Şimdi Ara

The Elder Scrolls Online [ANA KONU] (223. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.459
Cevap
89
Favori
346.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Knisath

    oyuncu sayısı olarak en son tahmini habere göre 1.2 milyon ama son patchlerle sayıların düşmesi büyük olasılık.

    Zorluk kısmına gelirsek , şu anda oyun level sisteminde temel değişikliğin geçiş döneminde.şükran günü öncesi veya sonra 1.6 yaması ile bu geçiş sona erecek.Bunu neden açıklama gereği duydum.Şöyle söyleyeyim en son yama ile geçilen geçiş sürecinde level 49 dan sonra level atlamak boşuna.bu yüzden oyun çok kolay ancak level atlamazsanız da veteran zırhları giyemiyorsunuz bu da çök kötü bir durum.Buna bağlı olarak muhtemelen oyuncu sayısında oldukça fazla düşüş vardır bu ay içerisinde.

    Her ne kadar ben 1.3 yamasından sonra bıkratıysam da sahip olduğum guilddeki bazı kişilerle görüştüğümde onlarda bıraktıklarını söylediler.1.6 yamasından sonra esonun durumu belli olacak gibi.

    Detaylı yazdığınız için teşekkürler.Şimdilik kalsa iyi olacak gibi o zaman.




  • Ama black friday ayağına fiyatta iyi bir düşüş varsa kaçırma. Al kenarda dursun sonra oynarsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün ilginç bir mesaj aldım eso dan. Guildimde olan bazı oyuncular guildin liderliği için ESO ya başvurmuş ve guildin liderliğini vermem için ESO 1 günlük ücretsiz oyun süresi anahtarı vermiş bana. Bu süre zarfında guild liderliğini devredip oyunda neler yeni görmem için.

    Yanlış bilmiyorsam bu durum otomatik değil çünkü Eso yu oynadığım süre zarfında yaklaşık 15 den fazla guildin bu şekilde eridiğine kendim şahit oldum ama hiçbirinin liderinin 1 günlük süre aldığını ve liderliğini devrettiğini duymadım

    neyse yeni patchleri indirip bir ara girip ne var ne yok bir bakayım




  • http://www.playstore.com/#!/oyun/the-elder-scrolls-online

    beyler oyun 48-TL playstore'de, ne dersiniz?

    (aaslında ilk günden alcam da; 1, evimde internet yok, sadece gündüzleri ofiste oynamak için de değer mi değmez mi, sonuçta gündüz de iş güç de oluyor - 2, oyun alış fiyatı düşük ama aylık ödemeler var)

    şayet genel memnunsa artık eve net bağlatcam sırf bu oyun için (kotalı motalı idare etcez artık) bi şekilde bşalayım diyoum
    SON 4 GÜN indirimde
  • Knisath kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar oyunu bende almayı düşünüyorum.Biriyle biraz konuştumda o arkadaş oyunu bıraktıklarını çünkü pvplerde çok fazla kasma yaptığını söyledi.bu oyunu alma amacımsa zaten pvp.bu durum hakkında herhangi bir düzenleme var mı?birde alırken imperial edition mu alayım yoksa normal mi steamden alacağım aralarında 13TL fark var eğer avantajları göze batacak şekilde iyiyse almayı düşünüyorum.(paket detaylarına baktım fakat oyunu oynamadığım için sormak istedim.)


    bu arada kardeşim senin mesajı cevaplamamın nedeni daha önce oynamış olmanı sezdim o yüzden :) yani daha sağlıklı cevaplar alabilirim.
    ayrıca ininal ile aylık ödemede sıkıntı çıkmaz değil mi?
  • enahbor E kullanıcısına yanıt
    pvp de kasma olayı yeni yama zamanında bir diğerine.Forumlardan okuduğum kadarıyla en son yeni yamayala yine pvp de kasma olmuş daha sonraki hotfix ile de düzeltmişlerdi.

    imperial edition ile normali arasındaki 2 fark var ilki imperial edition da size 1 altına at veriyor.(bu atın değeri normalde oyunda 17 bin altın ve 17 bin altını yapmak göreceli olarak zor(du) oyun yeni çıktığında şimdi ise daha kolay)

    2. sırada ise imperial edition da size imperial ırkını veriyor.Bu ırkın pvp den çok pve ye yararı var kaldı ki bugüne kadar imperial ırkını seçen çok çok az kişiye rastladım ve ben oldukça çeşitli insanla oynadığım halde baya azdı imperial olan.

    13 TL farka değmez bence elbette yine de siz bilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Knisath

    pvp de kasma olayı yeni yama zamanında bir diğerine.Forumlardan okuduğum kadarıyla en son yeni yamayala yine pvp de kasma olmuş daha sonraki hotfix ile de düzeltmişlerdi.

    imperial edition ile normali arasındaki 2 fark var ilki imperial edition da size 1 altına at veriyor.(bu atın değeri normalde oyunda 17 bin altın ve 17 bin altını yapmak göreceli olarak zor(du) oyun yeni çıktığında şimdi ise daha kolay)

    2. sırada ise imperial edition da size imperial ırkını veriyor.Bu ırkın pvp den çok pve ye yararı var kaldı ki bugüne kadar imperial ırkını seçen çok çok az kişiye rastladım ve ben oldukça çeşitli insanla oynadığım halde baya azdı imperial olan.

    13 TL farka değmez bence elbette yine de siz bilirsiniz.



    Tamam hocam sagolasin yani yanlis anlamadiysam sonuc olarak suan pvpde kasma yok degil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • enahbor E kullanıcısına yanıt
    1. elden bilmiyorum sadece resmi forumlarda okuduğum kadarıyla sorunun giderildiğine dair görüş birliği var oyunculardan ancak bazıları hala lag sorunu yaşıyormuş ara ara.
  • Pvp için konuşmak gerekirse hafta sonu akşamları kesin lag var. Yoğunluk fazla ise lag oluyor. Bomb grupların(toplu olarak ilerliyorsun 50-60 kişi,herkes heal basıyo falan filan) içindeysen veya onların bulunduğu bölgede pvp yapıyorsan sorun olmaya başlıyor hafta sonları. Hafta içi ise sorun yok. Bomb grubun içindeysen dahi sorun olmuyor hafta içleri. 1.5 patchinden önce forward camp diye bir şey vardı. Kalelerde resurrect olmak yerine savaş alanının yanına koyuyordun ve hemen orada spawn olnuyordu. Forward camplerin kalkışı ile lag azaldı. Küçük grupların işlevselliği arttı. Büyük pvp grupları ise yara aldı bu işten. Eskiden haftada 7 milyon exp kazanan oyuncular artık yarısını anca kazanabiliyor. 1.6 patchi ile tekrar gelecek forward campler. Rez süresi konulup alanı daraltılacak veya guildler için kendi rez campleri kurulucak. Plan dahilinde hepsi. Ne olacağını test serverına düşünce öğreneceğiz.

    İmperial ise ağırlığın pvp olacaksa değmez. İmperial edition almasan da explorers pack almanı öneririm. Asıl farkı yaratan o çünkü. İstediğin race ile istediğin allianceda oynamanı sağlar. Oyunu aldıktan sonra satın alıp yükseltiyorsun. 1.5 dolares

    https://www.g2a.com/the-elder-scrolls-online-explorer-s-pack-dlc-cd-key-global.html




  • Fikrimce oyunu alın. Okuduğunuz bilgilerin bir kısmı eksik ve hatalı.

    6 aydır ESO tutmadı diye yaygara yapılıyor, ama oyuncu sayısı giderek artıyor.

    Yılbaşına kadar 1 milyonu bulmaz dendi, şimdiden 1,3 milyon. Hatırlatayım, oyun daha 1 yaşında bile değil.

    Bir oyunun en önemli aktivite göstergesi ekonomisinin hareketidir. Net olarak söyleyebilirim ki; faction başkentlerinde de, Craglorn'da da Trade Guildler çok aktif, Guild store'lar tıkır tıkır işliyor.

    Ayrıca Farming alanları boş kalmıyor. LFM for questing yazdığınız zaman da bir akadaş bulmanız muhtemel.

    Her hafta en az bir düzine oyuncu "yeni başlıyorum" ya da "şimdi şu konuda ne yapmalıyım" diye yardım istiyor bizlerden. Aralarında Türkler de oluyor.


    Bir sözüm de buradaki bazı diğer dostlara, konuyu gözlemliyorum; sadece fikir almaya gelen arkadaşları oyundan soğutmak için özel bir gayretin varlığını hissetmekteyim.
    Kendi memnuniyetsizlikleriniz olması doğaldır, bu bir zevk meselesidir. Ancak bütün dünya sizin gibi düşünmüyor, sanki öyleymiş gibi anlatmanız doğru gelmiyor.

    Burası Türkiye'nin popüler bir forumu ve kaç kişiyi yanlış yönlendirip bu Elder Scrolls keyfinden mahrum ettiğinizi bir düşünün. Kuruluş ve gelişim zamanları bir oyunun en tatlı hatıralarını bıraktığı zamanlardır, kaç kişiyi bundan uzaklaştırdığınızı bir düşünün. Ha bundan özel bir keyif alıyorsanız bilemem tabi ki...

    15 yılı aşkındır Massive Multiplayer oynuyorum, online oyun geçmişim çok çok daha eski. Her yeni yapım bu aşamalardan geçer, WoW ilk çıktığında söylenilenler tıpkı buradakiler gibiydi, ancak bir kartopu gibi büyüdü ve şimdi bir dev.

    Lütfen, ama lütfen yerinde takip etmediğiniz ya da içinde olmadığınız hususlar ile ilgili keskin yorumlar yapmayın. Deniyor, denmiş, öyle diyorlar ile insanları soğutmak yerine onları kazanalım ve bu oyunun zevkine, eğlencesine dahil edelim.

    Dünya'nın en zor beğenen milletlerindendir Almanlar; oyuna doluşmuş durumdalar. Oyunu yapan firma babamıızın oğlu değil, eğer biz de bu oyunu oynarken boş vakitlerimizi mutlu ve eğlenceli bir şekilde doldurmuyorsak zaten bunu paylaşma telaşına da düşmeyiz. Ayrıca kimse tadına bakıp da beğenmediği yemeği yemez zaten, o yüzden bırakın insanlar bir parça dahil olup kararlarını versinler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Totomushen -- 1 Aralık 2014; 19:24:51 >




  • macabrex kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunu aldim bu haftada bir sekilde indirip oynamaya baslicam yorumun icin tesekkur ederim bi girip kendi gozumuzle gorelim bakalim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ay oynamak icin ucret oduyomuyuz yoksa o sistem bitti mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aydinsukru kullanıcısına yanıt
    deam ediyor her ay 14.99 $ ödemek zorundasınız.
  • skillere cd yok mu daha eskisi gibi mi
  • kingof98 kullanıcısına yanıt
    Skiller arası zaten yaklaşık 0,4 sn gibi bir internal global cooldown var.

    Elder Scrolls Online "az ve sürekli aktif skill" tarzını benimsemiş bir oyun. Zaten metodik tarafının yanında sizi aksiyonun içinde tutan da bir yapısı var. Dolayısıyla halihazırda hızlı akan fightlarda 10 tane skille bir de CD gelirse yandık :)
  • Totomushen kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakma ve sataşma olarak algılama ama 1.3 milyon rakamını nereden buldunuz? Bu konuyla ilgili firmadan bir açıklama gelmedi ve 1 milyon rakamını geçselerdi seve seve her tarafa yazacaklarından eminim. Onun yerine Eylül ayı gibi işten çıkardılar çalışanların bir kısmını ki bu iyiye bir işaret değildir genel olarak.

    Temmuz başı gibi Superdata adlı bir veri toplama firması 800.000e yakın demişti rakam için, ki o zamanlar daha umutluydu oyuncular. Ondan sonra çıkan yamalardan pek memnun olan görmedim açıkçası ve etrafımda oynayan kalmadı oyunu yaz sonu gibi. Anca buradaki bir kaç arkadaşın hala oynadığını biliyorum, bir de yakın zamanda indirim oldu, yok Cadılar bayramıdır, yok güz fırsatlarıdır diye o aralar alan olmuştur. Ama yüksek aktif kullanıcı sayısı olsaydı (1.3 gayet yüksek yeni nesil MMORPG ler için özellikle P2P ise) her yerde görürdük.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Totomushen

    Skiller arası zaten yaklaşık 0,4 sn gibi bir internal global cooldown var.

    Elder Scrolls Online "az ve sürekli aktif skill" tarzını benimsemiş bir oyun. Zaten metodik tarafının yanında sizi aksiyonun içinde tutan da bir yapısı var. Dolayısıyla halihazırda hızlı akan fightlarda 10 tane skille bir de CD gelirse yandık :)

    Hocam sizin guild kaç kişi ve günde ortalama kaç kişi aktif oluyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Totomushen

    Skiller arası zaten yaklaşık 0,4 sn gibi bir internal global cooldown var.

    Elder Scrolls Online "az ve sürekli aktif skill" tarzını benimsemiş bir oyun. Zaten metodik tarafının yanında sizi aksiyonun içinde tutan da bir yapısı var. Dolayısıyla halihazırda hızlı akan fightlarda 10 tane skille bir de CD gelirse yandık :)

    cd gelmezse o zaman bitmiştir çünkü lag oluyor falan filan ama gw2 tarzı yapmışlar ama onun gibide cd yapabilirlerdi. birinci skill ve mouse sağ sol tık tamam iyi olurdu
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    resmi sitesinde bir kullanıcı şimdi ismini hatırlamadığım bir şirketin verilerine dayandırarak yazmıştı.

    Ona bakılırsa 700.000 gibi bir rakam ilk çıktığında da resmi değildi 1.3 milyon da resmi değil. Herşey spekülasyon ama 1.3 patch ile oyuncu artışını ben kendi gözlerimle gördüm.NA server hiç olmadığı kadar kalabalıktı 1 ay boyunca.
  • Arkadaşlar ben ESO'ı satın alıp oynamak istiyorum ama boyle konularda pek bilgim yok aylik odeme felan nasil yapicam bilmiyorum bana yardimci olacak birisi varmı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.