'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 25997 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
aurisin şuanki makyajlı kasasıda gayet güzel,eminim yeni gelecek kasa da güzel olacaktır,bence bunlardan daha önemlisi arabanın gorunmeyen aksamlarında bir değişim kalite farkı olacakmı? yada valvematic motoru geliştirip daha ekonomik arabalar üreteceklermi? bunları şuan için bilmiyor olsak da toyotaya olan güvenimden dolayı daha iyi olacagı kanaatindeyim...
c sütunu oldukça kalın, bagaj hacmini genişletmek için bir operasyon galiba. ama hoş durmamış. bir de aracın hatları yeni yarisin büyüğü göründü gözüme. amerikada matrix ismiyle satılan modele benzerlik gösterdiğini söyleyebilirim. resimler burda http://www.toyota.com/matrix/photo-gallery.html
Şuan yollarda olan Aurisi beğenirdim ama yeni kasa çok itici olmuş. Bu araç sadece japonyada satılacak galiba. Şimdi bu pek bir şeye benzemeyen araç için Toyota dünyanın parasını ister. Yine Avrupalı otomotiv şirketlerine kaldık...
Ayrıca Auris ile ilgili Video ararken şu video ya denk geldim.. Her şeyi geçtimde, bu video nun amacını hiç anlayamadım..Neden böyle bir video çekme ihtiyacı duyar ki bir firma..
Japonlar hakkeden bazı zamanlar balataları yakıyor anladığım..
cok fazla göz aşınalıgı olmadıgı ıcın ılk etapta itici geliyor.. bakalım turkıye yollarına ne zaman dusecek bır de yakından gormek gerekıyor.. oncekı kasası da guzel.. ama bunda sankı keskın hatlar biraz abartılmıış gıbı duruyoor...
Ayrıca Auris ile ilgili Video ararken şu video ya denk geldim.. Her şeyi geçtimde, bu video nun amacını hiç anlayamadım..Neden böyle bir video çekme ihtiyacı duyar ki bir firma..
Ya bu adamlar ne zaman akıllanacak arkadaş, bu ne biçim reklam filmi. Yuh artık!!! Biz bu adamlardan bir yıl boyunca "Benim babam TOYOTA gibi adam" sloganını duymadıkmı? Bumudur olay. Travestimi diyo la bunlar bize? Japonca bilen ?
.USA piyangosu, Powerball'u kazanabilme olasılığı 120.000.000 da birdir. Oysa 1997 den beri elli den fazla insan bunu başarabilmiştir. Jeofizikçilere göre her yıl dünyaya gök taşı çarpma olasılığı milyonda birdir. Yedi milyon yılı aşkın bir süredir %700 den fazla olma olasılığı gerçekleşmemiştir. Ne demeye çalışıyorum sizce? Her an her şey olabilir ve şans diye birşey yoktur. David Caine'in istatislik dersinden alıntı. .
bir hb otomobilin bagaj genişliği ve arka koltukların baş diz mesafesi rahatlığına önemverenler kesinlikle ye ni aurisi tercih edecektir. fuarda incelediğim bir çok otomobil içinde evet bu koltukta yolculuk yaparım dediğim 3 c segmenti otomobilden birisi yeni auristi. bir otomobilin önemverdiğim bir çok özelliğinden biriside arka koltuklarıdır ailem rahat olmalıki rahat araba kullana bileyim. vw bora aracımvardı neydi öyle arka koltuklarda ortada oturan yaya yürümeyi tercih ederdi. yarisin bile arka orta koltukta bir yetişkin rahatlıkla otururken. c hatta d segmenti otomobillerin arka orta zeminden geçen 20x30 kiriş. bu kirişz otomobilleri japonlar üretiyor. çok başarılı buluyorum.
motor seçenekleri daha fazla olsa keşke.golf 7 ye göre tercih edilebilir bir araç olarak düşünüyorum.avrupa için 1.3 ve 1.6 yine gönderilecek. bu da video inceleme.