Şimdi Ara

Sürekli intiharı düşünüyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    6 aydir yurtdisinda egitim aliyorum. Bir cok insanin elinde olmayan bir sansim var. ABD deyim. Ama etrafimda 1 tane arkadasim yok. En iyi arkadaslarim ya Turkiye de ya da baska bir yerde. İnsanlar burada cok cikarci ve vefasiz. 6 aydir ABD deyim 1 tane kizla yakinlasamadim. Hayat kadinina bir ton para payildim. Adam NYC de hayag kadinina para bayiliyor diye dalga geciyor millet. Sonuna kadar haklilar. Aptal olmayi, tipsiz olmayi ben secmedim. İnancli biri degilim. İnancla ilgili icimde isik bile yok. İnansam derim ki Allah beni boyle imtihan ediyor ama o da degil.

    Burada silah almak kolay ama ABD vatandasi olmadigimdan alamiyorum. Alsam belki de vurmustum kendimi. Bazen intihari dusunuyorum boyle sonra guluyorum ne aptallik diye sonra tekrar dusunuyorum.

    14 Nisan'da IETLS e girecegim. İlk girdigim ielts den 5,5 aldim. Okumayi birakmasaydim istedigim skoru alirdim. Ama 14 nisanda da istedigim skoru alamazsam ben biterim. Ailem beni bitirir: haklilar da. Baska birinde bu sans olsa cok daha iyi kullabirdi. Ama dedim ya boyle gerizekali olmayi ben secmedim.

    Kekemelik de var. Dolayisi ile insanlar ile iletisim kurmada zorlaniyorum. Bir de insanlar cikarci. Dolayisiyla beni sıkıcı bulup iliskiyi muhabeti kesiyorlar.

    Bogaz koprusu gibi bir kopru de yok ki burada :)

    Dalga gecebilirsiniz arkadaslar ama ciddi yorumlarin bana faydasi dokunur.

    Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.