Şimdi Ara

Battlefield 3'ün Yeni DLC'sine Yeni Oyun Modu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      Duyurulmasıyla birlikte Battlefield oyuncuları arasında tartışmalara sebebiyet veren Close Quarters DLC'si hakkında yeni açıklamalar gelmeye başladı. Yapılan açıklamaya göre Close Quarters'in haritaları sadece bir moda müsait olacak. O mod da ne Rush, ne de Conquest.

Konuyla ilgili açıklama yapan Niklas Fagraeus, "Paketteki haritaların küçük çaplı olması, ön denemeyi de beraberinde getirdi. Denemeler sonrası anladık ki, Rush modunda oyuncular bomba noktasından diğer noktaya giderken uzun bir süreç geçiriyor. Bu yüzden odak noktamızı Conquest'e çevirdik." şeklinde konuştu.

Devamında Fagraeus, Close Quarters haritalarındaki Conquest modunun alışkın olduğumuz şekilde değil, yeni bir tarzda "Conquest Domination" ismiyle çıkacağının haberini verdi.  Bu modda üsleri korumanın daha önemli olduğunu söyleyen yetkili isim, modun e-spor müsabakalarına da uygun olduğunu dile getirdi.

• Dice ın oyuncu çekmek için ne yapacagını şaşırdığını düşünen sadece ben miyim

Orijinalden alıntı: Fornicras.

DLC'nin bedava olduğu nerede görülmüş?

olsa fena olmaz eski dlc üçretsiz yapsalar istemez misin ?

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • alamayacağım için dlc'yi sorun yok...

Call of duty Domination modu aynı b*k*n laciverti işte.

Bide tabiki uzun sürücek battlefield 3 te büyük haritalar var, büyük savaş var, uzun olması normal.
  • Neyse ki single player açısından doyurucu bir senedeyiz (MP'ye fazla bulaşmıyorum) ve neyse ki daha önce BF2-BC2 gibi bir şaheser yaratmışsın Dice. Yoksa şu son plan ve projelerinden sonra küfürün en ağırını yerdin benden.
  • Bakıyorum, sadece Mart ayında Bölüm Sonu Canavarı haberlerinden 24 tanesinin başlığında DLC kelimesi geçiyor. Artık yapımcılar bunca zaman bizi nasıl sömürdüyse, klavyemden D , L ve C harflerini sökesim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 18 Mart 2012; 5:05:22 >

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • quote:

Orijinalden alıntı: muqwerty

Dice ın oyuncu çekmek için ne yapacagını şaşırdığını düşünen sadece ben miyim

hayır adamlar her kitleye hitap etmeye çalısıyor
    küçük sevenler,orta sevenler ve büyük sevenler
    MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

quote:

hayır adamlar her kitleye hitap etmeye çalısıyor
    küçük sevenler,orta sevenler ve büyük sevenler

işte bende öyle dedim zaten
  • Valla artık cq haritalarından gına geldi . şu sebebten oynamayı bilmeyen takım ruhu olmayan hödüklerle dolu . adam yabancı enerjim az arkasından mermi sıkıyorum q harfine yardırıyorum , chatten yazıyorum adam dönüp bakmıyor bile ya. o yüzden tdm'de tek başıma rahatıma bakıyorum.. yok kaldırmaymış yok bayrak korumaymış yok... herkesin fikri kendinedir tabi alıp zevkle oynuyacağım bu dlc'yide. ha cq kötü demedim teamspeak varsa arkadaşların varsa tadından yenmez. ama her zamanda bu ortamı bulamıyorsunuz malasef.
    Ne demiştim ben artık Domination'da eklerler demiştim .

Yakında : Search&Destroy , Free For All , Capture the Flag

Battlefield 3'ün Yeni DLC'sine Yeni Oyun Modu

-Vanu Sovereignty-
    -Technology Equals Might-

Youtube Channel

Battlelog: Aliens-ArchangeL
  • dlc icat oldu oyunların ilk çıkışındaki doluluk azaldı tamam başta tatmin ediyor gibi geliyor ama bu kadar çok şey eklendiğini görünce demek ki oyunu eklere muhtaç şekilde çıkarıyorlar
  • Önceki nesilde yer alan "Expansion Pack" olayı ne kadar iyiymiş meğersem... Şimdiki DLC'lerin en az 15-20 katı daha fazla içerik sunuyorlardı. Mesela Call of Duty'ye gelen United Offensive paketi. Singleplayer olarak süre bakımından ilk Call of Duty ile aynı deneyimi vermesi bir yana yaşattığı haz daha bile fazlaydı. Flamethrower'la, multiplayerda araç kullanımına izin verilmesiyle beraber birçok özelliğe yer verilmişti. Bu nesilde ise expansion pack mantığıyla çıkan yalnızca iki DLC görüyorum. Bunlarda GTA IV'ün ek paketleri "The Lost and Damned" ve "The Ballad of Gay Tony".

Muhtemelen, Dice'in artik oyuncu cekmeye ihtiyaci olmasi sadece bu firmayla ilgili degil butun oyun sirketleriyle ilgili. COD serisi icin ayda 1 dlc cikiyor normal bunlar. Ama Dice battlefield 3 ile devrim yapti bu net ben her oyuna girdigimde vay arkadas adamlar harbi yapmis diyorum suan rakibi yok bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.