıştık. Ben bizzat tecrübe ederek öğrendim. Bildiklerimi aktarmak isterim.

- Vizenizin ticari veya turistik olması gerekmiyor. zaten vize ile hiç işleri yok, pasaport bilgileri yetiyor.
- Alışverişin en az 159 euro olması gerekiyor. Parça parça fiş toplamı kabul edilmiyor. Alışverişin tek mağazadan ve tek fişle yapılması gerekiyor (fiş içinde 3-4 parça eşya olabilir).
- Alışverişi tamamlarken, kasadan "tax free kupon" istiyorsunuz. Bu noktada pasaportunuzun yanınızda olması gerekiyor. Bir form doldurup, bir nüshasını zarf içinde size veriyorlar.
- Başka mağazalardan yine 159 Euro üzerinde alışveriş yapabilirsiniz ve onlardan da tax free kuponu alabilirsiniz. Bende toplam 3 adet zarf vardı.
- Alışverişe başlamadan mağazanın tax free katılımcısı olup olmadığını öğrenmekte fayda var. Genelde katılımcı mağazalar kapılarına bu amblemi asıyorlar.
- Ülkeden ayrılırken; eğer satın aldıklarımız el bagajımızda ise, pasaport kontrolünden sonra tax free bankosuna başvuruyoruz. Burada ürünler gözle kontrol ediliyor (çoğu zaman bakmıyorlar bile), zarfınız onaylanıyor ve isterseniz nakit, isterseniz kredi kartınıza iadenizi alıyorsunuz. Kredi kartı iadesi 5 iş günü içerisinde gerçekleşiyor.
- Eğer satın aldıklarınız uçağa teslim edeceğiniz büyük bir valiz içerisinde ise; önce check-in yapıyorsunuz. check-in esnasında valizinizde tax-free ürün olduğunu belirtiyorsunuz. Valiziniz etiketleniyor ancak alıkonmayıp size geri veriliyor. Valizinizle size belirtilen yerdeki tax free valiz teslim noktasına gidiyorsunuz. Burada valizinizi teslim ediyorsunuz ve vergi iadenizi alıyorsunuz. Daha sonra pasaport kontrolüne gidiyorsunuz. Valizini teslim ettiğiniz yerde banta bırakıyorlar ve yine havaalanı bant sisteminde valiziniz uçağınıza ulaşıyor.
- Valizde ürün daha sıkıntılı olduğu için, benim tavsiyem, tax free olarak aldığınız ürünü, el bagajınıza alın.
- İadenin miktarı %15,5'a kadar şeklinde. Bu durum biraz bizim çakal firmaların "%50'ye kadar indirim" geyiğine benziyor. Benim toplam hesabıma göre 131 Euro bir iade aldım, bu da yaklaşık %12'ye denk geliyor.

açıklaman çok aydınlatıcı olmuş sağolasın

bi sorum olucaktı sana kardeş peki yurtdışında bi tanıdığımız benim adıma faturamı yaptırmalı garanti için yapılabiliyormu yada kendi adlarına alsalarda sorun olurmu türkiye garantisi için

411 Mesaj
13 Mayıs 2012; 23:18:56 

Arkadaşlar,

Ben de 3 gün önce HTC ONE S'ime kavuştum. Beklentilerim çok yüksekti ama buna rağmen gözlerime inanamadım. Mükemmel bir telefon, siyah renk problemli olduğu için gri'de karar kıldım ve pişman değilim. Müthiş bir kalitesi var.

Telefon bana İsviçreden geldi ve yaklaşık 450Euro tuttu. 1000TL civarı yani, 2 sene önce desire'ı 900TL civarında almıştım, yine yurtdışından.

Telefonun hiçbir handikapı yok, Desire'dan daha büyük ama daha hafif. Müthiş hızlı hiçbir yerde takılma yok.

Tek dezavantajı RAM 1GB ve bazen arkada çalışan programlar çok olunca RAM yetersizliğinden Android programları kapatıyor. Böylece tekrar açmak istediğinizde bir süre geçiyor. RAM 2GB olsa dadından yenmezmiş ama yapacak birşey yok, LG dışında 2GB Ram olan telefon yok zaten.

Sorular olursa cevaplayabilirim.

EA Sports Grandslam Tennis = PADRINO78
HTC Desire ==>> HTC ONE S

372 Mesaj
13 Mayıs 2012; 23:29:54 

Merhaba Arkadaşlar

Özellikle HTC ve Android tecrübesi olan arkadaşlar, ilk Android ve HTC telefonum olduğundan ilk olarak ve özellikle neler yapmamı önerirsiniz? ya da nerelerden bilgi alabilirim? Bu telefonun hakkını vermek istiyorum.

Bunun dışında http://www.sanalpazar.c...Controltalk__isp3259145 bu siteden alışveriş yapanlar var mı? Varsa yorumlarınızı alabilir miyim?

65 Mesaj
14 Mayıs 2012; 0:08:25 

quote:

Orijinalden alıntı: arsufers

Merhaba Arkadaşlar

Özellikle HTC ve Android tecrübesi olan arkadaşlar, ilk Android ve HTC telefonum olduğundan ilk olarak ve özellikle neler yapmamı önerirsiniz? ya da nerelerden bilgi alabilirim? Bu telefonun hakkını vermek istiyorum.

Bunun dışında http://www.sanalpazar.c...Controltalk__isp3259145 bu siteden alışveriş yapanlar var mı? Varsa yorumlarınızı alabilir miyim?

Bence o beats kulaklıklar gerçek değil bende alacak oldum bi ara.Yurtdışında en az 100 euro nasıl burda 100 tl oluyo anlamadım.Ama kesin bilgim yok alıp kullanan arkadaşlara sormak lazım.(Bu arada orjinal beats kulaklık alırsan telefonun hakkını verirsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan b -- 14 Mayıs 2012; 0:14:27 >

55 Mesaj
14 Mayıs 2012; 11:00:54 

quote:

almanyada ıkamet eden alman pasaportuna sahıp bı yakınımız turkıyeye gelırken tax free olarak getırebılıyormu cıhazı yoksa sadece turıstler ıcınmı gecerlı bu vergı ıadesı?

726 Mesaj
14 Mayıs 2012; 11:04:06 

Dün sabah ( telefonun üzerindeki reklamlı jelatini bile çıkarmamıştım çizerim diye çekindiğimden ) direkt bir telefoncuya gidip One S için ekran koruma Jelatini ve koruma kabı satın aldım. Açıkcası henüz piyasada yoktur diye düşünmüştüm ama bulunca şaşırdım.

Jelatini mat tercih ettim. Parlak ekranları oldum olası sevemedim. Açıkcası telefonun orjinal ekranı parlak mı onu bile bilmiyorum zira üzerindeki orjinal reklamlı jelatini çıkarmamıştım.

Telefoncuda taktılar jelatini, gün içerisinde keneralarda kalan hafif hava kabarcıklarını da ben ufak bir bezle silerek giderdim. Ama nedendir bilmiyorum, ekrana ( açık renk alanlar ) baktığımda sanki hafif bir simli görüntü var. Belki de bu ekranın parlak, jelatinin mat olmasından kaynaklı olabilir. Tam emin değilim.

Koruma kabı da çok ince ve kibar. Kadifemsi bir dokunuşu var ve kesinlikle telefonun inceliğini götürmüyor. Zaten bir kaç foto ekledim. Bir de benim emektar ( 2 senelik ) HTC Touch 2 ( Windows 6.5 sistemli ) ile yan yana fotosunu ekledim. Sanırım Touch 2 - 3.2" ekrana sahipti .

Henüz pasaport kayıt işlemi yaptırmadığımdan telefon olarak kullanamıyorum cihazı ama Android'i inceleme vs. zaten en az 1 hafta sürer.

Şarj olayında ise; dün sabah 08:30'da ( geceden şarja bırakmıştım tamamen bitirip ) şarjdan aldım. E yeni telefon ve çoğunlukla kurcalama vs. ( en az 3 saat internette takılmışımdır diye düşünüyorum - program indirme, inceleme vs. ) akşama kadar götürdü beni. Akşam da ekranı tam parlak yapıp biraz kurcaladım ki pil yine sıfırlansın diye. Ama sanırım yeterli gelecektir diye düşünüyorum şarj olayı.

Not: Ekran jelatini ( 1 adet / eleman taktı ekrana ) ve kılıfı 50 TL'ye satın aldım. Başka yerlere gidip bakmaya pek vaktim olmadığından fazla para ödedim farkındayım ama telefonu koruma adına fiyata dikkat etmedim diyebilirim.

Fotoğraflar

Durdurun dünyayı!!! İnecek var.

3928 Mesaj
14 Mayıs 2012; 11:12:25 

@qube26 hayırlı olsun hocam, nereden aldınız?

bir de ekranda gorilla glass var ayrıyeten ekran koruyucuya gerek var mıdır? 2.5 yıldır 3gs kullanıyorum ekran koruyucu olmadan ona bile bişey olmadı

Harmony Korine,,,Lars von Trier,,,Ingmar Bergman,,,Reha Erdem,,,Joachim Trier

fotoğraflarım

One day I will find the right words, and they will be simple.

726 Mesaj
14 Mayıs 2012; 11:25:20 

quote:

Orijinalden alıntı: synchro

bir de ekranda gorilla glass var ayrıyeten ekran koruyucuya gerek var mıdır? 2.5 yıldır 3gs kullanıyorum ekran koruyucu olmadan ona bile bişey olmadı

Sağolasın hocam.

Almanya Saturn mağazasından satın aldırdım ( eniştem gitmişti 2 günlüğüne ). Valla Gorilla Glass olayı var deniyor ama ilk defa bu kadar pahalı bir telefon satın aldığımdan çekindim açıkcası , bir de orjinal ekran daha parlak sanıyorum.

HTC Touch 2 ( gerçi Stylus ile kullanıyordum ) ekran çizik çizik, bir de o yüzden tereddüt ettim

2598 Mesaj
14 Mayıs 2012; 11:26:37 

şu alet en uygun nerde satılıyo usa den getirtcem 950 liraya geliyoda 10*15 gün beklemek istemiyorum...

BOZBAYKUŞLAR @respect

578 Mesaj
14 Mayıs 2012; 12:05:30 

@qube26 hocam hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah...resimlerde ekran parlaklığı full mü..çünkü ekran parlaklığının yetersiz olduğunu falan okumuştum incelemelerde acaba en son parlaklıkta foto çekebilir misin? yada sence full parlaklıkta ekran nasıl açıklasan da olabilir..

483 Mesaj
14 Mayıs 2012; 12:59:23 

quote:

Orijinalden alıntı: qube26

quote:

Orijinalden alıntı: synchro

Sağolasın hocam.

Almanya Saturn mağazasından satın aldırdım ( eniştem gitmişti 2 günlüğüne ). Valla Gorilla Glass olayı var deniyor ama ilk defa bu kadar pahalı bir telefon satın aldığımdan çekindim açıkcası , bir de orjinal ekran daha parlak sanıyorum.

HTC Touch 2 ( gerçi Stylus ile kullanıyordum ) ekran çizik çizik, bir de o yüzden tereddüt ettim

bende almanyadan aldıracağım saturnden nekadar geldi sana acaba ?

Cenneti istiyorum ama cehenneme gideceğim. Çünkü bütün dostlarım orada olacak...

İnsan Shibumi'yi elde edemez. Ancak onu... keşfeder.

726 Mesaj
14 Mayıs 2012; 13:07:59 

quote:

Orijinalden alıntı: elkun

@qube26 hocam hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah...resimlerde ekran parlaklığı full mü..çünkü ekran parlaklığının yetersiz olduğunu falan okumuştum incelemelerde acaba en son parlaklıkta foto çekebilir misin? yada sence full parlaklıkta ekran nasıl açıklasan da olabilir..

Amin. Çok teşekkür ederim hocam, sağolasın.

Hem Compact hem de SLR fotoğraf makinesiyle denedim ama bir türlü aradaki farkı net gösterecek şekilde çekim yapamadım. O yüzden ekran parlaklığı tam ayarındayken çektim ( otomatik ayarda olunca parlaklık neredeyse % 50 düşüyor. Foto makinesi de habire daha iyi çekmek için parlaklaştırıyor ekranı vs. ).

Daha önce bu telefona muadil başka telefon kullanmadığımdan maalesef karşılaştırma yapamıyorum. Ama ekran parlaklığı tam ayarındayken ( bana göre ) yeterli geldi.
Otomatik mod ise, dediğim gibi neredeyse %50 parlaklığı azaltıyor ve çok daha düşük ama yine de yeterli seviyede diyebileceğim bir ekran parlaklığı oluşuyor.

726 Mesaj
14 Mayıs 2012; 13:10:23 

quote:

Orijinalden alıntı: ipee

MediaMarkt fiyatı 469 Eur'du ama orada kalmamış. Saturn'e gitmiş ve orada da 469 Eur diye yazıyordu dedi eniştem ama faturada 489 Eur yazıyordu. Sanırım MediaMarkt fiyatı aklında kaldığından karıştırmış olsa gerek. Bir de; KDV iadesinde 40 Eur iade almış Havaalanı'nda. Kısaca bana 450 Eur'a geldi telefon.

698 Mesaj
14 Mayıs 2012; 13:51:07 

quote:

quote:

MediaMarkt fiyatı 469 Eur'du ama orada kalmamış. Saturn'e gitmiş ve orada da 469 Eur diye yazıyordu dedi eniştem ama faturada 489 Eur yazıyordu. Sanırım MediaMarkt fiyatı aklında kaldığından karıştırmış olsa gerek. Bir de; KDV iadesinde 40 Eur iade almış Havaalanı'nda. Kısaca bana 450 Eur'a geldi telefon.

hayırlı olsun hocam. masallah kullanıcıları artıyor fakat bi türkiye'ye gelmediki bizde alalım.Ben 5800'dan geciceğim için resmen çağ atlamış olucam :) her türlü beni mutlu edicektir yani.saten telefona alayım ben rom yapmaya calıscam cyanogen tarzında.

781 Mesaj
14 Mayıs 2012; 14:22:16 

Gerçekten Türkiye' ye ne zaman gelir bende meraklandım doğuru haziran gibi alıcam mavi renk olanından daha güzel geldi gözüme .

Amd Black X4 955 3.2 Ghz@ 4.0 -- Foxconn A7DA S 3.0 -- G SkiL 2x2 -- Hi LeveL 2x2 8 gb 1333 Mhz Dual channel -- Powercolor HD 6870 --Samsung HD502HJ 500 Gb x2 RaiD 0 -- Samsung HD103SJ 1 TB-- Sandisk Extreme 120 GB SSD -- High power 600 w Psu -- 240 mm Alphacool NexXxus extreme Radyatör-- Thermaltake p400 pompa -- Türk malı Cpu Blok -- LG M2232 22 " HDmi Full HD LeD

Galaxy S II

726 Mesaj
14 Mayıs 2012; 14:45:14 

quote:

Orijinalden alıntı: alicoooo

quote:

quote:

hayırlı olsun hocam. masallah kullanıcıları artıyor fakat bi türkiye'ye gelmediki bizde alalım.Ben 5800'dan geciceğim için resmen çağ atlamış olucam :) her türlü beni mutlu edicektir yani.saten telefona alayım ben rom yapmaya calıscam cyanogen tarzında.

Sağolasın hocam.

Windows 6.5 kullanırken ( Turkcell Rom vardı üzerinde ) değiştirmiştim ve stabil çalışma süresince hiç ellememiştim.

2 gündür kurcalıyorum telefonu ve ( şahsi görüşüm ) hiç ellemeden uzun süre kullanılacak gibi duruyor. Yani bir de Custom Rom vs. olayına girilirse sanırım
modifiye vs. çok süper olur gibi ama benim şu anlık ihtiyacım olmadığından olduğu gibi kullanıyorum.

Nokia 5800'ı ben de kullanmıştım yaklaşık 1 sene kadar. Zamanına göre güzel telefondu. Ben HTC Touch 2'den bu cihaza geçtikten sonra sanki Megane'den Audi 8'e geçmiş gibi oldum diyebilirim

726 Mesaj
14 Mayıs 2012; 14:47:27 

quote:

Orijinalden alıntı: 5mhmtr7

Gerçekten Türkiye' ye ne zaman gelir bende meraklandım doğuru haziran gibi alıcam mavi renk olanından daha güzel geldi gözüme .

X modeli gelmişken bu modelin henüz gelmemesi enteresan gerçekten de. Önceki mesajlarda muhabbeti geçmiş. HTC Türkiye ile irtibata geçmişler ama onlarda doğru düzgün cevap verememişler. Habire ay sonu diye sallama yanıt vermişler. Kimisi siyah renkli modellerde yaşanan sıkıntıdan dolayı geciktiğini söylüyor ama net bir bilgi yok halen. Ama ( şahsi tahminim ) Haziran gibi olması gerekir diye düşünüyorum.

Gerçekten ele oturan, seri, kullanımı çok tatlı bir telefon.

698 Mesaj
14 Mayıs 2012; 15:18:27 

quote:

quote:

quote:

quote:

Sağolasın hocam.

Windows 6.5 kullanırken ( Turkcell Rom vardı üzerinde ) değiştirmiştim ve stabil çalışma süresince hiç ellememiştim.

2 gündür kurcalıyorum telefonu ve ( şahsi görüşüm ) hiç ellemeden uzun süre kullanılacak gibi duruyor. Yani bir de Custom Rom vs. olayına girilirse sanırım
modifiye vs. çok süper olur gibi ama benim şu anlık ihtiyacım olmadığından olduğu gibi kullanıyorum.

Nokia 5800'ı ben de kullanmıştım yaklaşık 1 sene kadar. Zamanına göre güzel telefondu. Ben HTC Touch 2'den bu cihaza geçtikten sonra sanki Megane'den Audi 8'e geçmiş gibi oldum diyebilirim

hocam sen beni yanlış anladın :) bende sense'den memnunum cok severim fakat ben kendi sistemimi yapmaktan bahsettim yapılanı kullanmak değil yani.bende uzun bir süre sense'yi kullanırım tabi.ben yaklasık 3 yıldır kullanıyorum.masallah taş gibi telefon.ben 5800'ı alırken telefonu sevmiştim ihtiyacım yoktu o yüzden aldım.şuanda yok ama one s'i sevdim.hatta asık oldum :) o yüzden alıyorum.bende büyük ihtimal tofastan audi a8'e binmiş gibi olurum :) benim şuandaki kafamdaki sorun siyah mı yoksa gri mi ? sağlamlıkdan dolayı siyahı tercih etmek istiyorum zira siyahı'da severim fakat dökülme problemi beni üzeceğindende şüpeliyim

392 Mesaj
14 Mayıs 2012; 16:26:06 

sony xperia s ten htc one s e geçmiş bulunmaktayım. kullandıkca yorumlarımı söylicem =) ilk başta çok ince ve çok hafif kalitesini belli ediyor

2598 Mesaj
14 Mayıs 2012; 16:31:15 

bu teli biraz uygun fiyata bulacaağım yer yokmu ya acil almam lazım

BOZBAYKUŞLAR @respect

82 Mesaj
14 Mayıs 2012; 16:37:05 

kadıköyde yazıcıoğlu civarında bulabilirsiniz gibi eyer istanbulda iseniz yada doğu bank

9 Haziran Radical Noise Konseri

698 Mesaj
14 Mayıs 2012; 16:55:41 

quote:

Orijinalden alıntı: msqonn

sony xperia s ten htc one s e geçmiş bulunmaktayım. kullandıkca yorumlarımı söylicem =) ilk başta çok ince ve çok hafif kalitesini belli ediyor

hayırlı olsun hocam siyah mı acaba ? eğer öyle ise dökülme var mı ?

726 Mesaj
14 Mayıs 2012; 17:08:41 

quote:

hocam sen beni yanlış anladın :) bende sense'den memnunum cok severim fakat ben kendi sistemimi yapmaktan bahsettim yapılanı kullanmak değil yani.bende uzun bir süre sense'yi kullanırım tabi.ben yaklasık 3 yıldır kullanıyorum.masallah taş gibi telefon.ben 5800'ı alırken telefonu sevmiştim ihtiyacım yoktu o yüzden aldım.şuanda yok ama one s'i sevdim.hatta asık oldum :) o yüzden alıyorum.bende büyük ihtimal tofastan audi a8'e binmiş gibi olurum :) benim şuandaki kafamdaki sorun siyah mı yoksa gri mi ? sağlamlıkdan dolayı siyahı tercih etmek istiyorum zira siyahı'da severim fakat dökülme problemi beni üzeceğindende şüpeliyim

Hadi ya , kusura bakma hocam, millet habire root , custom rom muhabberine girince otomatik olarak o şekilde algılamışım .

Siyah gerçekten hoş duruyor, okuduklarım kadarıyla 2. parti problemsiz olacak vs. deniyor ama ben de riske girmek istemediğimden gri tercih ettim. Zaten koruma kabı kullanıyorum ve neredeyse orjinal siyah rengi gibi olduğundan güzel oldu. Sonuçta Orjinal Siyah renk de satın alsam koruma kabı kullanacaktım.

Sen Rom çıkardıktan sonra denemesini yaparız inş.

726 Mesaj
14 Mayıs 2012; 17:10:46 

quote:

Senin yazıların mıydı hocam hatırlamıyorum ama Xperia S konusunda birisi de Xpreia'dan HTC One'a geçtiğini söylemişti. Zaten ona istinaden ayrıntılı araştırmaya başlayıp bu telefonu satın almaya karar vermiştim

65 Mesaj
14 Mayıs 2012; 17:40:02 

Bu HTC benle dalga mı geçiyo anlamadım canlı destekten sorduğumda bu ay sonu Türkiye'ye gelecek demişlerdi bide mail atmıştım bugün cevap geldi ve aynen şöyle diyo

Sorunuz ile ilgili , HTC One S cihazi Turkiyede na zaman cikacagi ile ilgili daha resmi bilgimiz bulunmamaktadir. Aveya ve Teknosa ve bn.. bu konu ila ilgili sorabilirsiniz.

Daha da Türkiye'ye gelmesini beklemem

698 Mesaj
14 Mayıs 2012; 17:58:24 

quote:

Bu HTC benle dalga mı geçiyo anlamadım canlı destekten sorduğumda bu ay sonu Türkiye'ye gelecek demişlerdi bide mail atmıştım bugün cevap geldi ve aynen şöyle diyo

Sorunuz ile ilgili , HTC One S cihazi Turkiyede na zaman cikacagi ile ilgili daha resmi bilgimiz bulunmamaktadir. Aveya ve Teknosa ve bn.. bu konu ila ilgili sorabilirsiniz.

bu htc ile bende görüştüm biraz önce banada kesin bir bilgi yok belirli bir gün veremem fakat türkiye'ye kesinlikle gelicek cok yakın bir zamanda dedi.siyah kasa problemini sordum adamın ruhu dahi duymamış öyle bir problem yok nerden duydunuz bilmiyorum ama aslı yok efendim dedi. bende kapattım telefonu.nasıl bir ülkede yaşıyoruz.ülkemize verilen değer bu kadar.türkiyedeki htc calısanları dahi hiçbirşey bilmiyor..ülkemize bu kadar önem verilmemesi cok ayıp..bilmiyorum yanlış açıdan mı bakıyorum ama cok kınadığım bir durum.yanlızca htc içinde gecerli değil hep böyle..bir zamanlarda lenovo'dan böyle cektim..

698 Mesaj
14 Mayıs 2012; 18:00:00 

quote:

quote:

Hadi ya , kusura bakma hocam, millet habire root , custom rom muhabberine girince otomatik olarak o şekilde algılamışım .

Siyah gerçekten hoş duruyor, okuduklarım kadarıyla 2. parti problemsiz olacak vs. deniyor ama ben de riske girmek istemediğimden gri tercih ettim. Zaten koruma kabı kullanıyorum ve neredeyse orjinal siyah rengi gibi olduğundan güzel oldu. Sonuçta Orjinal Siyah renk de satın alsam koruma kabı kullanacaktım.

Sen Rom çıkardıktan sonra denemesini yaparız inş.

evet çok şık telefon birde canlı görebilseydim :) bakalım inşallah bi alalım da

698 Mesaj
14 Mayıs 2012; 18:08:18 

Cok sinirlendim kaydım..bu mail'ime ne cevap vericekler cok merak ediyorum..

321 Mesaj
14 Mayıs 2012; 18:15:55 

quote:

quote:

bu htc ile bende görüştüm biraz önce banada kesin bir bilgi yok belirli bir gün veremem fakat türkiye'ye kesinlikle gelicek cok yakın bir zamanda dedi.siyah kasa problemini sordum adamın ruhu dahi duymamış öyle bir problem yok nerden duydunuz bilmiyorum ama aslı yok efendim dedi. bende kapattım telefonu.nasıl bir ülkede yaşıyoruz.ülkemize verilen değer bu kadar.türkiyedeki htc calısanları dahi hiçbirşey bilmiyor..ülkemize bu kadar önem verilmemesi cok ayıp..bilmiyorum yanlış açıdan mı bakıyorum ama cok kınadığım bir durum.yanlızca htc içinde gecerli değil hep böyle..bir zamanlarda lenovo'dan böyle cektim..

dostum bana kalırsa sadece ülkemizle alakalı bi durum deil tamam biraz ikinci sınıfız avrupaya göre malesef ama insan çalıştığı kurumun en önemli ürünlerini takip etmez mi ya bu çalışanların vurdum duymazlığı ve yöneticinin yönetememezlikleri ve çalıştıkları kuruma verdiği değer...

698 Mesaj
14 Mayıs 2012; 18:19:35 

quote:

ama insan çalıştığı kurumun en önemli ürünlerini takip etmez mi ya bu çalışanların vurdum duymazlığı ve yöneticinin yönetememezlikleri ve çalıştıkları kuruma verdiği değer...

işte şu dediklerin beni/belkide bizi çileden çıkartıyor..

1067 Mesaj
14 Mayıs 2012; 21:05:30 

quote:

quote:

açıklaman çok aydınlatıcı olmuş sağolasın

bi sorum olucaktı sana kardeş peki yurtdışında bi tanıdığımız benim adıma faturamı yaptırmalı garanti için yapılabiliyormu yada kendi adlarına alsalarda sorun olurmu türkiye garantisi için

Garanti konusunda çok detaylı bir bilgim yok. anladığım kadarıyla ürün kutusunun arkasında geçerli olduğu ülkeler kısmında "TR" olursa ülkemizde garantisi geçerli oluyor. En azından buna dikkat edebilirsiniz.

1067 Mesaj
14 Mayıs 2012; 21:08:19 

quote:

Orijinalden alıntı: vb

quote:

almanyada ıkamet eden alman pasaportuna sahıp bı yakınımız turkıyeye gelırken tax free olarak getırebılıyormu cıhazı yoksa sadece turıstler ıcınmı gecerlı bu vergı ıadesı?

Alman pasaportu ile Almanya'dan tax free ürün alamaz. Tam tersi buraya geldiğinde, Almanya'ya dönerken tax free ürün alıp dönebilir.

Bir ülkenin pasaportu ile başka bir ülkeye gidildiğinde geçerlidir tax free uygulaması.

781 Mesaj
14 Mayıs 2012; 22:20:30 

Off be one s gel artık Türkiye'ye be güzel kardeşim bekleye bekleye bi hal olduk.

Galaxy S II

392 Mesaj
15 Mayıs 2012; 0:07:44 

quote:

quote:

hayırlı olsun hocam siyah mı acaba ? eğer öyle ise dökülme var mı ?

siyah aldım bilerek. şuan bir sıkıntı yok. bakalım ilerde nasıl olacak söylerim. şuan hiç bir sıkıntısı yok dökülmeyle hocam

392 Mesaj
15 Mayıs 2012; 0:16:06 

quote:

quote:

Senin yazıların mıydı hocam hatırlamıyorum ama Xperia S konusunda birisi de Xpreia'dan HTC One'a geçtiğini söylemişti. Zaten ona istinaden ayrıntılı araştırmaya başlayıp bu telefonu satın almaya karar vermiştim

yok ben sadece buraya yazdım. xperia s te sararma oldugundan geçtim ama iyikide geçmişim diyorum. xperia s ten one s e geçince en belirgin özellikleri xperia s ten sonra okadar hafif geldiki çok çok iyi. ve bir okadar da ince çok şaşırdım. gören herkes çok ince diyor harika. pentile ekran hiç rahatsız etmiyor. dokunmatiği xperia s le aynı desem bile. pürüzsüs bir yüzey oldugu için adete kaymak gibi dokunmatik ekran. çok rahat. bunlar ilk tespitlerim. araştırdıkça söylicem. eksilerini artılarını. birde arama sesi. xperia s ten daha kaliteli ve yüksek. xperia s te kesik kesik ve ses kısıktı. one s daha net. çekim gücü xperia s daha iyiydi. 1 2 kademe daha iyiydi. wifi çekim gücü kesinlike one s daha iyi. 2 kademe. menüler çok hızlı hiç takılma kasma yok. çok hafif narin bir girişi var menülere. çok hızlı giriyor. şimdilik bu kadar

405 Mesaj
15 Mayıs 2012; 0:49:56 

bende aynı şekilde xperia s den one s e geçenlerdenim :) sararma olayi bende de aşırı derecede mevcuttu malesef. xperia dan sonra one s i elinize aldığınızda, xperia nın nekadar hantal bir cihaz oldugunu çok rahat anlıyorsunuz :) halbuki ikiside 4.3''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi This is it -- 15 Mayıs 2012; 0:53:26 >

Bu imzayı kim kural dışı yaptıysa onun ben....

392 Mesaj
15 Mayıs 2012; 8:37:20 

quote:

Orijinalden alıntı: This is it

bende aynı şekilde xperia s den one s e geçenlerdenim :) sararma olayi bende de aşırı derecede mevcuttu malesef. xperia dan sonra one s i elinize aldığınızda, xperia nın nekadar hantal bir cihaz oldugunu çok rahat anlıyorsunuz :) halbuki ikiside 4.3''

aynen dostum iyikide almısım diyorum. inceliği ve hafifliği mükemmel

726 Mesaj
15 Mayıs 2012; 10:02:48 

quote:

quote:

aynen dostum iyikide almısım diyorum. inceliği ve hafifliği mükemmel

Evet şimdi hatırladım. " This is it " nickli arkadaştı Xperia S'den One S'e geçen. Zaten onun açıklamasında yazdığı üzere One S'i incelemeye başlamış ve siparişi geçmiştim :)

726 Mesaj
15 Mayıs 2012; 10:04:22 

quote:

İyiki One S'de açıklamaları yazmışsın hocam, teşekkürler . Önerin üzerine inceleyip bu cihazı satın almaya karar verdim.

Cihazı görenler, " bu ne , kağıt gibi bir şey " diyor genelde

177 Mesaj
15 Mayıs 2012; 10:19:13 

5-6 gündür kullanıyorum, çok keyifli bir alet. Eline alanlar 4.3 ekran olduğuna inanmıyor. O kadar ince ve hafif ki, 3.7 ekranlilar kadar kullanışlı.

"Vicdani ret dilekçesi için, askerlik şubesi önünde kuyruğa giren gençler arasında çıkan sıra tartışması, silahlı çatışmaya dönüştü..." Hürriyet 18.07.2012

483 Mesaj
15 Mayıs 2012; 11:06:45 

beyler siyahı ile grisi arasında çok fark varmıdır ? siyahı çok çok daha fazlamı dayanıklı girside onun kadar dayanıklımı bilginiz varmı ? ona göre bu gün yarın alacağım ?

Cenneti istiyorum ama cehenneme gideceğim. Çünkü bütün dostlarım orada olacak...

İnsan Shibumi'yi elde edemez. Ancak onu... keşfeder.

5540 Mesaj
15 Mayıs 2012; 11:12:33 

quote:

Orijinalden alıntı: dcup

5-6 gündür kullanıyorum, çok keyifli bir alet. Eline alanlar 4.3 ekran olduğuna inanmıyor. O kadar ince ve hafif ki, 3.7 ekranlilar kadar kullanışlı.

5-6 günlük kullanım detayları, ayrıntıları neler, memnun olduğunuz, beğenmediğiniz yönleri neler sizce...

Sayfa:   <<     10 [12] 14 15 16 17 18 19      >>
Tüm forumlar » [Mobil Cihazlar] » Android Telefonlar » HTC » Cevap: ***<< HTC ONE S >>*** 4.3"- 8 MP - 1080p - sAMOLED - Snapdragon S4 - (ANA KONU)
Sayfa: <<     10 [12] 14 15 16 17 18 19      >>
Foruma Git
Bölümde Ara
Başa Dön

Reklamlar

DH VİDEO

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.344