Şimdi Ara

The Elder Scrolls Online [ANA KONU] (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.454
Cevap
89
Favori
345.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çıktığı gün alıp oynamaya başladım bu oyunu.Eksik yönlerinden dolayı biraktım.Resmi facebook sayfasını takip ediyordum yeni güncellemeler falan olursa tekrar başlarım belki diye.Facebook sayfasına yaptığım herhangi bir küfür vs içermeyen,oyunun eksik,beğenmediğim yönlerini belirten bir yorumdan sonra adamlar engelledi beni.Oyunun geleceği konusunda zenimaxın çok fazla endişesi var sanırım.Tek tek negatif fikir içeren tüm yorumları engellemişler.Bu şekilde insanları engelleyerek,sadece olumlu yorumları öne çıkartıp algı yönetimi yapmakla uğraşacaklarına keşke elder scrolls ismine yakışır bir oyun yapsalardı.Buraya yazmamın sebebi, oyunu almayı düşünen insanları zenimaxın tavrı konusunda bilgilendirmek ve benim yaptığım gibi 60 doları çöpe atmamaları konusunda uyarmaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jihadjoe

    Çıktığı gün alıp oynamaya başladım bu oyunu.Eksik yönlerinden dolayı biraktım.Resmi facebook sayfasını takip ediyordum yeni güncellemeler falan olursa tekrar başlarım belki diye.Facebook sayfasına yaptığım herhangi bir küfür vs içermeyen,oyunun eksik,beğenmediğim yönlerini belirten bir yorumdan sonra adamlar engelledi beni.Oyunun geleceği konusunda zenimaxın çok fazla endişesi var sanırım.Tek tek negatif fikir içeren tüm yorumları engellemişler.Bu şekilde insanları engelleyerek,sadece olumlu yorumları öne çıkartıp algı yönetimi yapmakla uğraşacaklarına keşke elder scrolls ismine yakışır bir oyun yapsalardı.Buraya yazmamın sebebi, oyunu almayı düşünen insanları zenimaxın tavrı konusunda bilgilendirmek ve benim yaptığım gibi 60 doları çöpe atmamaları konusunda uyarmaktır.

    Blok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu merak edip almak isteyen varsa,oyun süresi bitmiş hesabımı uygun fiyata verebilirim.İlgilenen olursa pm.
  • ilk çıktıgı zaman almıştım benim pc biraz kötü mediumda bile kasiyor yeni pc alınca tekrar başlıyacagım bu arada güncellemeleri takip ediyorum gayet güzel yerlere gidiyor seviyesini bozmaz inşallah
  • beyler oyunun eksiği tabiki var. ama modlarda bunu telafi etmek için var. ben modlarla mutluyum mesela.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OsmanlıTokatçısı14

    beyler oyunun eksiği tabiki var. ama modlarda bunu telafi etmek için var. ben modlarla mutluyum mesela.

    Ne modu online oyun bu...

    Bu arada Ebonheartta VR2 yim. Dungeon vs yapacak birini bulamiyorum. VR2-3 DG yapmak isteyenler varsa birlikte oynayabiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda dikkat ediyorum da oyun ilk çıktığında çok kötü , f2p olur bilmem ne diyenlerin hepsi şimdi ESO yu oynuyor.


    -1.5 patch ile Champion sistem gelmeyebilirmiş.
    -1.5 ile Morag Tong , Darkbrotherhood campagin i gelmeyecek
    -1.5 ile yeni bir alan eklenmesi beklenmiyormuş
    -1.5 ile bir ihtimal yeni binekler gelebilirmiş.(guar ya da Khajit kaplanları )
    -1.5 ile PvE için yeni Trial gelmeyecek deniyor.
  • Oyun pek tutmadı galiba...?
  • Psikotrex kullanıcısına yanıt
    Oyuna bi sure ara verdim bayramdan sonra donmeyi dusunuyorum. Oyunda bizim guilde ulasabilirsen arkadaslarla oynayabilirsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

    Oyun pek tutmadı galiba...?

    Pek tutmadı ama belli bir kesim için bir süre götürüyor. Elder Scrolls sevenlerin oynaması gerek bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Psikotrex


    quote:

    Orijinalden alıntı: OsmanlıTokatçısı14

    beyler oyunun eksiği tabiki var. ama modlarda bunu telafi etmek için var. ben modlarla mutluyum mesela.

    Ne modu online oyun bu...

    Bu arada Ebonheartta VR2 yim. Dungeon vs yapacak birini bulamiyorum. VR2-3 DG yapmak isteyenler varsa birlikte oynayabiliriz

    yanlış yere atmışım yorumu pardon :D:D
  • Oyun hakkındaki kara propagandaya rağmen oyun büyümeye devam ediyor dostlarım. Yazılanlar çizilenler hep kişiye özel, ben bir deneyin derim. Nitekim sadece main quest chain için bile bu oyuna 1-2 ay zaman verilir.

    Yeni bir oyun olduğunu unutmayın derim. Oyunu bırakanların yüzde çoğunluğu yalnızlıktan dolayı bırakıyor. Guildlere girilse bile, guildler kendilerini leveling e çok kaptırdıklarından dolayı şartlı şurtlu bir ortamda sohbet ve eğlence bulunamayabiliniyor.

    Biz de Daggerfall'da yalnız başladık. Sonra zone 'da selamlaşa selamlaşa bir guild kurduk, adı "Hanedan". Şimdilerde de önceden olduğu gibi hırsımız yok ama heyecanımız var oyuna dair. Beraber eğleniyoruz, yeri geliyor yeni başlayanlara yardımıcı oluyoruz, saatlerimizi dye crafting'de geçirdiğimiz oluyor, toplanıp wayrestin ortasında lute çalıyoruz. Yavaş yavaş sindire sindire oyun karakterlerimiz de yükseliyor, veteranlarımız artıyor.

    Tek bir somut hedefimiz var, o da 50 kişiye ulaşıp guild store açmak ve yapabilirsek bir NPC 'ye sahip olmak. Bunun dışında akışına bırakmış durumdayız, santim santim yaşıyoruz oyunu.

    Eğer sizler de katılırsanız Hanedan guildimize bekleriz. Nicelik değil nitelik oluşturuyoruz; dolayısıyla, kalabalık listeli ama selamsız bir guild değiliz, umarım da olmayız. Oyun karakterleri konusunda kesinlikle Elitist değiliz; küfürsüz, saygılı, kaliteli, düzgün, "akıl yaşı" yüksek insanlara kapımız her daim açık. Guilde katılım için bana ulaşabilirsiniz.

    Konuya sanırım ilk mesajım bu, bu bağlamda tüm Elder Scrolls Online severlere, tüm oyunseverlere iyi oyunlar dilerim.
  • Yukarida arkadışımın bahsettiği gibi HANEDAN guildimiz (daggerfall) tazecik, samimi ve eğlenceli bir ortam. Facebook grubumuz :https://www.facebook.com/groups/hanedanguild/

    Bize katılmak isterseniz oyun içinde Totomuschen, OzgurTemir, dabest45 ve Yedibela' ya mesaj atabilirsiniz.
  • EU da oynayan arkadaşlarım bana uygun fiyata Imperial Motif satabilecek varsa ulaşşın lütfen. Oyundaki fiyatlar son bir aydır çok saçmalaştı. Pazarlık yapabiliriz.
  • Totomushen kullanıcısına yanıt
    Hala oynuyor olsaydım katılmak isterdim.Daha önce bir çok mmo oynadım ama hiçbir oyunda bu kadar solo takılmak zorunda kalmamıştım.Katıldığım yabancı guildlerdeki kişiler de dungeon pvp veya questingde solo oynuyordu.Türk guildlerini araştırmıştım biraz ama gördüğüm birkaç guildin açıklamalarını okuyunca hiç iletişime geçmek istemedim.İsminin sonuna guild başharflerini koymayanlar,görecekleri muameleden kendileri sorumludur yazıyordu bir tanesinde :) Guild üyeleri üzerinde ego masturbasyonu yapmaya çalışan böyle topluklar yerine,oyunun her alanında keyif alarak progress yapan insanlar bulmak zorlaştı iyice online oyunlarda.Bu arada ESO benim için hayal kırıklığı olsa da Main quest hikayesi güzeldi,katılıyorum.Razumdar'a selam :P
  • jihadjoe J kullanıcısına yanıt
    Sanirim daggerfallda oynuyordunuz. Karakter ismine guild tagi eklemeyi est guildi cikarmisti buyuk ihtimalle tamriel foundrye özendiler fakat tutmayinca kaldirdilar diye duydum. Ayrica elder scrolls turk adini kullanip belli bir ittifaka hitap etmedileri oldukca gülünç.
    Guncellemeyle gelen arena size uygun, anladigim kadariyla coop tarzi oynamayi seviyorsunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HajHaj

    Sanirim daggerfallda oynuyordunuz. Karakter ismine guild tagi eklemeyi est guildi cikarmisti buyuk ihtimalle tamriel foundrye özendiler fakat tutmayinca kaldirdilar diye duydum. Ayrica elder scrolls turk adini kullanip belli bir ittifaka hitap etmedileri oldukca gülünç.
    Guncellemeyle gelen arena size uygun, anladigim kadariyla coop tarzi oynamayi seviyorsunuz.

    nick olayı ne alaka anlamadım. Nickler değiştirilmiyor yani eklenip çıkarılamaz o dediğin yanlış. Guildin ismi ile amacının ne alakası var onu anlamadım.
  • Cayatai kullanıcısına yanıt
    Nickler değiştirilemiyor evet ben de bundan bahsediyorum, est guildi zamanında nicklerin sonuna est takısını koyma zorunluluğu getirmişti. guildin ismi ile amacının bir alakası yok zaten: elder scrolls türk adını kullanıp sadece daggerfallda oynayan türkleri guilde almak bana mantıklı bir düşünce olarak gelmiyor.
  • skillere ne zaman cooldown gelirse bana pm atın o zaman başlarım.türkiye dahil paralı oyunların hepsinde kinght tarzı skill atmayı kimse sevmez.
  • jihadjoe J kullanıcısına yanıt
    Ben sizi çok iyi anlıyorum, yıllarını Oyun sunucularına vermiş biri olarak; casual-play ortamlar ve elitist kafaların oyun heyecanı ve keyfini insana dar edebileceğini biliyorum. Gönül rahatlığı ile Hanedan'a gelebilirisiniz, boş mukaveleye imza attırmıyoruz :))

    Farm yapanımız da var, "saçının kenarı olmadı bunun" diye 20 levellik karakteri silen de... Roleplaying'ime uymuyor diye chest açmayanımız bile var :D
    Misal Bugün Dye Crafting de giydik giydik çıkardık, boyadık boyandık 2 saat :))

    Özcümle, gelin hocam buyrun, baş üstünde yerler..

    Bu arada sitemizi de açtık,
    Şu an bi intro ile kandırık yapıyoruz, ilerleyen yüzyıllar içerisinde sitemizi tam anlamı ile hizmete sokacağız :)

    http://www.hanedanguild.net
  • 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.