Bildirim
Vatan Bilgisayar Adana Seyhan Mağazası Açılıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Hadi hayırlı olsun, ben de çok sevindim, her sabaha akşam iş dönüşü önünden geçiyorum, evime de işime de çok yakın. İndirimden bişey çıkmaz sanırım, zaten sürekli yapılan bi kampanya. Sabah gördüm ben de, baktım camlarda falan hep Vatan ilanı, dedim böyle reklam olmaz, bina da tam Vatanlık, almıştır kesin burayı. _____________________________ -
Işte bu iyi oldu. Taa şehrin değer ucundakine gitmek zor geliyordu. Ayrıca çarşıda artık sadece teknosa nın borusu ötmeyecek :D _____________________________ -
burası neresı ya adana seyhanda oturuyorum lakın buraları bılmıyorum
Kimisi içinse Kana duyulan açlıktır karanlık yolcu,
Bazısı cesurca kabullenir onu dizginler
Bazısı Görmezden gelir fakat günden güne esiri olur.
Bazısı ıse artık odur ! onun kendisi olmuştur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Castiel
Seyhan Otel'in önüne yapılan büyük alt geçidin bittiği nokta oluyor :) IBIS Hotel yeni açıldı (ya da açılıyor emin değilim)
Yani Teknosa'nın arka çaprazı
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: britony
quote:
Seyhan Otel'in önüne yapılan büyük alt geçidin bittiği nokta oluyor :) IBIS Hotel yeni açıldı (ya da açılıyor emin değilim)
hah sımdı oldu, desenıze carsıdakı teknosanında işi bitti artık
ıyı yapmıslar carsıya ısımız dusunce vatanada bakmak rahat olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 19 Mart 2012; 12:42:49 >_____________________________
Her maskenin altında karanlık bir yolcu vardır
Kimisi için Ete Duyulan açlık
Kimisi için Güce duyulan açlık
Kimisi içinse Kana duyulan açlıktır karanlık yolcu,
Bazısı cesurca kabullenir onu dizginler
Bazısı Görmezden gelir fakat günden güne esiri olur.
Bazısı ıse artık odur ! onun kendisi olmuştur.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: britony
quote:
hah sımdı oldu, desenıze carsıdakı teknosanında işi bitti artık
ıyı yapmıslar carsıya ısımız dusunce vatanada bakmak rahat olur
Bende Adana'ya geldiğimde boş zamanlarda yapacak değişik şeyler arıyordum. Sadece Teknosa yetmiyordu. Bana da iyi oldu
_____________________________ -
internet fiyatı ile mağaza fiyatı aynı mı? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ersinozdemir
internet fiyatı ile mağaza fiyatı aynı mı?
İnternete özel yapılmış bir kampanya fiyatı söz konusu değilse, evet._____________________________ -
% 25 indirimli ürünler hakkında bilgisi olan yok mu _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: goodman_ist
% 25 indirimli ürünler hakkında bilgisi olan yok mu
tüm ürünler %25 indirimli._____________________________
-
Bu çok iyi oldu.Bizim ev ile arası çok uzaktı.Çarşıda şubelerinin olması mükemmel olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionheart -- 19 Mart 2012; 18:49:47 >_____________________________ -
Vatan notebook mağazası açılısında bir kaç üründe özel indirim vardı. Acaba bu Açılışta da olur mu ? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ismett01
quote:
Orijinalden alıntı: goodman_ist
% 25 indirimli ürünler hakkında bilgisi olan yok mu
tüm ürünler %25 indirimli.
evet indirimli diyor vatan ama, neye göre indirimhttp://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/lg-42lw4500-3d-led-tv-107-cm-full-hd,-mci-400-hz,-1920x1080,-hdmi,-usb,-42lw4500/productdetails.aspx?I_ID=54535 burdaki normal fiyat 2173 tl bundan %25 indirim yaparsa 1630 tl ye geliyor ki işte o zaman ben %25 indirim yapmış vatan derim_____________________________
-
Bu haber iyi oldu anakart alıcaktım o zaman bekleyelim... _____________________________ -
Indirimsiz fiyattan hesaplamanız lazım.
kısaca 2498 tl indirimsiz fiyatı %25 olunca 1873,5 tl ye denk geliyor_____________________________ -
Dün Ümraniyede de açıldı. %25 indirim orada da geçerli _____________________________ -
Valla bende laptop alacam indirim bekliyodum iyi oldu saka maka vatanin %25 indirimi baya ise yariyo _____________________________ ><><><EĞİTİM ŞART><><><
Benzer içerikler
- gemini pro öğrenci
- abbyy finereader 15 lisans anahtarı
- eset lisans yenileme ücretsiz
- geforce now 1 aylık kod
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

iOS
Android